Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες λοιπον ας μπω κατευθείαν στο ψητο :-D  στο PC μου όπως βλέπετε και στην υπογραφεί μου έχω την ASUS GTX670-DC2-2GD5 2GB και λέμε τώρα ότι στο μακρινό μέλλον μου καυλωσει :X :ph34r: :wub:  :shifty:    και θέλω να την πάρω και να κάνω sli :devil: ... Πρώτη ερώτηση θα λειτουργεί με την δίκια μου έκδοση τον 2GB!!!?? :huh:  Δεύτερη ερώτηση θα δουλεύει σαν σύνολο 4GB η 2GB!!!??? περιμένω της απαντισης σας :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι θα δουλεύει με 2GB ομως και όχι συνολικά 4! 

γιατί να μην δουλεύει ως 4GB δηλαδή άμα μόνο την βάλω μόνη της θα δουλεύει με 4gb και στα games που θέλω να παίζω με msaa x8!!!?????τι κάνω??!!

Δημοσ.

Δυστυχώς λόγο του τροπου με τον οποιο λειτουργουν τα sli - cf, επιβάλεται τα χαρακτηριστικά τις δυνατοτερης καρτα να προσαρμόζονται σε αυτά της πιο αδύναμης... οποτε ναι για να εκμεταλευτεις τα 4GB θα πρέπει να την χρησιμοποιείς μόνη της! 

Δημοσ.

Δυστυχώς λόγο του τροπου με τον οποιο λειτουργουν τα sli - cf, επιβάλεται τα χαρακτηριστικά τις δυνατοτερης καρτα να προσαρμόζονται σε αυτά της πιο αδύναμης... οποτε ναι για να εκμεταλευτεις τα 4GB θα πρέπει να την χρησιμοποιείς μόνη της! 

κακό αυτό πολλή κακό 

Δημοσ.

σε 1920x1080 αλλά δεν είναι αυτό το θέμα θέλω να παίζω με msaa x8 

για τόσο ψηλό MSAA

1) πουλάς και παίρνεις ΤΙΤΑΝ, αν βρεις στο 1000ρικο (επειδή σε κατάλαβα ότι είσαι nvidiakias)

ή  

2) πουλάς και αγοράζεις 2*7950 στα 500-550 και είσαι βασιλιάς, σε 8*MSAA αφήνεις πίσω και 680 SLI

Δημοσ.

στο x8 msaa στο crysis 3 με ολα very high 1200p μεχρι 1780mb, δεν θα εχεις θεμα 

με μια 680 εγω

έλα ανεβασέ μας screenshot και benches!!!

Δώσε τα φώτα σου στον συνάδελφο!

Δημοσ.

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-6

1) Γιατί δεν αναγνωρίζει την κάρτα;;;;;;; 

2) Δώσε Screens από μέσα

Δώσε από το πρώτο και από Safeties OFF

Με Fraps F10 και ανεβάζεις

Αντε να δούμε τίποτα γιατί μόνο Desktop και Photoshop βλέπω τελευταία

Δημοσ.

την αναγνωριζει αλλα δεν γραφει χρονισμους

πες του Kyr..iakou να σου τρέξει 2-3 benches και να στα στείλει να τα ανεβάζεις όπου στα ζητούν. 

Και σίγουρα 3-4 Screenshot από Crysis 3  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...