Προς το περιεχόμενο

Εφαρμογες για Mac OS X Tiger

spacemonkey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι καινουργιος στον κοσμο του Mac OS X και θα ηθελα να μου προτεινετε μερικες must εφαρμογες οι οποιες να τρεχουν σε OS X Tiger. Δυστυχως δεν μπορω να εγκαταστησω το Χcode, αν γνωριζετε πειτε μου καμια. Νομιζω το Cocoa μου κανει αλλα θα ηθελα να ακουσω αν υπαρχει κατι αλλο, freeware κατα προτιμηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι καινουργιος στον κοσμο του Mac OS X και θα ηθελα να μου προτεινετε μερικες must εφαρμογες οι οποιες να τρεχουν σε OS X Tiger. Δυστυχως δεν μπορω να εγκαταστησω το Χcode, αν γνωριζετε πειτε μου καμια. Νομιζω το Cocoa μου κανει αλλα θα ηθελα να ακουσω αν υπαρχει κατι αλλο, freeware κατα προτιμηση.

Για power PC να υποθέσω?

Για power PC να υποθέσω?

Για iBook G4 απλα ειδα στο store οτι πολλα χρησιμα προγραμματα χρειαζονται 10.6 μινιμουμ εκδοση θα ηθελα κατι πουνα τρεχει στο 10.5 Tiger. Οταν κοιταξα τις τοπ δωρεαν εφαρμογες ειδα οτι υπαρχει περιορισμος στν εκδοση του OSx

Πρεπει να ψαξεις για universal εφαρμογες που τρέχουν και σε powerpc.To  skype στην 2.8.0.866 εκδοση του για mac νομιζω τρεχει μια χαρά.To προβλημα σου δεν ειναι τοσο το λειτουργικο αλλα ποιες εφαρμογες υποστηριζουν powrpc επεξεργαστη....

Για iBook G4 απλα ειδα στο store οτι πολλα χρησιμα προγραμματα χρειαζονται 10.6 μινιμουμ εκδοση θα ηθελα κατι πουνα τρεχει στο 10.5 Tiger. Οταν κοιταξα τις τοπ δωρεαν εφαρμογες ειδα οτι υπαρχει περιορισμος στν εκδοση του OSx

δες εδώ

και εδώ

Επισκέπτης

To 10.5 δεν είναι το Tiger, αλλά το Leopard. To Tiger είναι το 10.4

Το 10.5 είναι οντως το Leopard οπως λεει και ο φίλος απο πανω. 

Ο Mac που εχεις παίρνει μαξιμουμ το λογισμικο 10.5.8 (Leopard)  

(...και αν θες καθαρή εγκατάσταση (φορμάτ) μονο με CD/DVD Leopard και κάτω. 'Tiger, Panther')

Περα απο τα λινκ που σου δινει η φιλη μας Μαριλινα πιο πάνω, στην θεση σου θα εστίαζα περισσότερο ποιες εφαρμογες τρεχουν στα χαρακτηριστικά του G4 που έχεις στην κατοχη σου! 

Αν χρειάζονται παράδειγμα 1gb ram, η 1 Ghz προσεσορα κτλ. 

Είναι κατι που δεν το εχουν ολοι οι power book G4! (...οι οποίοι βγήκαν από τον Ιανουαριο του 2001, εως τον Ιανουάριο του 2006)

Με προσεσορα ούτε καν ιντελ (Power-PC), στα 500 MHz για τους πρωτους power-book G4, έως τον καλυτερο στα 1,5 GHz! με μπιλντ-ιν μεμορι στα 256Mb, και μαξιμουμ στα 1,25 gb!! για τις 12inch, δεν ειναι ακριβως αυτο που θα ονομάζαμε 'αιχμή' της τεχνολογίας! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...