21century Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Αν βάλω ως γλώσσα ΗΠΑ στο mac store θα βρω περισσοτερες εφαρμογες για εγκατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δε νομίζω να βρεις σημαντικές διαφορές αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιες παραπάνω από το Ελληνικό. Για να αλλάξεις γλώσσα όμως νομίζω πως πρέπει να δηλώσεις διεύθυνση και τρόπο πληρωμής από στη νέα χώρα (πχ αμερικάνικη διεύθυνση και πιστωτική κάρτα). Για το iOS App store έπαιζε το κόλπο της αγοράς αμερικάνικης Gift Card από eBay και δήλωσης της ως τρόπο πληρωμής μαζί με τυχαία ταχυδρομική διεύθυνση (πχ τη διεύθυνση κάποιου McDonalds ή Starbucks που μπορείς να τη βρεις από το site τους). Πιθανώς το ίδιο κόλπο να παίζει και για το Mac App Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartakoscs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Κάτω δεξιά (τέρμα κάτω πχ στην Featured page ) έχει την σημαία της χώρας που έχεις επιλέξει !! Κανείς κλικ πάνω του και επιλέγεις ποια χώρα θες !!! Δεν θα δεις σημαντικές διαφορές , παρά μόνο στα top apps που σου προτίνει άντε και καμία εφαρμογή που να αναφέρετε για υπηρεσίες άλλης χώρας !! Το app store είναι ένα και έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές από οπουδήποτε !!! Δοκίμασε πάντως και πες μας και εμάς !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Για το Δε νομίζω να βρεις σημαντικές διαφορές αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιες παραπάνω από το Ελληνικό. Για να αλλάξεις γλώσσα όμως νομίζω πως πρέπει να δηλώσεις διεύθυνση και τρόπο πληρωμής από στη νέα χώρα (πχ αμερικάνικη διεύθυνση και πιστωτική κάρτα). Για το iOS App store έπαιζε το κόλπο της αγοράς αμερικάνικης Gift Card από eBay και δήλωσης της ως τρόπο πληρωμής μαζί με τυχαία ταχυδρομική διεύθυνση (πχ τη διεύθυνση κάποιου McDonalds ή Starbucks που μπορείς να τη βρεις από το site τους). Πιθανώς το ίδιο κόλπο να παίζει και για το Mac App Store. Για το iOS δε χρειαζεται να βάλεις κάρτα απλά να κάνεις ενα λογαριασμό μέσω ιtunes στον υπολογιστή και να βαλεις αμερικάνικη ή ότι χώρας θες διεύθυνση και να επιλέξεις NONE ως μέθοδο πληρωμής (έχω λογαριασμους και στο αμερικάνικο και στο αγγλικό) Αν βάλω ως γλώσσα ΗΠΑ στο mac store θα βρω περισσοτερες εφαρμογες για εγκατάσταση? Και γω συμφωνώ δε θα δεις τίποτα σημαντικές διαφορές, και επιπλέον δε μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές απο εκει χωρις κάποια κάρτα/gift card αμερικάνικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα