Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εγκατεστημένο τον kmp player στο laptop μου και οταν θέλω σε κάποια βίντεο να μετακινηθώ μπροστά ή πίσω αυτά πιξελιάζουν και μετα στρώνουν. Δοκίμασα να βάλω τη ρύθμιση εκει που λέει βίντεο(για πρωχορημένους)>βίντεο απόδοση>ενισχυμένη συσκευη απεικονισης βίντεο αλλα και πάλι δεν έγινε δουλειά. Να πω οτι η προεπιλογη του προγράμματος ήταν "ενισχυμενη συσκευη απεικόνισης βίντεο (c/a)". Απλα σε καποια λαπτοπ ειχα δοκιμασει την "ενισχυμενη συσκευη απεικονισης βίντεο" χωρις το (c/a) και μια χαρά. Στο δικό μου δε λειτουργεί.Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτό το βάζεις για να ενεργοποιηθεί η επιτάχυνση υλικού. Αν στο laptop σου δεν έχεις κάποια κάρτα γραφικών που να το υποστηρίζει (π.χ. nvidi ή ati) δοκίμασε με άλλον renderer (π.χ. vmr9 renderless).

Δημοσ.

Αυτό το βάζεις για να ενεργοποιηθεί η επιτάχυνση υλικού. Αν στο laptop σου δεν έχεις κάποια κάρτα γραφικών που να το υποστηρίζει (π.χ. nvidi ή ati) δοκίμασε με άλλον renderer (π.χ. vmr9 renderless).

Φίλε micos000 πως τη βάζω αυτή την επιλογή στον kmp player για να το δοκιμάσω; Αν λες αυτο που πηγαίνεις βιντεο (για προχωρημενους)>βίντεο απόδοση>παράθυρο σε VMR9 εμένα δε μου λειτούργησε, εννοώ πάλι πιξέλιαζε οταν πήγαινα fast forward ή rewind.

Δημοσ.

Ναι, αυτό λέω. Δοκίμασε και το overlay και το system default μήπως και στρώσει.

Αυτό το πιξέλιασμα στο κάνει σε συγκεκριμένα βίντεο (π.χ μόνο στα 720p/1080p) ή σε όλα, ακόμα και στα απλά avi και mpg; Ή μήπως στο κάνει σε βίντεο από κινητά; Ποιο laptop έχεις και τι επεξεργαστή, μνήμη και κάρτα γραφικών έχει; Λειτουργικό; Είναι ενημερωμένοι οι drivers της κάρτας γραφικών;

Αν στο κάνει μόνο σε συγκεκριμένα βίντεο κατέβασε το media info και εγκατέστησε το.  Φορτωσε ένα προβληματικό βίντεο και πήγαινε προβολή->κείμενο (view->text). Κάνε copy-paste όλες τις πληροφορίες σε έπόμενο μήνυμα. Αν στο κάνει σε όλα τα βίντεο και δεν στρώσει με αλλαγή renderer δοκίμασε με το mpc-hc ή το vlc να δεις αν στο κάνει και εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...