Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Πρόσφατα απέκτησα ένα λαπτοπ με win7 σπασμένα. Δεν έχω ιδέα επί του θέματος γιατί πάντα είχα αυθεντικά, αλλά το παιδί που μου το έδωσε μου είπε πως δεν έχει καμιά διαφορά, απλά μου είχε απενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις. Το πρόβλημα όμως είναι οτι στη προσπάθεια μου να κατεβάσω οδηγούς για εκτυπωτή που χρειάζομαι να χρησιμοποιώ, μου βγάζει ένα μήνυμα οτι δεν έγινε σωστή εγκατάσταση γιατί κάτι χρειάζεται από τα windows updates που είναι απενεργοποιημένα και μου ζητάει να επιτρέψω το κατέβασμα τους. Προσωρινά δεν το έκανα μέχρι να μάθω περισσότερα αλλά δεν λειτουργεί σωστά ο εκτυπωτής. Θα έχω πρόβλημα με την γνησιότητα  αν το κάνω αυτό; 

Δε ξέρω αν έχει σημασία αλλά -όπως σας είπα άσχετος με το θέμα- όταν πηγαίνω στις πληροφορίες συστήματος μου δείχνει οτι είναι activated τα windows.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Επειδη τετοιες συζητησεις δεν επιτρεπονται στο φορουμ, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβασεις drivers απο τη σελιδα του εκτυπωτη σου.

Δημοσ.

Από την σελίδα του εκτυπωτή κατέβασα κανονικά. Απλά μετά μου βγάζει οτι δεν εγκαταστάθηκε σωστά και ζητάει να επιτρέψω τα windows updates για να διορθώσει το πρόβλημα

Δημοσ.

Ανέβασε μια εικόνα από το μήνυμα λάθους και ανέφερε το μοντέλο του εκτυπωτή,δούλευε σωστά πριν(πρόσφατα) ο εκτυπωτής;;

Τώρα που λες δεν δουλεύει σωστά,δηλαδή τι πρόβλημα βγάζει;;

Και με της αυτόματες μην νομίζεις ότι σίγουρα θα το έλυνε το πρόβλημα....

Δημοσ.

Ο εκτυπωτής είναι ο hp psc 1315 all in one. Το μήνυμα που εμφανίζει είναι : "Windows Update isn't set up to download and install drivers for your devices. To ensure your devices work correctly, we recommend changing your settings so Windows will download and install drivers automatically. "

Υγ. Όπως κατάλαβες δεν ήξερα  πως να βάλω εικόνα εδώ, οπότε σου έγραψα το μήνυμα που βγάζει. :-)

Και ναι, δουλεύει σωστά στα xp, τώρα στα 7 αναγνωρίζει το αντιγραφικό και το σκάνερ οχι όμως και τον εκτυπωτή που κυρίως χρειάζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...