BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 μα δε την βρίσκω πουθενα αυτην την έκδοση ...μπορείς να στείλεις ένα πμ που να την βρώ?
king2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 μα δε την βρίσκω πουθενα αυτην την έκδοση ...μπορείς να στείλεις ένα πμ που να την βρώ? Αυτη την εκδοση εγω την βρηκα μονο στο mytog.Κατεβασα πρωτα την imars και την collateral και την απλη και τη repack απο iptorrents και τελικα η πρωτη ειναι αμερικανικη και η 2 επομενες ειναι ευρωπαικες χωρις ελληνικα.Αν θες στειλε μου να σε δωσω το torrent αρχειο απο το mytog να το κατεβασεις
aekoupoli Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 σου στελνω εγω λινκ με putlocker λινκς μεσα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 παιδια εντάξει μου στείλανε λινκς 2 παιδια σε πμ. μη μου στελνετε άλλα.το κατέβασα το παιχνίδι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως aekoupoli 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 καλά το παιχνίδι είναι καταπληκτικό .φοβερο απλά.απο την ώρα που το έκανα install δεν έχω ξεκολλήσει 3 ώρες συνεχόμενα παίζω
Dimnikou1971 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Το τερμάτισα!! το παιχνίδι για μένα είναι TOP, δημιουργεί συναισθήματα, διλλήματα, horror scenes, αγωνία κλπ. Στην αρχή λίγο νιώθεις χαμένος και αδιάφορος, αλλά στην πορεία έχει chapters με κορυφαίες στιγμές και όσο φτάνει στο τέλος ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ!!!! Κρίμα που τελείωσε, μαζί με το Last of us, τα κορυφαία για μένα που έχω παίξει εδώ και καιρό.
mtzs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ζητανε 60 ευρω για 8-10 ωρες QTE gameplay χωρις online? Ενταξει, ωραια γραφικα, πολυ καλυτερα cinematics, σουπερ προσπαθεια του Cage με ηθοποιους αλλα το QTE πραγματικα με κουρασε. Σε κανενα σημειο δεν ενοιωσα οτι επαιζα παιχνιδι. PS: To heavy rain πολυ καλυτερο απο πολλες αποψεις. Ειχε και πιο πολυπλοκα QTE
Udontneed2know Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 θα συμφωνησω μαζι σου, στον τεχνικο τομεα ειναι απλησιαστο το παιχνιδι, δεν πιστευεις οτι παιζεις ps3, αλλα σαν gameplay ειναι σαφως χειροτερο απο το Heavy Rain, επισης ειδα οτι και να κανεις, το παιχνιδι θα προχωρησει.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το ίδιο ίσχυε και για το Heavy Rain όμως. Μην ξεχνάς ότι ο Cage έχει δηλώσει πως το game over είναι failure του designer κι ότι δε θα έπρεπε να υπάρχει στα παιχνίδια. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο κουτάκι έχει αλλα 70 για 10 ώρες και 0 "replayability" δεν μου πάει να δώσω, ειδικά όταν έχει το DD:DA διπλα του στα 20 Xmas sales και άμα..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 το τερμάτησα προχθές.αλλά... δυστυχώς με το κακό ending.δε κατάφερα να αμυνθώ καλά τον τελευταίο αρχηγο στον black sun .πω και βαριέμαι να ξαναπαίξω την τελευταία αποστολή για να το τερματίσω με το καλό τέλος...
ultralisk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 κατά τ'άλλα μας λέγανε ότι δεν θα είναι full στα QTE
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 χμμμ,δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα