Προς το περιεχόμενο

Beyond: Two Souls [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα δε την βρίσκω πουθενα αυτην την έκδοση ...μπορείς να στείλεις ένα πμ που να την βρώ?

Αυτη την εκδοση εγω την βρηκα μονο στο mytog.Κατεβασα πρωτα την imars και την collateral και την απλη και τη repack απο iptorrents και τελικα η πρωτη ειναι αμερικανικη και η 2 επομενες ειναι ευρωπαικες χωρις ελληνικα.Αν θες στειλε μου να σε δωσω το torrent αρχειο απο το mytog να το κατεβασεις

Δημοσ.

παιδια εντάξει μου στείλανε λινκς 2 παιδια σε πμ.

μη μου στελνετε άλλα.το κατέβασα το παιχνίδι

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως aekoupoli

• Like 1
Δημοσ.

Το τερμάτισα!! το παιχνίδι για μένα είναι TOP, δημιουργεί συναισθήματα, διλλήματα, horror scenes, αγωνία κλπ. Στην αρχή λίγο νιώθεις χαμένος και αδιάφορος, αλλά στην πορεία έχει chapters με κορυφαίες στιγμές και όσο φτάνει στο τέλος ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ!!!!

Κρίμα που τελείωσε, μαζί με το Last of us, τα κορυφαία για μένα που έχω παίξει εδώ και καιρό.

Δημοσ.

Ζητανε 60 ευρω για 8-10 ωρες QTE gameplay χωρις online?

Ενταξει, ωραια γραφικα, πολυ καλυτερα cinematics, σουπερ προσπαθεια του Cage με ηθοποιους αλλα το QTE πραγματικα με κουρασε.

Σε κανενα σημειο δεν ενοιωσα οτι επαιζα παιχνιδι.

PS: To heavy rain πολυ καλυτερο απο πολλες αποψεις. Ειχε και πιο πολυπλοκα QTE :P

Δημοσ.

θα συμφωνησω μαζι σου, στον τεχνικο τομεα ειναι απλησιαστο το παιχνιδι, δεν πιστευεις οτι παιζεις ps3, αλλα σαν gameplay ειναι σαφως χειροτερο απο το Heavy Rain, επισης ειδα οτι και να κανεις, το παιχνιδι θα προχωρησει.

Δημοσ.

Το ίδιο ίσχυε και για το Heavy Rain όμως. Μην ξεχνάς ότι ο Cage έχει δηλώσει πως το game over είναι failure του designer κι ότι δε θα έπρεπε να υπάρχει στα παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ.

το τερμάτησα προχθές.αλλά...

δυστυχώς με το κακό ending.δε κατάφερα να αμυνθώ καλά τον τελευταίο αρχηγο στον black sun .πω και βαριέμαι να ξαναπαίξω την τελευταία αποστολή για να το τερματίσω με το καλό τέλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...