Προς το περιεχόμενο

Beyond: Two Souls [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απότι κατάλαβα δεν εντυπωσιάστηκε κανείς που το έπαιξε, και το story που με κραταει εμενα σε ενα παιχνίδι δεν πρέπει να λέει και πολλά...Ήθελα να επιβεβαιώσετε το 6 που δίνει το ign αλλά απότι φαίνεται το εχετε επιβεβαιωσει. Κρίμα γιατί το περίμενα καιρό...Μακάρι να σας διαψεύσουν οι υπόλοιποι, αλλά μέχρι τώρα δεν βλέπω φως.....

Μαρεσει ακομα καθεστε και δινετε σημασια στα rewie και τις βαθμολογιες που δινουν τα ign/edge και ολα αυτα τα πουλημενα sites.

Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω μου περνουν κατι τρελες βαθμολογιες τα cod και εγω δεν ξερω πιο αλλο που απο story ειναι εντελως ανυπαρκτα και δεν δινουν τους βαθμους που δικαιουντε σε τετοιες παιχνιδαρες σαν το beyond.

Φοβερο review και βαθμολογια που πιστευω αξιζει σε εναν τετοιο παιχνιδι εγραψε ο σακης στο gameover.

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα μου προκαλεσει εκπληξη αν ο Cage κουνησει το μαντηλι.. Για εμενα καλα θα κανει, οσο εγωιστικο και αν ακουγεται. Αν δεν κραταει δεμενη την QD με καποια συμφωνια μακροχρονια η $ony, θα τους καληνυχτισει.

Δεν νομίζω να στεναχωρηθεί και κανένας ιδιαίτερα αν την κάνει ο Cage... Kάντε λες και μιλάμε για τον Κάμερον του gaming ξέρωγω.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αν μπορουσες να μιλας μονο για τον εαυτο σου καλα θα ητανε.Ασε τους υπολοιπους να αποφασισουν μονοι τους αν θα στεναχωρηθουν.

Εγω προσωπικα ανυπομονω για το επομενο παιχνιδι του που αν δεν κανω λαθος ετοιμαζεται

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά μου πήρε το κωδικό για το dlc μάλλον το ξεκλείδωσαν με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, πιο πριν δεν μπορούσες να κάνεις redeem.

Μέχρι τώρα που το συνεχίζω και φτάνω κοντά στο τέλος από κει που δεν υπήρχε ενδιαφέρον κάπως επανέρχεται το παιχνίδι, δεν λέω πολλά μην σποιλαρω θα καταλάβετε όσοι το παίξετε πάντως σίγουρα δεν είναι το τρελό παιχνίδι που ακουγότανε.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών πολύ καλές ειδικά του dafoe.

Δημοσ.

Ουτως ή αλλως ακομα και παιχνιδαρα να ηταν για μια ενοικιαση ειναι.Multiplayer δεν εχει, πραγματικο Replay Value δεν εχει,αρα μια ενοικιαση του Σαββατοκυριακου ειναι,γιατι 50-70ευρο για ενα 8ωρο Story ειναι λιγο too much για μενα. Παρολα αυτα απο διαφορα stream που το ειδα εμενα προσωπικα μου αρεσε http://www.skroutz.gr/s/2359305/Beyond-Two-Souls-PS3.html?from=drop.

Δημοσ.

Επαιξα λίγο σήμερα.

Ως το τρένο.

Πολύ hit and miss, ως συνήθως. Η ηθοποιία είναι έτη φωτός καλύτερη από το Heavy Rain και κάνει αρκετή διαφορά, νιώθω. Τα hit σημεία είναι πολύ καλά ως εδώ. Τα miss είναι beyond silly (see what I did? :P )

Το πάρτι, αν και κλιμακώθηκε κάπως απότομα, ήταν πολύ καλό. Ο τρόπος που φέρθηκαν τα άλλα παιδιά ήταν κάπως υπερβολικός, βρήκα, αλλά η αντίδραση της...ξεχνάω το όνομά της. Τέλος πάντων, της Ελεν Πέιτζ, ήταν πολύ καλή. Το "Rocky" training session από την άλλη ήταν πολύ αστείο :D

Δημοσ.

Δεν αφορά άμεσα το Beyond, αφορά όμως το τι προσπαθεί σε μεγάλο βαθμό να κάνει ο Cage με τον τρόπο που φτιάχνει αυτά τα παιχνίδια - και συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Γι' αυτό αξίζει να παίξει κανείς το Heavy Rain, όχι για την πλοκή ή το γράψιμό του (που είναι η μεγάλη αδυναμία του Cage και θα μπορούσε να επωφεληθεί τόσο πάρα πολύ από έναν editor). 

http://www.eurogamer.net/articles/2010-12-23-games-of-2010-heavy-rain-article

Δημοσ.

ρε παιδες εχω παιξει και το farehneit και το heavy rain, επαιξα λιγο, μεχρι το "my imaginery friend" to bts,  νταξ, υπερβολικο qte λες και παιζεις το dragons lair...μαλλον θα το τερματισω γιατι ειναι μικρο και μου αρεσει η ellen page, αλλα εντελως βαρετο...

προφανως ξοδεψαν περισσοτερα χρηματα στην πειτζ και στον νταφοε, παρα στο να κανουν το παιχνιδι ενδιαφερον...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εκδοση με ελληνικα ειναι η BCES01123

Δε παιζει discless με ΜΜ

Ισως με PS3ITa1.41 manager

κοιτα τα π.μ.

BCES01122 δεν είναι η ελληνική?

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

Τελικά το πήρα, σε γενικές γραμμές μου αρέσει, αν κάποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει 50 ευρώ για 8 ώρες όπως διάβασα παραπάνω, τότε καλά θα κάνει να το ενοικιάσει, η αλήθεια είναι ότι όταν ένα παιχνίδι δεν έχει κ πολλά extras να ασχοληθείς εκτός από το main game τότε θα ήταν καλύτερα να το ενοικιάσει κάποιος. Εγώ το αγόρασα και είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι, δηλαδή δεν θα συμφωνήσω με αυτά που διάβαζα στο forum μεχρι τώρα.

Αξίζει να το παίξει κανείς και με το παραπάνω, τώρα θα το αγοράσει ή θα το ενοικιάσει αυτό είναι θέμα οικονομικής δυνατότητας.

Δημοσ.

BCES01122 δεν είναι η ελληνική?

οχι δεν ειναι.μονο η 1123 ειναι ελληνικη και εγω την πατησα αλλα με 1123 εχει κανονικα ελληνικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...