Προς το περιεχόμενο

Beyond: Two Souls [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως το έχω προπαραγγείλει :P

Special Edition μάλιστα.

(Δεν κάνω πλάκα, όντως) 

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το είδος, ίσα ίσα, μου αρέσει. Με τις ικανότητες του Cage ως writer έχω. Τον εκτιμώ όμως, και το όραμά του, γι' αυτό και τον στηρίζω. Για να υπάρξουν και καλύτεροί του κάποτε.

Μπα μπα μπα...βλεπω προοδευεις. :D :P

Να το χαρεις φιλε μου (ακομα δεν μπορω να καταλαυω γτ δεν χονεψες αυτη την υπερπαιχνιδαρα που ονομαζετε heavy rain, τεσπα ομως γουστα ειναι αυτα). :D

Εγω οπως ειπα θα αργησω λιγο να το παιξω, ισως τα χριστουγεννα..ισως και αργοτερα (η μαμα πατριδα με καλει οποτε :/ ), να φανταστεις ουτε last of us δεν εχω αγορασει ακομα (κυριως την τιμης του)..ασε που το ριμαδι το gta v μεχωσε μεσα για τα καλα, απο τοτε (17 σεπτεμβρη) το ραφακι μου δεν εχει δει ουτε ενα καινουριο παιχνιδι, ουτε καν κανα μεταχειρισμενο απο public (και να φανταστεις εψαχνα ποσο καιρο τα used τους και συνεχως ειχαν ολο περα βρεχει παιχνιδια στο καταστημα, 2-3 μερες αφου τσιμπησα το gta v και πλεον εμεινα ξεφραγκο αμπελι βρεθηκαν και εφεραν κατι παιχνιδαρες με 7-10Ε και ταβλεπα και νευριαζομουνα, φενετε ξεπουληθηκαν ολοι για να αγορασουν το v...δεν βαριεσε). :/

Πολλα ειπα παλι.  ^_^

• Like 1
Δημοσ.

εγω μαλωνω με την δικια μου γιατι βλεπει τις κωλοεπαναληψεις στο μεγκα και τον αλφα και δε μπορω να ευχαριστηθω gta.... την βγαζω με rayman origins στο vita....

• Like 1
Δημοσ.

Απότι κατάλαβα δεν εντυπωσιάστηκε κανείς που το έπαιξε, και το story που με κραταει εμενα σε ενα παιχνίδι δεν πρέπει να λέει και πολλά...Ήθελα να επιβεβαιώσετε το 6 που δίνει το ign αλλά απότι φαίνεται το εχετε επιβεβαιωσει. Κρίμα γιατί το περίμενα καιρό...Μακάρι να σας διαψεύσουν οι υπόλοιποι, αλλά μέχρι τώρα δεν βλέπω φως.....

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι και το story και η ερμηνεια της Page ειναι καταπληκτικη και τα γραφικα ειναι ωραια και ο τροπος που παρουσιαζεται η ιστορια ειναι καταπληκτικος. Ολα ειναι σχεδον αριστα. Μια-δυο εταιριες προσπαθουν να φερουν πρωτοτυπια στο videogaming και εχουν λυσσαξει μερικοι reviewers που το μονο που ξερουν ειναι να εκθειαζουν την ΕΑ και να μας βγαζουν παιχνιδαρες τις γελοιοτητες τυπου CoD. Κατω τα ξερα τους απο την QD και οσοι δεν γουσταρουν ας μην το αγορασουν. Απλα θα χασει καποια λιγα dollars η $ony και o Cage θα κοιταξει προς Steam πλευρα. Σιγα τα ωα. Περιμενω να διαβασω και αλλα αθλια reviews και να γελασω με reviewers που τους χαλαει τοοοοοσο πολυ το ειδος interactive novel-movie στα videogames.

• Like 3
Δημοσ.

το Heavy Rain είχε αποσπάσει πολύ καλή βαθμολογία στο Metacritic και η ιστορία του ήταν απίστευτη οπότε δεν πιστεύω ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας για το Beyond ώστε να έχει αποσπάσει μέτριες κριτικές

προσωπικά θα το δω σε 2-3 βδομάδες

Δημοσ.

Πάνε και κάποια χρόνια, όμως, από το Heavy Rain. Αλλάζουν οι τάσεις της αγοράς και του τύπου. Και, κατ' εμέ, όσο αξιέπαινες και να είναι οι προθέσεις του Cage, για 6άρια είναι τα παιχνίδια του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αξίζουν να υπάρχουν ή να τα παίξει κάποιος που το αρέσει το είδος. Τώρα, αν μιλάμε για άτομα που κατακρίνουν το παιχνίδι επειδή είναι interactive drama κι όχι 3rd person rampager, δεν έχει κανένα νόημα να τους πάρει στα σοβαρά όποιος έχει λίγο ανοιχτό μυαλό.

Επίσης, ποιος κοιτάει το IGN για reviews τώρα, σοβαρά μιλάμε; :P

Δημοσ.

Πάνε και κάποια χρόνια, όμως, από το Heavy Rain. Αλλάζουν οι τάσεις της αγοράς και του τύπου. Και, κατ' εμέ, όσο αξιέπαινες και να είναι οι προθέσεις του Cage, για 6άρια είναι τα παιχνίδια του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αξίζουν να υπάρχουν ή να τα παίξει κάποιος που το αρέσει το είδος. Τώρα, αν μιλάμε για άτομα που κατακρίνουν το παιχνίδι επειδή είναι interactive drama κι όχι 3rd person rampager, δεν έχει κανένα νόημα να τους πάρει στα σοβαρά όποιος έχει λίγο ανοιχτό μυαλό.

Επίσης, ποιος κοιτάει το IGN για reviews τώρα, σοβαρά μιλάμε; :P

Δηλαδη αποκλειστικα και μονο για αυτο το ειδος αλλαζουν οι τασεις αγορας και τυπου? Για τα ξεφτιλισμενα CoD και τα υπολοιπα ειδη παιχνιδιων που τα εχουν καταντησει χρονο με το χρονο αποκλειστικα για καθυστερημενους δεν αλλαζουν οι τασεις? Α!Ξεχασα η ταση ειναι να φτιαχνονται δημιουργιες που απευθυνονται σε, αλλα και δημιουργουν, καθυστερημενους ανθρωπους. Απο το Χολυγουντ μεχρι το videogaming. Δεν ειναι μονο το IGN. Η πλειονοτητα των sites ειναι ετσι. 

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι και το story και η ερμηνεια της Page ειναι καταπληκτικη και τα γραφικα ειναι ωραια και ο τροπος που παρουσιαζεται η ιστορια ειναι καταπληκτικος. Ολα ειναι σχεδον αριστα. Μια-δυο εταιριες προσπαθουν να φερουν πρωτοτυπια στο videogaming και εχουν λυσσαξει μερικοι reviewers που το μονο που ξερουν ειναι να εκθειαζουν την ΕΑ και να μας βγαζουν παιχνιδαρες τις γελοιοτητες τυπου CoD. Κατω τα ξερα τους απο την QD και οσοι δεν γουσταρουν ας μην το αγορασουν. Απλα θα χασει καποια λιγα dollars η $ony και o Cage θα κοιταξει προς Steam πλευρα. Σιγα τα ωα. Περιμενω να διαβασω και αλλα αθλια reviews και να γελασω με reviewers που τους χαλαει τοοοοοσο πολυ το ειδος interactive novel-movie στα videogames.

Aν και το demo του δεν μου αρεσε οσο το heavy rain, συμφωνω με το γεγονος οτι καποιοι reviewers τρομαζουν με το διαφορετικο.

Το βλεπεις και στα αρθρα τους για τον Cage και για το heavy rain.

Vole οχι για 3 ειναι ρε! :P

Ανετα απο τα λιγα 10αρια της γενιας το HR για μενα.

Κανεις το λαθος και κολλας με καποια στοιχεια ενος παιχνιδιου που δεν εχουν γινει σωστα και το πατας κατω ενα παιχνιδι.

Το συνολο κοιτα.

Για μενα ειναι στις τοπ 3 εμπειριες της γενιας ευκολα.Απο τα λιγα παιχνιδια των τελευταιων ετων που με καθηλωσαν.Ειχα να νιωσω ετσι απο τοτε που αρχισα να παιζω video games και επιασα για πρωτη φορα χειριστηριο.Δεν μπορω να το ψειρισω για να το θαψω.Θα παρει αυτο ακριβως που μου εδωσε.10/10.

Το ιδιο ακριβως λαθος κανεις και με τα uncharted και αναρωτιεσαι γιατι ο κοσμος τα αποθεωνει ,οπως και οι reviewers.Μην πεφτεις απο τα συννεφα. :P

Δες το συνολο και αυτο που σου δινει.Αν δεν μπορει να σου δωσει αυτο που δινει στους περισσοτερους και στον τυπο δεν σημαινει οτι ειναι για 6.

Το Beyond two souls απο την αλλη δεν με επεισε τοσο στο ντεμο και δεν ενιωσα σε καμια στιγμη οπως με το HR.Θα περιμενω να το παιξω για να δω.

Δεν μου αρεσει και η θεματολογια.

Ελπιζω στο ps4 να το γυρισει σε φαση HR.

YΓ.Θα συμφωνησω με fearwhatnow.Τα COD θα επρεπε να ξεκινανε απο ασο τοτε.

Απο την αλλη ολο 9αρια βλεπεις.Καλο το COD2,καλο το COD4 αλλα το ξεφτιλησαν.Καθε επομενο που εβγαζαν ειναι μιση με μια μοναδα κατω ανετα.

Το σημερινο COD ειναι το 5αρι.

Δημοσ.

Aν και το demo του δεν μου αρεσε οσο το heavy rain, συμφωνω με το γεγονος οτι καποιοι reviewers τρομαζουν με το διαφορετικο.

Το βλεπεις και στα αρθρα τους για τον Cage και για το heavy rain.

Vole οχι για 3 ειναι ρε! :P

Ανετα απο τα λιγα 10αρια της γενιας το HR για μενα.

Κανεις το λαθος και κολλας με καποια στοιχεια ενος παιχνιδιου που δεν εχουν γινει σωστα και το πατας κατω ενα παιχνιδι.

Το συνολο κοιτα.

Για μενα ειναι στις τοπ 3 εμπειριες της γενιας ευκολα.Απο τα λιγα παιχνιδια των τελευταιων ετων που με καθηλωσαν.Ειχα να νιωσω ετσι απο τοτε που αρχισα να παιζω video games και επιασα για πρωτη φορα χειριστηριο.Δεν μπορω να το ψειρισω για να το θαψω.Θα παρει αυτο ακριβως που μου εδωσε.10/10.

Το ιδιο ακριβως λαθος κανεις και με τα uncharted και αναρωτιεσαι γιατι ο κοσμος τα αποθεωνει ,οπως και οι reviewers.Μην πεφτεις απο τα συννεφα. :P

Δες το συνολο και αυτο που σου δινει.Αν δεν μπορει να σου δωσει αυτο που δινει στους περισσοτερους και στον τυπο δεν σημαινει οτι ειναι για 6.

Το Beyond two souls απο την αλλη δεν με επεισε τοσο στο ντεμο και δεν ενιωσα σε καμια στιγμη οπως με το HR.Θα περιμενω να το παιξω για να δω.

Δεν μου αρεσει και η θεματολογια.

Ελπιζω στο ps4 να το γυρισει σε φαση HR.

YΓ.Θα συμφωνησω με fearwhatnow.Τα COD θα επρεπε να ξεκινανε απο ασο τοτε.

Απο την αλλη ολο 9αρια βλεπεις.Καλο το COD2,καλο το COD4 αλλα το ξεφτιλησαν.Καθε επομενο που εβγαζαν ειναι μιση με μια μοναδα κατω ανετα.

Το σημερινο COD ειναι το 5αρι.

Το Beyond θαβεται κυριολεκτικα απο το 50% και βαλε των κατοχων PS3 και οι πωλησεις ειναι τραγικες μεχρι τωρα. Δεν θα μου προκαλεσει εκπληξη αν ο Cage κουνησει το μαντηλι.. Για εμενα καλα θα κανει, οσο εγωιστικο και αν ακουγεται. Αν δεν κραταει δεμενη την QD με καποια συμφωνια μακροχρονια η $ony, θα τους καληνυχτισει.

Δημοσ.

Το σύνολο κοιτάω. Οταν ένα παιχνίδι είναι Interactive drama και το drama part είναι κακογραμμένο δεν κολλάω σε κάποια στοιχεία, κολλάω στο κύριο συστατικό του παιχνιδιού. Μια ιστορία είναι μια ιστορία, είτε είναι βιβλίο είτε θεατρικό είτε ταινία είτε παιχνίδι. Τέλος πάντων, μη λέμε τα ίδια πάλι :P

Και το 6 δεν είναι κακός βαθμός. Για μένα, τουλάχιστον, όχι για το πώς χρησιμοποιούν την κλίμακα του 10 στο IGN ίσως. 6/10 δίνω και στο πρώτο Mass Effect και είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Context, people! :P

Το demo τι φάση είναι; Ξεκινά στην αρχή του παιχνιδιού ή σε πετάει σε ενδιάμεση φάση; Επειδή αν είναι το πρώτο ίσως να μην είναι αρκετό για να σε βάλει στη φάση του, κι αν είναι το δεύτερο είναι πολύ αναξιόπιστο δείγμα. Θα έκρινες μια ταινία από μια σκηνή στη μέση της χωρίς να έχεις δει ό,τι έχει οδηγήσει εκεί; ;)

ΥΓ. Οπως έχουμε δει και λέμε συχνά, ο τύπος δίνει 10άρια και 9άρια πολύ απλόχερα και σε παιχνίδια που δεν τα αξίζουν καθόλου. Επιλεκτικά θεωρούμε αναξιόπιστο τον τύπο; Οταν δίνει καλούς βαθμούς στα COD είναι γτπ κι όταν τα δίνει στο HR είναι αξιόπιστα; 

Δηλαδη αποκλειστικα και μονο για αυτο το ειδος αλλαζουν οι τασεις αγορας και τυπου? Για τα ξεφτιλισμενα CoD και τα υπολοιπα ειδη παιχνιδιων που τα εχουν καταντησει χρονο με το χρονο αποκλειστικα για καθυστερημενους δεν αλλαζουν οι τασεις? Α!Ξεχασα η ταση ειναι να φτιαχνονται δημιουργιες που απευθυνονται σε, αλλα και δημιουργουν, καθυστερημενους ανθρωπους. Απο το Χολυγουντ μεχρι το videogaming. Δεν ειναι μονο το IGN. Η πλειονοτητα των sites ειναι ετσι. 

Το εννοούσα περισσότερο ως ότι έχουν βγει παιχνίδια από τότε που έχουν κάνει πολύ καλύτερα τη narrative driven εμπειρία (βλέπε Walking Dead - που είναι ακριβώς αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Cage - και Last of Us, ας πούμε). Εχει ανέβει πολύ ο πήχης. 

Δημοσ.

Το Beyond θαβεται κυριολεκτικα απο το 50% και βαλε των κατοχων PS3 και οι πωλησεις ειναι τραγικες μεχρι τωρα. Δεν θα μου προκαλεσει εκπληξη αν ο Cage κουνησει το μαντηλι.. Για εμενα καλα θα κανει, οσο εγωιστικο και αν ακουγεται. Αν δεν κραταει δεμενη την QD με καποια συμφωνια μακροχρονια η $ony, θα τους καληνυχτισει.

Δεν το εχω παιξει για να ξερω ομως.Μπορει να θαβεται και δικαιως.

Αν και παιχνιδι του Cage και να μην μου αρεσει δυσκολο.

Θα το παιξω καποια στιγμη για να εχω αποψη.

Vole σε καποιους οπως βλεπεις εδωσε εντελως διαφορετικη εμπειρια.Δλδ αν δεν το ειχα παιξει και μου ελεγες οτι ειναι παιχνιδι του 6 και τελικα δεν το επαιζα θα με ειχες καταστρεψει. :P

Οταν καποιοι βαζουν καλες βαθμολογιες σε καποια παιχνιδια και οταν πολλοι gamers τα θεωρουν τεραστιες εμπειριες ,ασε στην ακρη του μυαλου σου το ενδεχομενο οτι εσυ εισαι ο περιεργος :P:P

Οτι εσυ δεν βλεπεις κατι που βλεπουν οι αλλοι.

Οχι και για 6 ρε δεν μπορω να το ακουω :P

Μην το ξαναπεις πλιζ!! :P:P

Nαι το Beyond δεν θα το κρινω απο το demo,αλλα το demo του heavy rain μου αρεσε περισσοτερο.Στο Β2S βαρεθηκα λιγο.

Θα δειξει.

ΥΓ.Μα τα cod ειναι expansions ,δεν ειναι νεα παιχνιδια.Ισως δεν συμφωνω με αυτην την τακτικη των reviewers(oχι γενικα με τους  reviewers).Το πως βαθμολογει δλδ καποιος ενα παιχνιδι που τελικα ειναι ολοιδιο με το πολυ καλο προηγουμενο.

Η βαση των COD ειναι για υψηλη βαθμολογια κατ'εμε.Εγω διαφωνω με το οτι συνεχιζουν να βαζουν καλους βαθμους σε ιδιες συνεχειες.

Με την βαθμολογια του COD4 συμφωνω απολυτα.

Δημοσ.

Φιλε Vole, το Walking Dead εχει μια τεραστια βαση με fans απο πισω εδω και χρονια οποτε δεν μπορει να συγκριθει με μια πρωτοτυπη δημιουργια. Ουσιαστικα το Walking Dead εμπιπτει στην κατηγορια του διασκευασμενου σεναριου. Το TLOU επισης "αντιγραφει" συγκεκριμενο βιβλιο και συγκεκριμενη ταινια. Ο Cage πρεπει εξαρχης να δημιουργησει σεναριο και να το δεσει καταλληλα χωρις να εχει σεναριακο μπουσουλα βιβλια, ταινιες κτλ. 

Δημοσ.

Φιλε Vole, το Walking Dead εχει μια τεραστια βαση με fans απο πισω εδω και χρονια οποτε δεν μπορει να συγκριθει με μια πρωτοτυπη δημιουργια. Ουσιαστικα το Walking Dead εμπιπτει στην κατηγορια του διασκευασμενου σεναριου. Το TLOU επισης "αντιγραφει" συγκεκριμενο βιβλιο και συγκεκριμενη ταινια. Ο Cage πρεπει εξαρχης να δημιουργησει σεναριο και να το δεσει καταλληλα χωρις να εχει σεναριακο μπουσουλα βιβλια, ταινιες κτλ.

Eδω μπορει να σου πει καποιος οτι το HR εχει παρει απο το Seven:P

Ενταξει δεν ειναι κακο,απλα συμπληρωνω.

Οπως και να χει τετοια studios θελουμε και μακαρι να βγουν και αλλοι που θα ψαχνονται για κατι διαφορετικο απο το κατα βαση προχωραω-σημαδευω-σκοτωνω.

Κουρασε.

Δημοσ.

666,ρε! :D

(Γι' αυτό διαφωνώ τελείως με τη χρήση βαθμών στις κριτικές. Αν ήμουν κριτικός και διάβαζες το review μου για το HR είμαι σίγουρος ότι θα το έπαιζες. Αν κοίταζες απλώς το νούμερο στο τέλος δε θα το έπαιζες. Ετσι την πατάνε πολλοί. Τα νούμερα πρέπει να φύγουν, κι εγώ κακώς πέφτω στην παγίδα και τα χρησιμοποιώ.)

fearwhatnow, τo Walking Dead μπορεί να ήταν βασισμένο κάπου, αλλά η πλοκή ήταν δική τους. Απλώς ήταν στον κόσμο των κόμικ. Το πώς θα στήσεις μια ιστορία, κατ' αρχάς, στο storyboard έχει να κάνει με την ικανότητά σου. Οσο καλό και να είναι το source material, αν δεν το έχεις εσύ ο ίδιος δεν πρόκειται να βγει καλό. Και μετά έρχονται και οι διάλογοι, ο ρυθμός, η σκηνοθεσία κλπ. Ακόμα και καθαρή διασκευή σεναρίου να είναι, δε λέει τίποτα. Αν ήταν το source material να τα έκανε τόσο εύκολα τα πράγματα, τότε, δε θα είχαμε τόσα και τόσο κακά ramakes ταινιών ή βιβλίων. 

Επίσης, ο Cage αν λάμβανε και καμιά σοβαρή κριτική για τα έργα του μόνο σε καλό θα του έβγαινε και θα γινόταν καλύτερος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...