naruto14 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εις αναμονη για την ευρωπαικη εκδοση σταυρο Γιατι αμα βγουν τα dlc και θες και ονλαιν θα ειναι region specific με την αρχικη εκδοση Έχει κοπεί μια σκηνή 10 δευτερολέπτων (από όσο λέει η Sony) λόγω βίας. Επειδή δεν με ενδιαφέρουν οι ελληνικοί υπότιτλοι, θα παίξω την Αμερικάνικη.
cha0tic_George Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το πήρα το game σήμερα την σπέσιαλ απλά απίστευτο λίγο που έπαιξα τρελά γραφικά...μόνο έχω πρόβλημα με τον κωδικό του dlc τον βάζω στο psn store σωστά και μου γράφει ότι είναι λάθος 10 φορές προσπάθησα και δεν τον παίρνει τι παίζει πρόβλημα από psn?η μήπως επειδή το πήρα πιο νωρίς δεν μου παίρνει τον κωδικό.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Από πού το πήρες το παιχνίδι και σε τι region είναι ο λογαριασμός σου;
cha0tic_George Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Άμα σε πω δεν ξέρω για τον λογαριασμό νομίζω ελληνικό έχω, παλιά σε ένα άλλο προφίλ είχα αγγλικό μετά νομίζω το άλλαξα σε ελληνικό λογικά αφού στο store δεν μου βγάζει τις τιμές σε λίρες,Δοκίμασα πάλι να βάλω τον κωδικό αλλά τίποτα μου βγάζει ότι είναι λάθος από πλαίσιο το πήρα την ελληνική έκδοση με ελληνικούς υπότιτλους και μενού, p.s Ένα 5ωρο που έπαιξα το παιχνίδι λέει έχει πολλά σκηνικά ωραία, επίσης απίστευτα γραφικά ξεφεύγουν σε μερικές σκηνές απορείς αν πραγματικά βγαίνει αυτό σε κονσόλα 7 χρονών..! προσωπικά δεν με τρέλανε μέχρι στιγμής, και από ιστορία μέτρια πράματα.
king2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πριν λιγο βγηκε και η ευρωπαικη εκδοση με ελληνικους υποτιτλους.Ειναι λιγο διαφορετικη σε σχεση με την αμερικανικη σε θεμα βιαιων σκηνων και ακαταλληλων.Η μια ειναι censored στις βιαιες σκηνες και uncesored στις ακαταλληλες και η αλλη το αναποδο.Και στις 2 εκδοσεις εχει κομμενα κομματια παντως.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Για τα 10-15 δευτερόλεπτα γίνετε όλο το θέμα? Λογικά σήμερα θα μου έχει έρθει.
skanjos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 είμαι ο μοναδικός που το παράτησα στις 2 ώρες? δεν με τραβάει η ιστορία καθόλου όμως, το Heavy rain είχε ενδιαφέρον ,εδώ δεν υπάρχει ιστορία ακόμα στις 2 ώρες..δεν ξέρω αν στρώνει αργότερα απλά μέχρι στιγμής έχω ξενερώσει απίστευτα 1
Heatspreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Έπαιξα το demo και εντυπωσιάστηκα. Τα γραφικά είναι φοβερά! Το Farehnait και το Heavy Rain μου άρεσαν πάρα πολύ! Το είναι με ελληνικούς υπότιτλους είναι ακόμα ένα θετικό. Ας ελπίσουμε ότι εκτός από τη SONY Hellas θα δούμε και άλλες εταιρίες να κάνουν μετάφραση.
king2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 είμαι ο μοναδικός που το παράτησα στις 2 ώρες? δεν με τραβάει η ιστορία καθόλου όμως, το Heavy rain είχε ενδιαφέρον ,εδώ δεν υπάρχει ιστορία ακόμα στις 2 ώρες..δεν ξέρω αν στρώνει αργότερα απλά μέχρι στιγμής έχω ξενερώσει απίστευτα Η ιστορια του οντως ειναι για τα πανυγηρια.Κορυφαια γραφικα και χαρακτηρες αλλα απο story δεν.Το 73 που περνει στο metacritic ειναι αυτο που αξιζει το παιχνιδι.Κριμα δηλαδη γιατι περιμεναμε πολλα περισσοτερα
Vole Maulder Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πριν λιγο βγηκε και η ευρωπαικη εκδοση με ελληνικους υποτιτλους.Ειναι λιγο διαφορετικη σε σχεση με την αμερικανικη σε θεμα βιαιων σκηνων και ακαταλληλων.Η μια ειναι censored στις βιαιες σκηνες και uncesored στις ακαταλληλες και η αλλη το αναποδο.Και στις 2 εκδοσεις εχει κομμενα κομματια παντως. Τα συνηθισμένα δηλαδή. Οι ΗΠΑ δεν έχουν πρόβλημα με τη βία, αλλά μη φανεί καμιά ρώγα... Think of the children!!! 1
cha0tic_George Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 skanjos φίλε και μένα δεν με τράβηξε η ιστορία του δεν το περίμενα ετσι...όπως έγραψα πιο πάνω, το παράτησα στις 5 ώρες καλύτερα να παίξω GTA online αλλά κάποια στιγμή θα το τερματίσω ετσι για το γαμώτο ..Το θέμα είναι με τον κωδικό του dlc δεν μου τον παίρνει.
kjtzemis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καθιστε ρε παιδια δλδ, πως κρινετε ενα τετοιον τιτλο εχοντας παιξει μονο τις 2 πρωτες ωρες του παιχνιδιου?Καθιστε ασχολειθειτε μαζι του και μετα βγαλτε συμπερασματα. Εχουμε πει οτι τετοιου ειδους παιχνιδια δεν ειναι για ολα τα ατομα, σε οσους δεν αρεσε το heavy rain ( @Vole Maulder γκουχ γκουχ.. ) ας μην μπουν στον κοπο να αγορασουν το συγκεκριμενο παιχνιδι. Εγω λογικα θαργησω να το παιξω. 1
Vole Maulder Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εχουμε πει οτι τετοιου ειδους παιχνιδια δεν ειναι για ολα τα ατομα, σε οσους δεν αρεσε το heavy rain ( @Vole Maulder γκουχ γκουχ.. ) ας μην μπουν στον κοπο να αγορασουν το συγκεκριμενο παιχνιδι. Εγώ πάντως το έχω προπαραγγείλει Special Edition μάλιστα. (Δεν κάνω πλάκα, όντως) Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το είδος, ίσα ίσα, μου αρέσει. Με τις ικανότητες του Cage ως writer έχω. Τον εκτιμώ όμως, και το όραμά του, γι' αυτό και τον στηρίζω. Για να υπάρξουν και καλύτεροί του κάποτε.
skanjos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 kjtzemis είμαι τρελός φαν απο το heavy rain, στο beyond δεν σε βάζει ποτέ σε ενδιαφέρον η ιστορία 3-4 ώρες μέσα στο game και δεν με νοιάζει καθόλου τπτ. και η Jodie πολύ άψυχη μόνο ο γιατρός έχει ωραία ερμηνία η page για τα πανηγύρια μέχρι στιγμής,εκτός αν θέλανε να την κάνουν ζόμπι γενικά. πολύ slow motion η ιστορία
Vole Maulder Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εγώ μήπως να το πάρω ως καλό σημάδι το ότι δεν αρέσει σε άτομα που λατρεύουν το Heavy Rain;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα