Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Και καλά οι σελίδες του script για το παιχνίδι.
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 BEYOND: Two Souls LIVE At Tribeca Film Festival
JohnVani18 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 "Beyond Two Souls" at the Tribeca Film Festival streaming link -> http://www.ustream.tv/channel/14046521
naruto14 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 E δεν άντεξα και τελικά το είδα! Πιο επικό πεθαίνει! Γιατί να έρχεται το φθινόπωρο....
JohnVani18 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ας αργήσει όσο θέλει, αρκεί να αξίζει.
naruto14 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ας αργήσει όσο θέλει, αρκεί να αξίζει. Νομίζω πως δεν τίθεται θέμα για αυτό
Millennium Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Πιθανά spoilers. http://www.youtube.com/watch?v=JuDNpGvmGCQ 1
SeXBOX Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Είμαι κάτοχος xbox απλού... ήμουν πολύ πωρωμένος(εξ ου και το nickname) και είχα υποσχεθεί να μην ξανά αγόραζα άλλη κονσόλα είτε νέας γενιάς είτε παλιάς για να έχω αυτή την μαγεία του xbox ακόμα κλεισμένη αλλά πραγματικά αυτό το "βίντεο-ταινιο-παιχνιδο με έχει κάνει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του PS3 τελευταία! Site: http://cubenews.gr/2013/04/29/beyond-two-souls-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-trailer-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-35%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf-gameplay-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c/">Preview . Πραγματικά πολύ έπικ και φτιαγμένο με μεράκι!
empire_1924 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μπλα-Μπλα-Μπλα-Μπλα......Interactive cinema καταστάσεις.....για μένα αυτά δεν είναι games παιδάκια....60 ευρώ για το καταθλιπτικό αυτό πράγμα; Πάλι (στυλ) Heavy Rain θυμίζει.....!!!! Άποψη μου πάντα προς αποφυγή παρεξηγήσεων....αλλά εμένα με "κουράζουν" αυτές οι interacitve εμπερίες/και καλά games.....cutscenes και "ξερό ψωμί"/endless story mode λέμε .....yeah baby!!!! 1
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μπλα-Μπλα-Μπλα-Μπλα......Interactive cinema καταστάσεις.....για μένα αυτά δεν είναι games παιδάκια....60 ευρώ για το καταθλιπτικό αυτό πράγμα; Πάλι (στυλ) Heavy Rain θυμίζει.....!!!! Άποψη μου πάντα προς αποφυγή παρεξηγήσεων....αλλά εμένα με "κουράζουν" αυτές οι interacitve εμπερίες/και καλά games.....cutscenes και "ξερό ψωμί"/endless story mode λέμε .....yeah baby!!!! Το πρόβλημα σε αυτά τα παιχνίδια είναι οτι υπάρχει μηδενικό replayability μετά απο 2-3 playthroughs (για να δείς όλα τα endings κτλ). Μετά πάει στο ράφι.
dkmaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ε ας μην δώσουμε 60. Ας περιμένουμε να πέσει να δώσουμε 20 και να απολαύσουμε το νέο διαμάντι του ps3. Δεν είναι κακό να υπάρχουν και αυτού του είδους παιχνίδια. Είναι σαν να συμμετέχεις σε μία ταινία.
DjAde Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 απλα τετοια παιχνιδια ειναι οτι καλυτερο μπορουν να σου προσφερουν σαν ψυχαγωγια τα games και δυστυχως υπαρχουν μονο 3 και 1 αυτο 4 fahrenheit,heavy rain,the walking dead 1
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 H Special θα έρθει και στην Ευρώπη!!! Sony has revealed the European pre-order steelbook edition of Beyond: Two Souls, which is a special edition only available through pre-ordering the game from selected retailers. It includes among other things, an extra playable 30-minute scene to play. Featuring a whole bunch of extras over its vanilla standard edition counterpart, the Beyond: Two Souls Special Edition bundles the following bonuses: *Exclusive steelbook premium packaging *Additional playable scene (30 mins gameplay) *Behind the scenes videos *Game soundtrack *PS3 Dynamic Theme *PSN Avatar Bundle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα