Προς το περιεχόμενο

Beyond: Two Souls [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα καμιά συλλεκτική με artbook και πιο όμορφο steelbook και να έχει και κάποια άλλα καλούδια. Τώρα να έχει απλά ένα μαύρο steelbook προτιμώ το κουτί...

Λοιπόν κοιτάζωντας το cover και στο enternity.gr διαπίστωσα πως το πρώτο εξώφυλλο που πόσταρα είναι και ευρωπαικό. (έχει την κλίμακα PEGI και γράφει και BSES από πλάγια). Επομένως αυτό είναι το σωστό. Το άλλο που πόσταρα ήταν πιο παλιό και το είχαν τα sites του εξωτερικού.

Beyond_Two_Souls_PAL_Cover_News_Image_01

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα καμιά συλλεκτική με artbook και πιο όμορφο steelbook και να έχει και κάποια άλλα καλούδια. Τώρα να έχει απλά ένα μαύρο steelbook προτιμώ το κουτί...

Αν αποφασισουν να βαλουν steelbook στην συλλεκτικη τους εγω θελω να εχουν και το παιχνιδι κανονικα στο κουτακι του...ειμαι σιγουρος πως το εξωφυλλο απτο κουτακι του παιχνιδιου θα μαρεσει περισσοτερο αποτι το steelbook (οπως γινετε συνηθως δλδ).Γενικα δεν ειμαι πολυ των steelbook, καλα χρυσα ειναι αλλα εμενα μου χαλανε ολο το "στυλ" του παιχνιδιου...αλλο να βλεπεις ενα μαυρο steelbook με μια μλκιτσα πανω και αλλο να βλεπεις τα πανεμορφα χρωματα του εξωφυλλου στο κανονικο κουτακι.Δεν λεω να μην υπαρχουν steelbook στις συλλεκτικες αλλα να βαζουν και το κανονικο κουτακι του παιχνιδιου μεσα ετσι ωστε να υπαρχει επιλογη σε περιπτωση που δεν μας αρεσει κατι απο τα δυο.Τοσα λεφτα πληρωνουμε στις συλλεκτικες τους και δεν μπορουν να βαλουν και το κανονικο κουτακι του παιχνιδιου?

Δημοσ.

Αν αποφασισουν να βαλουν steelbook στην συλλεκτικη τους εγω θελω να εχουν και το παιχνιδι κανονικα στο κουτακι του...ειμαι σιγουρος πως το εξωφυλλο απτο κουτακι του παιχνιδιου θα μαρεσει περισσοτερο αποτι το steelbook (οπως γινετε συνηθως δλδ).Γενικα δεν ειμαι πολυ των steelbook, καλα χρυσα ειναι αλλα εμενα μου χαλανε ολο το "στυλ" του παιχνιδιου...αλλο να βλεπεις ενα μαυρο steelbook με μια μλκιτσα πανω και αλλο να βλεπεις τα πανεμορφα χρωματα του εξωφυλλου στο κανονικο κουτακι.Δεν λεω να μην υπαρχουν steelbook στις συλλεκτικες αλλα να βαζουν και το κανονικο κουτακι του παιχνιδιου μεσα ετσι ωστε να υπαρχει επιλογη σε περιπτωση που δεν μας αρεσει κατι απο τα δυο.Τοσα λεφτα πληρωνουμε στις συλλεκτικες τους και δεν μπορουν να βαλουν και το κανονικο κουτακι του παιχνιδιου?

Σωστός. Υπάρχουν βέβαια κάποια πανέμορφα steelbooks αλλά steelbook σαν του beyond δεν μου αρέσει.

Δημοσ.

Σωστός. Υπάρχουν βέβαια κάποια πανέμορφα steelbooks αλλά steelbook σαν του beyond δεν μου αρέσει.

Εγω δεν το εχω δει το δικο του.

Δημοσ.

Εγω δεν το εχω δει το δικο του.

image_298198_thumb_wide620.jpg

Ουτε καν...εμενα μου φενετε πως απλα εχουν βγαλει ετσι και καλα ενα ενδικτικο steelbook για να δειξουν οτι θα υπαρξει steelbook.Δεν νομιζω να ειναι αυτο το original.Αν ειναι αυτο μην τολμησουν και δεν βαλουν και το κανονικο κουτακι μεσα στην συλλεκτικη.

Δημοσ.

Ουτε καν...εμενα μου φενετε πως απλα εχουν βγαλει ετσι και καλα ενα ενδικτικο steelbook για να δειξουν οτι θα υπαρξει steelbook.Δεν νομιζω να ειναι αυτο το original.Αν ειναι αυτο μην τολμησουν και δεν βαλουν και το κανονικο κουτακι μεσα στην συλλεκτικη.

δεν νομίζω να αλλάξει... τα περισσότερα steelbook έτσι φτωχά είναι από εμφάνιση.

Δημοσ.

δεν νομίζω να αλλάξει... τα περισσότερα steelbook έτσι φτωχά είναι από εμφάνιση.

Τσεκαρε μια το steelbook του injustice να δεις. ;)

Δημοσ.

Τσεκαρε μια το steelbook του injustice να δεις. ;)

E εντάξει... και του tomb raider φοβερό είναι. Του GoW δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο όμως.

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου αρέσουν και τα απλά..?

υγ : τσεκάρετε fear 3 :P

Προσωπικά αν χρησιμοποιούσαν το παρακάτω ως cover θα μου άρεζε περισσότερο.

beyondn.jpg

Δημοσ.

Αυτά ναι έχουν σχέδια και μου αρέσουν. Τα απλά πάντως όχι.

Δημοσ.

beyondn.jpg

Καλα αν βαζανε αυτο το εξωφυλλο (που το θεωρω αδυνατον γιατι ειναι σαν ταινια που βγαινει προσφατα σε odeon/vellage (:P) ) δεν υπηρχε περιπτωση να μην το βαλω στην συλλογη μου, θα εκοβα τον λαιμο μου αλλα θα διαλεγα αυτο και ας ηταν αμερικανικο. :D

Οσο για το steelbook του fear 3 τσεκαρα στον γουγλη και ειδα κανα 2 λογικα ενα απο αυτα θα ηταν (ενα ασημι και ενα μαυρο) και μου αρεσαν και τα δυο (ειδικα το ασημι).

Δημοσ.

beyondn.jpg

Έτσι ναι! Και εγώ θα γούσταρα. Τη σκέτη μαυρίλα με ένα λογότυπο πάνω δεν μπορώ... Ας έβαζαν στο steelbook το box art του παιχνιδιού...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...