ultralisk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 "παιχνίδι" full στα QTE δεν είναι κακό?...θα μου πεις βέβαια δεν το λες και παιχνίδι αφού σε μια ταινία καλύτερα να συμμετέχεις κιόλας...οπότε περί ορέξεως τελικά
kjtzemis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 "παιχνίδι" full στα QTE δεν είναι κακό?...θα μου πεις βέβαια δεν το λες και παιχνίδι αφού σε μια ταινία καλύτερα να συμμετέχεις κιόλας...οπότε περί ορέξεως τελικά Απο την στιγμη που δεν σου αρεσουν τα παιχνιδια με τα QTE αυτοματος αποκλειεις και δεν παιζεις το συγκεκριμενο παιχνιδι, δλδ γτ ηθελες να το παιξεις απτην στιγμη που ηξερες οτι δεν θα σαρεσε?Τοκανες ισα ισα για να μπεις να κραξεις?
ultralisk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 όχι δεν με ενοχλούν τα QTE games άλλωστε το Heavy Rain το έλιωσα και το γούσταρα...με ενοχλεί σε ΤΟΣΟ μεγάλο βαθμό όπως ήταν αυτό το οποίο και δεν συγκρίνω με το HR που είχες περισσότερο control στον χαρακτήρα σου...ξέρεις δεν υπάρχει μόνο μαύρο - άσπρο, υπάρχει και γκρίζο οι βαθμολογίες άλλωστε μίλησαν από μόνες τους σε σχέση με το HR
kjtzemis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν βρισκω λογο τοτε αφου σου αρεσε το HR να μην σαρεσε και το Beyond, πολλαπλα QTE ειχε και το HR πολλαπλα εχει και το Beyond. Τεσπα το παιχνιδι δεν τοχω παιξει ετσι ωστε να εκφερω αποψη και απο βαθμολογιες δεν παρακολουθω, πολυ σπανια.Παντως το HR ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι για το ps3 και πιστευω μεχρι τα χριστουγεννα να εχω αγορασει και το Beyond και πιστευω να το απολαυσω οσο και το HR...ειδωμεν.
Heatspreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το ευχαριστήθηκα. Δεν ήταν τόσο καλό όσο το Heavy Rain κατά τη γνώμη μου, αλλά παρόλα αυτά πρόκειται για έναν αξιόλογο τίτλο.
mtzs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν βρισκω λογο τοτε αφου σου αρεσε το HR να μην σαρεσε και το Beyond, πολλαπλα QTE ειχε και το HR πολλαπλα εχει και το Beyond. Τεσπα το παιχνιδι δεν τοχω παιξει ετσι ωστε να εκφερω αποψη και απο βαθμολογιες δεν παρακολουθω, πολυ σπανια.Παντως το HR ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι για το ps3 και πιστευω μεχρι τα χριστουγεννα να εχω αγορασει και το Beyond και πιστευω να το απολαυσω οσο και το HR...ειδωμεν. Κωστα δεν εχει καμια σχεση το παιχνιδι με το HR. Τα 60 ευρω ειναι πολλα γι αυτο. Θα απογοητευθεις πιστεψε με Μαξιμουμ 20 να το παρεις. παραπανω δεν αξιζει με τιποτα.
kjtzemis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Κωστα δεν εχει καμια σχεση το παιχνιδι με το HR. Τα 60 ευρω ειναι πολλα γι αυτο. Θα απογοητευθεις πιστεψε με Μαξιμουμ 20 να το παρεις. παραπανω δεν αξιζει με τιποτα. Τοσα χρηματα και να τα ειχα να τα διαθεσω σε παιχνιδι αυτη την στιγμη δεν το εκανα, μια φορα εδωσα 70Ε για day1 το gta v και εμεινα ξεφραγκο αμπελι για το υπολλοιπο του μηνα οποτε και δεν το ξανακανω.Σε καμια προσφορα μεχρι 35-40Ε ή απο καμια αγγελια μτχ θα το τσιμπησω πιστευω μεχρι τα χριστουγεννα.Δεν ξερω γτ αλλα ειμαι σιγουρος πως θα μαρεσει, δεν θελω ομως να λεω και μεγαλες κουβεντες μην φαω καμια φολα.Φυσικα πρεπει πριν το beyond να αγορασω το the last of us.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μετά από τρεις ώρες μπορώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από HR, προτιμώ pure fiction από crime novels και επίσης δεν έχει το σπαστικό περπάτημα του HR. Ερώτηση: Υπάρχουν διαφορετικά parts ανάλογος τι κανεις η δεν αλλάζει κάτι πέρα από ότι κόβετε το gameplay εκεί που fail?
Heatspreader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ανάλογα πως τα καταφέρνεις, αλλάζει η ροή. Κουβέντιαζα με ένα φίλο για το πως βγήκε από το τρένο, εκείνος βγήκε με άλλο τρόπο και εγώ με διαφορετικό. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Άψογο το game, ότι καλύτερο έχω παίξει στο είδος, ρέστα για το animation... 1
Millennium Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Beyond: Two Souls sales passed 1 million in 2013 1
naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 20€ Special Edition, 2nd hand. Ωραίος πολύ καλή τιμή! και εγώ κάπου εκεί το ψάχνω.
sils Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Beyond two souls ps4 εχει Greek subs.? Ειχα το παιχνίδι αυτο παλιοτερα σε ps3 και ειχε ελληνικούς υπότιτλους. Ξερεται αν το αγορασω απο το psn αν θα εχει και παλι ελληνικους υπότιτλους,?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα