Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και που ξερεις οτι δουλευει μια χαρα η GPU της? Μαυρη οθονη εχει.....

Εγω δε μιλησα για GPU αλλα, για ολα τα τσιπακια.

διαβασε λιγο το θρεντ απο την αρχη

πρωτα απο ολα αναφερει οτι σε εξωτερικη οθονη παιζει κανονικα

κατι στη καλωδιοταινια εχει χαλασει 

Μα δεν έχω μαύρη οθόνη!!!!

Πήρα το πρωί τηλ στην hp, μου είπε να βγάλω τη μπαταρία και το καλώδιο του ρεύματος και να πατήσω παρατεταμένα το power... τίποτα δεν έγινε. :unsure:

Μου έδωσε το τηλ. του service εδώ στη Θεσσαλονίκη (πήρα τηλ. και περιμένω απάντηση να μου πούνε πόσο κοστίζει η οθόνη, η καλωδιοταινία και η επισκευή).

Πριν λίγο πήγα και στο Πλαίσιο και μου είπε ότι κοστίζει:

-120 € η οθόνη

-70€ η καλωδιοταινία

-70€ η εργασία

και οτι θα πάει Αθήνα!!!

Θα πάω να ρωτήσω αύριο σε ένα κατάστημα που επισκευάζει Η/Υ και μου είπαν ότι για αλλάγη οθόνης χρεώνουν από 80 ως 150€.

Αυτά προς το παρόν!!!

αυτη ειναι εξυπηρετηση ! τσακαλια ολοι τους 

εως 150 παντως ειναι σχετικα τιμια τιμη για οθονη , τελευταια φορα που ειχε παρει φιλος μου  μια 15αρα απο το ebay  για να επισκευασει ενα vaio του οποιου η οθονη ειχε σπασει   του ειχε παει περιπου στο 100αρικο , αμα βαλεις και τα εργατικα.. 

(τα οποια ειναι 5 λεπτα δουλεια  να περαστει νεα οθονη , απλα αν δε μπορεις να το κανεις εσυ, γινονται αυτοι γιατροι :P

Δημοσ.

nikol επειδή και εγώ είμαι από θεσσαλονίκη, θα σου στείλω τώρα με πμ , ενα κατάστημα επισκευής η/υ.

Τους είχα χρειαστεί και με εξυπηρέτησαν και καλά και φθηνά και δείχνουν να είναι και ικανοί και καλά παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όλα εντάξει με το laptop μου!!!

Το πήγα στον τεχνικό που σας είχα πει... Τελικά δεν ήταν κάτι σημαντικό απλά έβγαλε την καλωδιοταινία και την ξανάβαλε και καθάρισε λίγο και τη σκόνη. Αυτό ήταν όλο!!! (20 € μου πήρε)

Αν και το μετάνιωσα που δεν το άνοιξα μόνη μου, γιατί ήταν πολύ απλό.

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...