bobiras13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 με διαφορα πολυ καλητερες η φωτογραφιες του νοκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paoutsos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τι να τα κάνω τα41 megapixels ρε παιδιά;τρελή υπερβολή ούτε το μάτι τα πιάνει ούτε καμία αφίσα 300 ιντσών θα στήσω πουθενά καμία χρησιμότητα για μένα όσο για το HTC,αν κρίνω από το one x που έχω καλώς βραβεύτηκε ως το καλύτερο κινητο,αν η μπαταρία του την παλεύει τότε δεν θα του λείπει Τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τι να τα κάνω τα41 megapixels ρε παιδιά;τρελή υπερβολή ούτε το μάτι τα πιάνεικάποια πηγή για αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokopisboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τα 41 megapixel επιτρέπουν ψηφιακό ζουμ. Αυτός είναι ο κύριος ρόλος του. Εξαιτίας του μεγάλου για κινητού αισθητήρα ο θόρυβος είναι μικρότερος και το φως περισσότερο από τον ανταγωνισμό . Το μέγεθος των φωτογραφιών δεν είναι τόσο μεγάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δεν θα βαρεθώ να το γράφω ποτέ. Το 808 δεν χρησιμοποιεί τα 41MP για να βγάλει φωτό στα 41MP. Μπορεί να το κάνει και αυτό, αλλά δεν έχεις κάποιο όφελος. Το 808 βγάζει μία φωτό στα 41MP, "ενώνει" τις πληροφορίες που το καθένα από αυτά έχει χρησιμοποιώντας τα "καλύτερα" από αυτά και δίνει μία φωτό με υψηλή λεπτομέρεια και φωτεινότητα στα 5-8MP. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ένα review μόνο για την κάμερα του one. Δεν έχει ακόμη την τελική έκδοση του firmware. http://jonchoo.blogspot.gr/2013/03/htc-one-camera-review-image-samples.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+londonblogger+(jc's+weblog) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Off topic : <br><br><br> Μέχρι χθες αναρωτιωμουν , γιατί ασχολείται ο κόσμος με τις κάμερες των τηλεφώνων . Τηλέφωνα είναι . Οταν είδα όμως σε νυχτερινό μαγαζί στο Ψυρρη να βγάζει η κάθε βλαμμενη ασταματητα τον κ@λο της φωτογραφία για το φατσοβιβλιο , τότε ναι πήρα την απάντηση μου : καλύτερα να πάρει το pureview...<br><br><br> Sent from my iPod touch using Insomnia Μπορεί εσύ να μη τα χρειάζεσαι αλλά εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι έχουμε το κινητό μας σαν κάμερα. Όπου και να βρίσκομαι θέλω να μπορώ να βάζω μια φωτογραφία που θα βλέπω μετά από χρόνια και θα βλέπεται. Οπότε θέλω και περισσότερα Megapixels και καλύτερη ποιότητα. Τα κινητά έπαψαν εδώ και χρόνια να είναι απλά κινητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Η κάμερα, όπως και κάθε άλλο που έχουν φορτώσει πάνω στο "κινητό τηλέφωνο", είναι ένα μικρό (ή μεγάλο, όπως το δει κανείς) βήμα προς τη δημιουργία μίας συσκευής που θα κάνει όσο περισσότερα πράγματα μπορεί. Δεν είναι πια μόνο τηλέφωνα από τότε που έβαλαν ραδιόφωνο και MP3 player. Μέχρι πριν από ένα-δυό μήνες, όταν ήθελα να ανεβάσω μία αγγελία στο insomnia-είμαι ελαφρά ψυχαναγκαστικός και θέλω ακόμη και οι φωτογραφίες να είναι έχουν μία ελάχιστη ποιότητα- φωτογράφιζα με την compact. Με το τελευταίο κινητό μου δεν υπάρχει πια αυτός ο λόγος, οι φωτό του είναι καλές για αυτήν τη δουλειά. Ναι, δεν είναι τέλειες και χρειάζομαι αρκετή προσπάθεια για να πετύχω φωτισμό κτλ., αλλά το θέμα είναι ότι οι φωτό είναι πια ικανοποιητικές και η δουλειά μου γίνεται αρκετά πιο γρήγορα και απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 θα προτιμούσα το HTC χωρίς δεύτερη σκέψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα