Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι συνηθισμένες μορφές video που έχουμε στον υπολογιστή (divx, mpeg κ.τ.λ.) είναι ήδη συμπιεσμένες και η περαιτέρω συμπίεσή τους με προγράμματα τύπου zip, δε μειώνει αισθητά τον όγκο τους.

Προτιμότερο είναι να «σπάσεις» το video που θέλεις σε συμπιεσμένα parts - με κάποιο πρόγραμμα όπως π.χ. το δωρεάν 7z - και να τα ανεβάσεις σε κάποιο filehoster, ή σε κάποια υπηρεσία όπως το dropbox. Κατόπιν, δίνεις το link σ' αυτόν που θέλεις να λάβει το video και εκείνος το κατεβάζει.

Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι σαν αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, αλλά ίσως να είναι αποτελεσματικό.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει και μου κάνει πολύ μικρή μείωση λίγων kb.Για αυτό και ρωτάω αν υπάρχει ειδικό πρόγραμμα συμπίεσης βίντεο,

Deesnider ευχαριστώ πολύ...κατατοπιστικός απόλυτα!

Δημοσ.

Προτιμότερο είναι να «σπάσεις» το video που θέλεις σε συμπιεσμένα parts - με κάποιο πρόγραμμα όπως π.χ. το δωρεάν 7z

Συμφωνώ σε όλα τα άλλα,αλλά για να το σπάσεις αλλά και για την ένωση είναι καλύτερο το HJSplit μιας και δεν θα κάνει καμιά συμπίεση το 7zip αλλά θα κάνει αρκετή ώρα παραπάνω. 

Δημοσ.

...για να το σπάσεις αλλά και για την ένωση είναι καλύτερο το HJSplit μιας και δεν θα κάνει καμιά συμπίεση το 7zip αλλά θα κάνει αρκετή ώρα παραπάνω. 

...και το κατεβάζω α-μέ-σως!!! Το πιστεύεις ότι δεν το ήξερα το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Thanks!

Δημοσ.

Το hjsplit είναι κορυφαίο αλλά αυτό με το 7zip δεν είναι απόλυτα σωστό. Αν επιλέξεις store σαν συμπίεση δεν θα συμπιέσει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...