irini1985 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Είνα εύκολο να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα συμπίεσης βίντεο για αποστολή με email; Ευχαριστώ!
sport_billakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Βάλ'το σε έναν συμπιεσμένο φάκελο (zip,rar) (Προγράμματα winzip - winrar ή 7-zip)
deesnider Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Οι συνηθισμένες μορφές video που έχουμε στον υπολογιστή (divx, mpeg κ.τ.λ.) είναι ήδη συμπιεσμένες και η περαιτέρω συμπίεσή τους με προγράμματα τύπου zip, δε μειώνει αισθητά τον όγκο τους. Προτιμότερο είναι να «σπάσεις» το video που θέλεις σε συμπιεσμένα parts - με κάποιο πρόγραμμα όπως π.χ. το δωρεάν 7z - και να τα ανεβάσεις σε κάποιο filehoster, ή σε κάποια υπηρεσία όπως το dropbox. Κατόπιν, δίνεις το link σ' αυτόν που θέλεις να λάβει το video και εκείνος το κατεβάζει. Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι σαν αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, αλλά ίσως να είναι αποτελεσματικό. 1
irini1985 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Το έχω δοκιμάσει και μου κάνει πολύ μικρή μείωση λίγων kb.Για αυτό και ρωτάω αν υπάρχει ειδικό πρόγραμμα συμπίεσης βίντεο, Deesnider ευχαριστώ πολύ...κατατοπιστικός απόλυτα!
TheELF Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Προτιμότερο είναι να «σπάσεις» το video που θέλεις σε συμπιεσμένα parts - με κάποιο πρόγραμμα όπως π.χ. το δωρεάν 7z Συμφωνώ σε όλα τα άλλα,αλλά για να το σπάσεις αλλά και για την ένωση είναι καλύτερο το HJSplit μιας και δεν θα κάνει καμιά συμπίεση το 7zip αλλά θα κάνει αρκετή ώρα παραπάνω.
deesnider Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ...για να το σπάσεις αλλά και για την ένωση είναι καλύτερο το HJSplit μιας και δεν θα κάνει καμιά συμπίεση το 7zip αλλά θα κάνει αρκετή ώρα παραπάνω. ...και το κατεβάζω α-μέ-σως!!! Το πιστεύεις ότι δεν το ήξερα το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Thanks!
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το hjsplit είναι κορυφαίο αλλά αυτό με το 7zip δεν είναι απόλυτα σωστό. Αν επιλέξεις store σαν συμπίεση δεν θα συμπιέσει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα