Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα ,

εχω προβλημα με το πληκτρολογιο, το W δεν κανει register kathe fora pou to pataw

to A και μερικα ακομα κουμπια πολλες φορες (αν οχι ολες) τα παταω κ κανει register 2 φορες!

εχω βαλει κ το razer synapse που ειναι ενα προγραμμα για mapping k macros κτλ.

το πληκτρολογιο το πηρα προσφατα απο συμφορουμιτη κ δεν ειχε προβλημα στην αρχη που το πηρα.

μηπως υπαρχει λυση με αλλαγη στο firmware  η  drivers ? 

απο το ψαξιμο που εκανα βρηκα αυτο το ποστ σε ενα αλλο φορουμ αλλα δεν εκατσα να το κανω γιατι δεν ξερω αν θα με βοηθησει.

http://forums.hardwarezone.com.sg/hardware-clinic-knowledge-base-33/%5Bguide%5D-keyboard-chattering-fix-normal-users-3271513.html

υπαρχει καπιος που να ειχε ιδιο προβλημα ?

win7 64 exw οπως επισης κ ενα razer abyssus (δεν ξερω αν υπαρχει καποιο κολλημα με αυτο, που δεν νομιζω ,  στα 125 mhz 1800dpi )

Δημοσ.

σου χει ξεμεινει λογισμικο αλλης εταιρειας αντιστοιχο με το synapse απο προηγουμενο περιφερειακο ;

ειχα διαβασει αναλογα προβληματα για το blackwidow (το οποιο γενικα εμφανιζει διαφορα.. )  σε pc που υπηρχε παραλληλα και το setpoint της logitech τα οποια λυθηκαν αφαιρωντας το

Δημοσ.

σου χει ξεμεινει λογισμικο αλλης εταιρειας αντιστοιχο με το synapse απο προηγουμενο περιφερειακο ;

ειχα διαβασει αναλογα προβληματα για το blackwidow (το οποιο γενικα εμφανιζει διαφορα.. )  σε pc που υπηρχε παραλληλα και το setpoint της logitech τα οποια λυθηκαν αφαιρωντας το

oxi tipota apolytws

Δημοσ.

βάλε το σε άλλο υπολογιστή να δεις αν θα κάνει κι εκεί τα ίδια και αν είναι έτσι μακάρι να έχεις εγγύηση..

Δημοσ.

Εχω εγγυηση και το πηγα στο πλαισιο. Το κακο ειναι οτι δεν πουλανε αλλα ιδια πληκτρολογια πλεον.Τι μπορω να κανω αν δεν θελω πιστοτικο ? Δικαιουμαι να παρω τα λεφτα μου πισω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω εγγυηση και το πηγα στο πλαισιο. Το κακο ειναι οτι δεν πουλανε αλλα ιδια πληκτρολογια πλεον.Τι μπορω να κανω αν δεν θελω πιστοτικο ? Δικαιουμαι να παρω τα λεφτα μου πισω ?

εγγυηση έχω την αίσθηση σημαίνει, ίδιο, η καλύτερο αν δεν έχουν, να κόψουν το κεφάλι τους πες τους .και να πας σε ένα ταμπλετ , να ανήξεις insomnia.gr 

ελάτε κύριοι να δείτε τι λένε για σας. πόσο χρόνο ζωής πιστεύεται όχι έχετε? 4-5 χρόνια?

(είμαι πολύ σκληρός το ξέρω :P)

Επεξ/σία από naturegodtm
Δημοσ.

Λοιπον πηγα στο πλαισιο και μου το φυσηξανε κ δουλευε κανονικα (για 1 βδομαδα) τωρα παλι αρχισε τα ιδια βλεπω το Α που εχει προβλημα ,εχω βγαλει το κουμπι κ παταω κατευθειαν το switch k βλεπω οτι παροτι που ειναι πεντακαθαρο με ενα πατημα  παλι βγαζει

2 φορες ι ακομα κ 3.. 

εχω το blackwidow to aplo xωρις φωτισμο (80-90 ευρο) το blackwidow με φωτισμο που πουλανε εχει 150 κ δεν παιζει να πληρωσω κατι που μου εβγαλε προβλημα. τι να κανω ? λογικα θα μου πουν οτι δεν παιζει να μου φερουν ιδιο με το δικο μου γιατι δεν το πουλανε πλεον , πιο πληκτρολογιο να αγορασω? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...