laspiz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Kαλησπερα , εχω προβλημα με το πληκτρολογιο, το W δεν κανει register kathe fora pou to pataw to A και μερικα ακομα κουμπια πολλες φορες (αν οχι ολες) τα παταω κ κανει register 2 φορες! εχω βαλει κ το razer synapse που ειναι ενα προγραμμα για mapping k macros κτλ. το πληκτρολογιο το πηρα προσφατα απο συμφορουμιτη κ δεν ειχε προβλημα στην αρχη που το πηρα. μηπως υπαρχει λυση με αλλαγη στο firmware η drivers ? απο το ψαξιμο που εκανα βρηκα αυτο το ποστ σε ενα αλλο φορουμ αλλα δεν εκατσα να το κανω γιατι δεν ξερω αν θα με βοηθησει. http://forums.hardwarezone.com.sg/hardware-clinic-knowledge-base-33/%5Bguide%5D-keyboard-chattering-fix-normal-users-3271513.html υπαρχει καπιος που να ειχε ιδιο προβλημα ? win7 64 exw οπως επισης κ ενα razer abyssus (δεν ξερω αν υπαρχει καποιο κολλημα με αυτο, που δεν νομιζω , στα 125 mhz 1800dpi )
qsis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 σου χει ξεμεινει λογισμικο αλλης εταιρειας αντιστοιχο με το synapse απο προηγουμενο περιφερειακο ; ειχα διαβασει αναλογα προβληματα για το blackwidow (το οποιο γενικα εμφανιζει διαφορα.. ) σε pc που υπηρχε παραλληλα και το setpoint της logitech τα οποια λυθηκαν αφαιρωντας το
laspiz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 σου χει ξεμεινει λογισμικο αλλης εταιρειας αντιστοιχο με το synapse απο προηγουμενο περιφερειακο ; ειχα διαβασει αναλογα προβληματα για το blackwidow (το οποιο γενικα εμφανιζει διαφορα.. ) σε pc που υπηρχε παραλληλα και το setpoint της logitech τα οποια λυθηκαν αφαιρωντας το oxi tipota apolytws
qsis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 βάλε το σε άλλο υπολογιστή να δεις αν θα κάνει κι εκεί τα ίδια και αν είναι έτσι μακάρι να έχεις εγγύηση..
laspiz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Εχω εγγυηση και το πηγα στο πλαισιο. Το κακο ειναι οτι δεν πουλανε αλλα ιδια πληκτρολογια πλεον.Τι μπορω να κανω αν δεν θελω πιστοτικο ? Δικαιουμαι να παρω τα λεφτα μου πισω ?
naturegodtm Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω εγγυηση και το πηγα στο πλαισιο. Το κακο ειναι οτι δεν πουλανε αλλα ιδια πληκτρολογια πλεον.Τι μπορω να κανω αν δεν θελω πιστοτικο ? Δικαιουμαι να παρω τα λεφτα μου πισω ? εγγυηση έχω την αίσθηση σημαίνει, ίδιο, η καλύτερο αν δεν έχουν, να κόψουν το κεφάλι τους πες τους .και να πας σε ένα ταμπλετ , να ανήξεις insomnia.gr ελάτε κύριοι να δείτε τι λένε για σας. πόσο χρόνο ζωής πιστεύεται όχι έχετε? 4-5 χρόνια? (είμαι πολύ σκληρός το ξέρω ) Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2013 από naturegodtm
qsis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εχουν bw στο πλαισιο http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/Gaming-accessories/pliktrologia-keyboards/Razer-Keyboard-Blackwidow-Ultimate-2013-US-1-28-80-11-013.htm
laspiz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Λοιπον πηγα στο πλαισιο και μου το φυσηξανε κ δουλευε κανονικα (για 1 βδομαδα) τωρα παλι αρχισε τα ιδια βλεπω το Α που εχει προβλημα ,εχω βγαλει το κουμπι κ παταω κατευθειαν το switch k βλεπω οτι παροτι που ειναι πεντακαθαρο με ενα πατημα παλι βγαζει 2 φορες ι ακομα κ 3.. εχω το blackwidow to aplo xωρις φωτισμο (80-90 ευρο) το blackwidow με φωτισμο που πουλανε εχει 150 κ δεν παιζει να πληρωσω κατι που μου εβγαλε προβλημα. τι να κανω ? λογικα θα μου πουν οτι δεν παιζει να μου φερουν ιδιο με το δικο μου γιατι δεν το πουλανε πλεον , πιο πληκτρολογιο να αγορασω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα