Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α τρόπος

(προτιμότερος αν θέλεις να μεταφέρεις και Audio προς την TV αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι το HDMI της 250 στέλνει και ήχο)

TV με GTS250

Καλώδιο HDMI to HDMI απ'ευθείας(όπως το έχεις ήδη)

Monitor με GTS250

Βάζεις τον δεύτερο αντάπτορα που σου έβαλα στο DVI της GTS250 και μετά ενώνεις το VGA to VGA που ήδη έχεις

Β τρόπος

TV με GTS250

Βάζεις τον πρώτο αντάπτορα που σου έβαλα στο DVI της GTS250 και καλώδιο HDMI to HDMI που ήδη έχεις

Monitor με GTS250

Καλώδιο VGA to VGA απ'ευθείας

Νομίζω ότι είναι εύκολο...

Υ.Γ.

Αν το DVI που έχει η κάρτα σου δεν είναι DVI-I αλλά DVI-D αναγκαστικά θα παίξει ο Β τρόπος μόνο. Για να τα ξεχωρίσεις

277px-DVI_Connector_Types.svg.png

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανερχομαι στο θεμα λιγο..πηρα dvi to dvi αλλα το μονιτορ ειχε χαλασμενο τελικα το dvi.χτες συνδεσα τον υπολογιστη με αυτην 

http://www.sony.co.uk/product/tv-102-40-lcd/kdl-40v3000/technical-specifications#tab

κ θελω να κανω επεκταση με αυτην

panasonic vt30

Υπενθυμιζω οτι καρτα γραφικων ειναι αυτη

nvidia gts250

πως μπορω?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απεστάλη σήμερα, 16:59

μπες εδω http://www.insomnia....χροναπως/page-2 και απαντησε μου στη ερωτηση που εκανα λιγο πιο πανω.ευχαριστώ εκ των προτερων κ χρονια πολλα

Απαντώ στο pm σου. Καταρχάς χρόνια πολλά και σε σένα :)

AN οι έξοδοι της κάρτας σου είναι εντάξει, ναι θα παίξει. Οι έξοδοι που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις παράλληλα είναι η HDMI με την VGA. Οποιαδήποτε από τις δύο μαζί με την DVI μπορείς.

Δεν έχεις να δανειστείς από κανάν φίλο για να δεις ότι όντως δουλεύει;

Y.Γ.
Τώρα είδα και την απάντησή σου στις 05-Σεπ. Εγώ δεν σου είπα ποτέ να συνδέσεις το Monitor με την κάρτα σου με DVI (είχες πει ότι δεν δουλεύει). Με VGA σου είπα χρησιμοποιώντας είτε adaptor από την πλευρά της κάρτας γραφικών σου, είτε απ' ευθείας με VGA καλώδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...