Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συνδεσω ταυτοχρονα την τηλεοραση sony bravia kdl-22bx200 κ το pc(οθονη samsung ex220 k graphic card  nvidia gts 250)..θελω να εχω 2 οθονες διαφορετικες ταυτοχρονα κ ν βλεπω 2 διαφορετικα πραγματα.πως μπορω?τι συνδεση ν κανω?

Δημοσ.

Kαλημερα ! Λοιπον πες μου λιγο τι λειτουργικο εχεις για να σου πω ακριβως τις ρυθμισεις που πρεπει να κανεις! ενδεικτικα στα win_7 πηγαινεις εξατομικευση--> οθονη-->ρυθμιση αναλυσης και θα δεις οτι θα σου εμφανισει 2 οθονες στο παραθυρακι εσυ θα διαλεξεις την επιλογη να εμφανιζει την ιδια εικονα η διαφορετικη στα 2 monitors η οποια ειναι αναπαραγωγη και των 2 οθονων (duplicate your dispays) η την επιλογη για να κανεις extend των 2 οθονων η την επιλογη να γινεται αναπαραγωγη της μιας οθονης εσυ διαλεγεις την 2η

δες εδω http://www.microsoft.com/athome/organization/twomonitors.aspx#fbid=BO--pr3FOsS

οσων αφορα την συνδεση χτησιμοποιησε hdmi η dvi αναλογως τι εχει η καρτα και η οθονες σου

Δημοσ.

το dvi  ειναι χαλασμενο στο μονιτορ του υπολογιστη..μονο το vga Παιζει.εβαλα vga to vga(monitor) & hdmi to hdmi(sony) αλλα τιποτα..δεν βλεπει την σονυ.

Δημοσ.

να βλεπεις δυο  διαφορετικα πραγματα δε γινεται ! υπαρχουν οι επιλογες Α.  επεκταση οθονων , στις οποιες γινοντε οι δυο οθονες μια και Β. αναπαραγωγη και τον δυο οθονων  , βλεπεις ομως το ιδιο και στις δυο .

οι ρυθμισεις γινοντε στο πανελ τις καρτας σου ..

δε βλεπει την σονυ γιατι εχεις ρυθμιση αναπαραγωγη μονο απ την οθονη Α πχ ..  κανε εντοπισμο πρωτα για να στις βρει κα μετα αναπαραγωγη και απ τισ δυο ..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω κάνω extend και τραβαω και το παράθυρο του mpc δεξια και παιζω ταινία στην τηλεόραση και στην οθονη κάνω ότι θέλω

• Like 1
Δημοσ.

Εγω κάνω extend και τραβαω και το παράθυρο του mpc δεξια και παιζω ταινία στην τηλεόραση και στην οθονη κάνω ότι θέλω

πιστευω οτι ειναι καλυτερα να εχεις κλωνους σε αυτη τη περιπτωση , για τις περισσοτερες περιπτωσεις , δηλαδη ή στο μονιτορ θα καθεσαι ή θα βλεπεις στη τηλεοραση 

Δημοσ.

απλα πραγματα φιλε μου.συνδεσε το καλωδιο vga για τον υπολογιστη και επισης συνδεσε την κεραια που δινει σημα πανω στην τηλεοραση.και καθε φορα που θα θες να γυρνας θα αλλαζεις την λειτουργεια της οθονης απο rgb σε tv

Δημοσ.

πιστευω οτι ειναι καλυτερα να εχεις κλωνους σε αυτη τη περιπτωση , για τις περισσοτερες περιπτωσεις , δηλαδη ή στο μονιτορ θα καθεσαι ή θα βλεπεις στη τηλεοραση

Πες οτι θέλεις να βάλεις να επεισόδιο για παράδειγμα, καο θες να ριχνεις κλεφτές ματιές και καπου αλλου ακούγοντας τι παιζει στην τιβι

• Like 1
Δημοσ.

Πες οτι θέλεις να βάλεις να επεισόδιο για παράδειγμα, καο θες να ριχνεις κλεφτές ματιές και καπου αλλου ακούγοντας τι παιζει στην τιβι

οι καινουργιες οθονες εχουν μια λειτουργια το PIP το οποιο σου επιτρεπει να εισαι στον υπολογιστη και να ριχνεις κλεφτες ματιες στην τηλεοραση.τοποθετεις το κουτι κατω δεξια η οπουδηποτε αλου θελεις.

Δημοσ.

Λοιπον συνδεω hdmi to hdmi thn sony εχω eikona MοΝΟ Εκει!συνδεω vga to vga th Σαμσουνγκ κ εχω εικονα Μονο εκει.δεν μπορω ν κανω επεκταση να δουλεψουν μαζι..γιατι βρε παιδια?

Δημοσ.

H GTS από "μάνα" έρχεται με δύο Dual-Link DVI connectors.

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gts250/specifications

Υπάρχουν όμως διάφορα άλλα customizations που έγιναν από τους κατασκευαστές. Μία από αυτές (που θεωρώ ότι είναι και η δική σου) έχουν 1xDual Link DVI, 1xHDMI και ένα VGA (ή πιο σωστά DSUB connector). Αν καταλαβαίνεις τι κάνανε, χώρισαν το Dual Link DVI σε δύο άλλα ports, τα οποία όμως επειδή καταλήγουν στην κοινή επαφή εσωτερικά δεν μπορούν να παίξουν παράλληλα. Με άλλα λόγια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DVI και ΕΝΑ εκ των άλλων δύο για να έχεις δύο οθόνες. Όχι τα άλλα δύο από μόνα τους

Οπότε πάρε έναν τέτοιο αντάπτορα (για να συνδέσεις την TV σου από HDMI σε DVI).

images?q=tbn:ANd9GcRt1Fmj9F5Xqgj4ZnLB6Rg

ή έναν τέτοιον για να συνδέσεις το Monitor σου με DVI to DSUB

vga-to-dvi.jpg

Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα παίξει ;)

Υ.Γ.

Υπάρχουν και υλοποιήσεις (πιο ακριβές) που το DSUB/VGA ενώνεται εσωτερικά και με τις δύο ψηφιακές συνδέσεις, οπότε ανάλογα όταν συνδέεις HDMI γυρνάει στην άλλη και τούμπαλιν με το DVI, αλλά φυσικά ποτέ τρεις οθόνες παράλληλα. Το MAX 2 παραμένει. Προφανώς όμως η δική σου υλοποίηση δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

(Τα παραπάνω ισχύουν όχι μόνο για τις GTS250 αλλά για όλες τις VGA πριν την 5xxx series για AMD και την GTX-6xx για NVidia)

Δημοσ.

δηλαδη συνδεση Ειτε vga to vga(monitor) με hdmi to dvi(sony tv),ειτε hdmi to hdmi(sony tv) με dvi to dsub(monitor)..σωστα?

υ.γ ποσο στοιχιζει το καθε καλωδιο?

υ.γ2 υπενθυμιζω το DVi portΤου μονιτορ ειναι χαλασμενο κ επισης για την πρωτη υλοποιηση η σονυ tv εχει dvi port?γιατι νομιζω οχι.

Δημοσ.

Η κάρτα σου τι συνδέσεις έχει?

1. VGA

2. HDMI

3. DVI

Απάντα με 1,2 3

Υ.Γ.

Οι αντάπτορες είναι πολύ φθηνοί και πολλές VGAs τους έχουν bundled στο κουτί τους. Άνοιξε μια αγγελία και είμαι σίγουρος θα βρεις κάποιον να σου χαρίσει έναν (αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα σου έδινα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...