alexsuzukilover Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιον τρόπο λειτουργεί το cellular internet σε ένα iPad,είτε 3g είτε 4g.Τί είδους κάρτες μπαίνουν?Μπορεί να μπει μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας π.χ what`s up και να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ? Ευχαριστώ.
parasaser Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 έλα ρε φίλε, μπράβο που άνοιξες καινούργιο θέμα για να συζητήσουμε με άνεση το πρόβλημά σου. γιατί από τα status δεν γίνονταν δουλειά. λοιπόν, ναι μπορείς να βάλεις όποια κάρτα θες, whats up cosmokarta vodafone wind.... απλά δεν ξέρω πόσο συμφέρει σε καρτοκινητο λόγο χρεώσεων και λίγον mb/gb προσφορών.
alexsuzukilover Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 χμμμ αυτό είναι καλό σημάδι.Για μια περιήγηση στο νετ δεν νομίζω να χρειάζεται κάποιος και πολλά mb.Τι λες?Οι τιμές των καρτών κινητής με αυτές από τα στικάκια δεν είναι ίδιες ε?Και αυτά τα συμβόλαια μωρέ,πολύ χαρτούρα στο σπίτι.
parasaser Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 εγώ παλιά είχα το cosmote on the go με κάρτα έδινα 40 ευρω για 5 mb το είχα ένα καλοκαιρι και μετά το άφησα γιατί ήταν πολύ ακριβό, πρόσεχε το youtube και γενικά τα βίντεο/download
alexsuzukilover Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 40 euro 5 gb?Πολλά μου φαίνονται.Και αυτό το ριμάδι το ιντερνετ χωρίς βίντεο κοούτσουρο είναι.Πόσα να διαβάσεις πια?Εγώ θέλω να δω αν μπορώ να αντικαταστήσω το mcp μου με ένα iPad μιας και η χρήση που κάνω είναι ερασιτεχνική γιαυτό ψάχνω.
parasaser Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 δες αν σε παίρνει σύνδεση διαφορετικά με κάρτα δύσκολα θα είναι
alexsuzukilover Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δύσκολα για νέα σύνδεση.Άλλωστε ιντερνετ εκτός σπιτιού θα χρειάζομαι μόνο στη δουλειά και αυτό όχι πολύ.Ίσως να δούλευε ένα what`s up. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας γράψει αν οι χρεώσεις είναι νορμάλ.
iMarilina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δύσκολα για νέα σύνδεση.Άλλωστε ιντερνετ εκτός σπιτιού θα χρειάζομαι μόνο στη δουλειά και αυτό όχι πολύ.Ίσως να δούλευε ένα what`s up. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας γράψει αν οι χρεώσεις είναι νορμάλ. Καλα και δεν υπάρχει wifi να συνδεθείς? Και μην το λες οτι δε χρειάζονται πολλά ΜΒ, μαζεύονται με τις φωτό και το ένα και το άλλο. Προσωπικά δε μου έλειψε ποτέ το ότι το ιπαντ δεν ειναι 3g και είναι μόνο Wifi. Επίσης αν έχεις iphone ή smartphone μπορείς να κάνεις personal hotspot και να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα του κινητού αν δεν υπάρχει wifi και χρειαστείς ίντερνετ.
alexsuzukilover Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλα και δεν υπάρχει wifi να συνδεθείς? Και μην το λες οτι δε χρειάζονται πολλά ΜΒ, μαζεύονται με τις φωτό και το ένα και το άλλο. Προσωπικά δε μου έλειψε ποτέ το ότι το ιπαντ δεν ειναι 3g και είναι μόνο Wifi. Επίσης αν έχεις iphone ή smartphone μπορείς να κάνεις personal hotspot και να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα του κινητού αν δεν υπάρχει wifi και χρειαστείς ίντερνετ. Στην εργασια μου δεν υπαρχει οχι.Και το smartphone το εχει η γυναικα.
georgeadams Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εγώ στο iPad μου έχω βάλει μια κάρτα της Q που δίνει 600MB το μήνα με 5 ευρώ (κανονικά είναι 500MB αλλά αν κάνεις την ενεργοποίηση από το site τους σου δίνουν επιπλέον 100). Το καλοκαίρι που το είχα ψάξει μου είχε φανεί η οικονομικότερη λύση. Αν ξέρετε κάποια καλύτερη, πείτε το. Συνήθως χρησιμοποιώ το iPad σε wifi, οπότε τα 600MB το μήνα μου φτάνουν. Αλλά κι αν δε φτάσουν κάποιο μήνα, μπορώ να αγοράσω κι άλλο πακέτο.
alexsuzukilover Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλά είναι τα 600 mb.Και νομίζω φτάνουν για τις φορές που δεν θα είμαι σε wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα