Millennium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Αυτο σκέφτομαι να κανω και εγώ να βάλω τον celeron τώρα και μετά μια κάρτα τον 60 ευρό. το θέμα μου ποιος επεξεργαστής ειναι καλύτερος ο celeron η pentium γιατί στα χαρτιά ειναι καλύτερος ο δεύτερος αλλά στις δοκιμές στο νετ βγάζουν το πρώτο. τα παιχνίδια που θέλω να του βάλω ειναι όπως πχ nfs most wanted1 assassin creed 2 κανα πολεμικό αλλά σε low, midi καταστάσεις. Αυτα που είπες millennium δεν τα πολύ κατάλαβα με το duall graphics και το hd 6xxx Dual graphics = ο συνδοιασμός apu+ξεχωριστής κάρτας γραφικών για να βελτιώσεις τις επιδόσεις (ως τώρα υποστηρίζονται συγκεκριμένα μικρά μοντέλα). Μη κολλάς με την intel.Για τη περίπτωση σου ένας amd σου ταιριάζει περισσότερο.
geobla Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ο athlon ειναι πολύ καλύτερος αλλά αρκετά ακριβότερος από τους intel που σκεφτόμουν. ο apu ειναι καλύτερος λόγικα στα παιχνίδια λόγω ότι συγχρονιζει παραπάνω αλλά δεν θα χρειαστώ γρηγοροτερες ram . Όσον αφορά τον συνδυασμό με εξωτερική κάρτα γραφικών ο cpu που μου προτείνεις πρέπει υποχρεωτικά να ειναι με amd η γίνεται και με nvidia.
adtakhs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Βάλε τον AMD A6 3650 που είναι τετραπύρηνος με δυνατούτσικη καρτούλα μαζί με μια ASROCK A75M HVS και είσαι κομπλέ !!
Millennium Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ο athlon ειναι πολύ καλύτερος αλλά αρκετά ακριβότερος από τους intel που σκεφτόμουν. ο apu ειναι καλύτερος λόγικα στα παιχνίδια λόγω ότι συγχρονιζει παραπάνω αλλά δεν θα χρειαστώ γρηγοροτερες ram . Όσον αφορά τον συνδυασμό με εξωτερική κάρτα γραφικών ο cpu που μου προτείνεις πρέπει υποχρεωτικά να ειναι με amd η γίνεται και με nvidia. Αν ρωτάς για το dual graphics γίνεται μόνο με amd.
geobla Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ευχαριστω για την βοηθεια ολους σας. οι γνωμες ολων ηταν πολυτιμες. Ειμαι σιγουρος οτι θα σας ξανα χρειαστω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα