humanoid Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Και όχι μόνο σε καρτοκινητό Νομίζω είναι ότι πιο συμφέρον και σε σχέση με τα συμβόλαια... Έκανα εταιρική σύνδεση Wind με 3.000 λεπτά προς όλους. Πληρώνω λιγότερα από τη Vodafone (είχα το πακέτο με τα 700 λεπτά) και μιλάω απείρως περισσότερο. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση τιμολογιακά και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το δίκτυο. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, σε κάποια σημεία που πριν δεν είχα κάλυψη τώρα έχω, ενώ το 3G είναι κλάσης ανώτερο, σχεδόν παντού... 1
nikoskon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Έκανα εταιρική σύνδεση Wind με 3.000 λεπτά προς όλους. Πληρώνω λιγότερα από τη Vodafone (είχα το πακέτο με τα 700 λεπτά) και μιλάω απείρως περισσότερο. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση τιμολογιακά και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το δίκτυο. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, σε κάποια σημεία που πριν δεν είχα κάλυψη τώρα έχω, ενώ το 3G είναι κλάσης ανώτερο, σχεδόν παντού... Κάλυψη Vodafone GR http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11123&request_locale=en Κάλυψη Wind http://www.wind.com.gr/en/wind/support/coverage/mobile-telephony-network/3g/ Κάλυψη και των 3 παρόχων από ανεξάρτητο site http://www.sensorly.com/map/2G-3G/GR/Greece/Vodafone/gsm_20205 Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα πως η Wind μόνο στην Αθήνα έχει βελτιώσει λίγο το 3G της. Θα παρακαλέσω να μην spamάρεις άλλο με την 3G κάλυψη της Wind όταν η ίδια η εταιρεία σε διαψεύδει.
humanoid Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Κάλυψη Vodafone GR http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11123&request_locale=en Κάλυψη Wind http://www.wind.com.gr/en/wind/support/coverage/mobile-telephony-network/3g/ Κάλυψη και των 3 παρόχων από ανεξάρτητο site http://www.sensorly.com/map/2G-3G/GR/Greece/Vodafone/gsm_20205 Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα πως η Wind μόνο στην Αθήνα έχει βελτιώσει λίγο το 3G της. Θα παρακαλέσω να μην spamάρεις άλλο με την 3G κάλυψη της Wind όταν η ίδια η εταιρεία σε διαψεύδει. Και εγώ θα σε παρακαλέσω να αφήσεις τον καθένα να εκθέτει την προσωπική του άποψη. Δεν μπορώ να μιλάω ούτως ή άλλως για την κάλυψη ολόκληρου του δικτύου. Θα έπρεπε να ήμουν ταυτόχρονα παντού. Ούτε ο Θεός... 1
iznodur Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Nikoskon αρχίζω να πιστεύω πως είτε έχεις προηγούμενα με την Wind και βλέπεις φαντάσματα είτε υποστηρίζεις φανατικά την Vodafone εδώ μέσα. Ο Humanoid λέει την άποψη του την οποία υποστηρίζω και εγώ αφού τον τελευταίο ένα χρόνο είμαι συνδρομητής της Wind λόγω πιο οικονομικών πακέτων. Το τελευταίο διάστημα έχω δει τρομερές διαφορές και στο 3G αλλά και γενικότερα στην κάλυψη δικτύου. Οι χάρτες σου δεν μου λένε τίποτα, μιλάω εκ πείρας και προσωπικής εμπειρίας. Φιλικά πάντα 2
humanoid Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Nikoskon αρχίζω να πιστεύω πως είτε έχεις προηγούμενα με την Wind και βλέπεις φαντάσματα είτε υποστηρίζεις φανατικά την Vodafone εδώ μέσα. Ο Humanoid λέει την άποψη του την οποία υποστηρίζω και εγώ αφού τον τελευταίο ένα χρόνο είμαι συνδρομητής της Wind λόγω πιο οικονομικών πακέτων. Το τελευταίο διάστημα έχω δει τρομερές διαφορές και στο 3G αλλά και γενικότερα στην κάλυψη δικτύου. Οι χάρτες σου δεν μου λένε τίποτα, μιλάω εκ πείρας και προσωπικής εμπειρίας. Φιλικά πάντα Αυτό ακριβώς προσπαθώ να εξηγήσω και εγώ. Ότι οι χάρτες δε λένε απολύτως τίποτα. Στην πράξη αυτό που μετράει για τον καθένα ξεχωριστά, είναι η προσωπική εμπειρία 1
nikoskon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 [offtopic] Συμφωνούμε, απλά από τα 201 μηνύματα του humanoid τα 190 αφορούν αποκλειστικά την Wind. Αλλά ΟΚ, δεν έχει να κάνει... [/offtopic] Οι χάρτες ραδιοκάλυψης GSM, 3G παρέχονται από τις ίδιες τις εταιρείες επομένως δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Η προσωπική εμπειρία που κατά τον humanoid μετράει είναι κάτι το υποκειμενικό. Οι χάρτες ραδιοκάλυψης είναι κατί το αντικειμενικό. Οπότε θα προτιμήσω τους χάρτες και την Vodafone ή την Cosmote μιας και θέλω όπου πηγαίνω να έχω 3G σήμα. [offtopic] Επίσης είναι σαφές πως τα όποια τμήματα social management κλπ των παρόχων, έχουν αποφασίσει να δημιουργούν και να διαχειρίζονται accounts σε φόρουμ για να κάνουν αυτή ακριβώς την δουλειά. Να διαφημίζουν προϊόντα και υπηρεσίες ως δήθεν απλοί καθημερινοί πελάτες! Απλά οι κανονισμοί του insomnia.gr δεν προβλέπουν κάτι για την περίπτωσή τους. Τέσπα. Ελπίζω το παρόν post να μην διαγραφεί ως off topic μπας και πάρουν χαμπάρι - όσοι ακόμα δεν το έχουν- τί γίνεται στο section Κινητή & Σταθερή Τηλεφωνία. [/offtopic]
PsyGreg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 τα πράγματα έχουν μπει ήδη στην θέση τους. οι θεωρίες (χάρτες μπλα μπλα μπλα) δεν λένε τίποτα, απλά λόγια του αέρα, κι αυτών που έχουν στερέψει από επιχειρήματα το γεγονός είναι ότι οικονομικά η WIND είναι η καλύτερη, τι να κάνουμε με το ζόρι να πούμε το αντίθετο? εκτός αν δουλεύει κανείς σε voda/cosmo όποιος ξέρει μαθηματικά τα βάζει κάτω και βγάζει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ αποτέλεσμα. για την κάλυψη όπως είπαν και τα παιδιά, πλην ενός, ο καθένας κοιτάει την κάλυψη της περιοχής του. αυτο είναι το αντικειμενικό για τον καθένα. το υποκειμενικό είναι να μιλάμε για χάρτες και ουτοπίες
Chrisigia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τώρα να το πω κι εγώ ότι συμφωνώ με PsyGreg, humanoid και iznodur ή θα με βάλει στο μάτι ο αγαπημένος nikoskon; Είναι σα να λες στον Κολόμβο "μα όχι, αφού ο χάρτης που φτιάξαμε λέει πως είμαστε στην Ινδία! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είμαστε κάπου αλλού!". Κι όμως, ήσασταν στην Αμερική.... και χέσε το χάρτη επιτέλους!!!!!!!!!!!! (σόρι κιόλας για το λεξιλόγιό μου) 3
mphxths Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Για μενα το τι λενε οι χαρτες δεν εχει να λεει πολλα. Μεσα στο σπιτι μου , εχω αρκετα καλο σημα wind.Αλλα για την vodafone ειναι dead man land. Ακριβως το αντιθετο συμβαινει σε εναν φιλο μου.Μεσα στο σπιτι του δεν πιανει με την καμμια σημα wind ...οποτε απο το να ξοδευει λεφτα να παιρνει πελατες του απο το σταθερο του ...σε κινητα τους....το γυρισε σε vodafone. Στην τελικη αυτο μετραει..τι σημα πιανεις στο σπιτι σου..ή στον χωρο που βρισκεσαι τις περισσοτερες ωρες της ημερας οπου ειναι λογικο οτι απο κει θα γινουν τα περισσοτερα τηλεφωνηματα. Τι να μου πει αν η Χ εταιρια πιανει σε 10 περισσοτερα κωλοχωρια απο την Ψ εταιρια.Oπως λενε "couldn't care less" 3
platinum Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Τώρα να το πω κι εγώ ότι συμφωνώ με PsyGreg, humanoid και iznodur ή θα με βάλει στο μάτι ο αγαπημένος nikoskon; Είναι σα να λες στον Κολόμβο "μα όχι, αφού ο χάρτης που φτιάξαμε λέει πως είμαστε στην Ινδία! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είμαστε κάπου αλλού!". Κι όμως, ήσασταν στην Αμερική.... και χέσε το χάρτη επιτέλους!!!!!!!!!!!! (σόρι κιόλας για το λεξιλόγιό μου) εγραψες! 1
Hopi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 τα πράγματα έχουν μπει ήδη στην θέση τους. οι θεωρίες (χάρτες μπλα μπλα μπλα) δεν λένε τίποτα, απλά λόγια του αέρα, κι αυτών που έχουν στερέψει από επιχειρήματα το γεγονός είναι ότι οικονομικά η WIND είναι η καλύτερη, τι να κάνουμε με το ζόρι να πούμε το αντίθετο? εκτός αν δουλεύει κανείς σε voda/cosmo όποιος ξέρει μαθηματικά τα βάζει κάτω και βγάζει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ αποτέλεσμα. για την κάλυψη όπως είπαν και τα παιδιά, πλην ενός, ο καθένας κοιτάει την κάλυψη της περιοχής του. αυτο είναι το αντικειμενικό για τον καθένα. το υποκειμενικό είναι να μιλάμε για χάρτες και ουτοπίες Ακριβώς έτσι είναι. Όταν η Wind "κάνει καλό στην τσέπη μου" και με καλύπτει στις περιοχές που κινούμαι, προφανώς και μιλάμε για τα αυτονόητα. Ότι δηλαδή δε μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο που να καλύπτει τα δικά σου θέλω. Τόσο απλά... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 οι εμπειρίες του καθενός σίγουρα είναι υποκειμενικές.. Αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που γίνονται αντικειμενικότατες.. Περιοχές οπως ΚΕΝΤΡΟ Βριλήσσια ΝΕΑ Πεντέλη ακόμη και Μαρουσί κέντρο να μου το γυρναει η Vodafone σε EDGE αλλα και όπου έχει 3G να σέρνεται .... Μόλις βάζω Cosmote κάρτα στο ίδιο κινητό και στις ίδιες περιοχές πηγαίνω σε 3G και Η+ και να σερφάρω πιο γρήγορα και απο το ADSL στο σπίτι μου ..δεν νομίζω να είναι τυχαία όλα αυτα.. Αν εχει η Vodafone τόσο μεγάλη κάλυψη οσο λέτε τότε κάτι δεν πάει καλά με τον εξοπλισμό της.Δεν εξηγείται αλλιώς. Οσο για την Wind δεν έχω άποψη , αν και θα την δοκιμάσω το καλοκαίρι γιατι έχει φθηνό 3G και θα το χρειαστώ για το νησί. Επίσης μην φανατίζεστε με καμία εταιρεία .Να ξέρετε οτι οι 3 εταιρείες που έχουμε στην Ελλάδα ειναι πολυτέλεια και κάποια λογικά θα φύγει ..Ποντάρω Vodafone αν και το απεύχομαι λόγο των θέσεων εργασίας που θα χαθούν. Σε ολόκληρη την Αμερική υπάρχουν 2 .. 1
PsyGreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 σενάρια συγχώνευσης WIND-VODAFONE πάντως υπήρχαν στο παρελθόν
mardukas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 To 1 γιγα του F2G με 5 ε, απλώς δεν συγκρίνεται με τις παροχές κανενός άλλου 1
Galaxia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Για μενα το τι λενε οι χαρτες δεν εχει να λεει πολλα. Μεσα στο σπιτι μου , εχω αρκετα καλο σημα wind.Αλλα για την vodafone ειναι dead man land. Ακριβως το αντιθετο συμβαινει σε εναν φιλο μου.Μεσα στο σπιτι του δεν πιανει με την καμμια σημα wind ...οποτε απο το να ξοδευει λεφτα να παιρνει πελατες του απο το σταθερο του ...σε κινητα τους....το γυρισε σε vodafone. Στην τελικη αυτο μετραει..τι σημα πιανεις στο σπιτι σου..ή στον χωρο που βρισκεσαι τις περισσοτερες ωρες της ημερας οπου ειναι λογικο οτι απο κει θα γινουν τα περισσοτερα τηλεφωνηματα. Τι να μου πει αν η Χ εταιρια πιανει σε 10 περισσοτερα κωλοχωρια απο την Ψ εταιρια.Oπως λενε "couldn't care less" Πιο απόλυτα δεν γίνεται να συμφωνήσω Σε ολόκληρη την Αμερική υπάρχουν 2 .. Σοβαρά τώρα; Μόνο δύο; Στην Αγγλία είναι περισσότερες! Και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα