nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 για καρτοκινητή δεν μιλάμε? γιατί στην καρτοκινητή δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχει πέσει πλέον το μηνιαίο κόστος του καταναλωτή!Γενικά μιλάμε και συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις. Τέσπα. Δες και τα παλαιά προγράμματα σε σύγκριση με τα καινούρια όλων των παρόχων, τιμές, παροχές κλπ και ελπίζω να καταλάβεις.
PsyGreg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 το τόπικ είναι αρκετά συγκεκριμένο. δεν εξηγείς όμως τι εννοείς. επίσης παλαιότερα προγράμματα ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ χρέωναν περισσότερο για λιγότερες ΣΥΝΟΛΙΚΑ λειτουργείες. κι αν το πάμε αυστηρά με βάση το τόπικ, τότε οι διαφορές για το Internet είναι υπερ του παρόντος σαφώς σε σχέση με το παρελθόν. 1
ariannaki85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δεν έχεις καταλάβει τί έχω γράψει PsyGreg. Στο εξηγώ. Πέρυσι έδινα 5€ για 100ΜΒ. Φέτος μου λέει ο πάροχος τα 100ΜΒ στα κάνω 500ΜΒ. Δηλαδή με 5€ θα έχει 500ΜΒ. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα 500ΜΒ όμως, χρησιμοποιώ μόνο τα 100ΜΒ. Αντί να μου πει, τα 100ΜΒ στα δίνω με 1€ (ίδια αναλογία με το 5€/500ΜΒ), δηλαδή να πληρώνω λιγότερα στον πάροχο, μου παίρνει τα ίδια χρήματα (5€) για παροχές (+400ΜΒ) που δεν χρησιμοποιώ. Οκ έχει λογική αυτό που λες και μακάρι να το κάναν έτσι, αλλά στην ουσία οι περισσότεροι κάτοχοι σμαρτφουν χρειάζονται πολλά περισσότερα MB, οπότε είναι πολύ καλό που πλέον μπορείς να έχεις 1 γίγα με μόλις 5ευρώ εκεί που είχες 100 Mb με τα ίδια λεφτά...
PsyGreg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δεν έχεις καταλάβει τί έχω γράψει PsyGreg. Στο εξηγώ. Πέρυσι έδινα 5€ για 100ΜΒ. Φέτος μου λέει ο πάροχος τα 100ΜΒ στα κάνω 500ΜΒ. Δηλαδή με 5€ θα έχει 500ΜΒ. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα 500ΜΒ όμως, χρησιμοποιώ μόνο τα 100ΜΒ. Αντί να μου πει, τα 100ΜΒ στα δίνω με 1€ (ίδια αναλογία με το 5€/500ΜΒ), δηλαδή να πληρώνω λιγότερα στον πάροχο, μου παίρνει τα ίδια χρήματα (5€) για παροχές (+400ΜΒ) που δεν χρησιμοποιώ. έκανες edit σε προηγούμενο post, και το είδα επειδή το έκανε quote o arrianaki... τεσπά καταρχάς πλέον με 5 ευρώ έχεις 1000MB κι όχι 500MB επιπλέον αν χρησιμοποιείς λίγα MB (ελάχιστοι από αυτούς που έχουν Smartphone χρησιμοποιούν λίγα MB) μπορείς να πας στην Q που με 3 ευρώ έχεις 240MB. άρα και για τα δικά σου μέτρα και σταθμά, που είναι σπάνια, κερδίζεις στην παρούσα φάση. (http://www.wind.com.gr/gr/q/paketa-q/proteinomena-online-paketa/) άρα τώρα για 1000MB δίνω 5 ευρώ, ενώ για 1000MB πέρσυ θα έδινα 50 ευρώ. και πες δεν το πάμε αναλογικά και σκαλώνουμε σόνι και καλά ότι είναι πολλά τα MB και θέλουμε λιγότερα , τότε πάμε όπως είπα στην Q με τα 3 ευρώ. πιο κάτω δεν υπάρχει
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Επιμένεις να διαφωνείς συμφωνόντας με αυτά που έχω γράψει. Αυξήθηκαν οι παροχές χωρίς να μειωθούν οι τιμές. Αυτό σημαίνει πως από την τσέπη σου βγαίνουν τα ίδια χρήματα με την διαφορά πως αυξήθηκε ο δείκτης παροχής προς το κόστος. Και επαναλαμβάνω πως ελάχιστοι είναι εκείνοι που κάνουν hardcore χρήση mobile internet αλλά η προώθηση των smartphones από τους παρόχους αυτό φυσικά το σκοπό έχει. Δεν θα το αναλύσω άλλο γιατί ήδη από τα προηγούμενα ποστς με έχει ξεπεράσει. Ωστόσο το edit έγινε με διαφορά δευτερολέπτων για να μην νομίζεις πως στην λέω με μια ξερή ανούσια ατάκα κλπ. Peace, heaven and my ½ cent...
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως αν είχα 1GB με 5€, θα αγχωνόμουν, δεν θα ήξερα τι να το κάνω...! Αν μείνεις χωρίς adsl και κάνεις tethering να δεις για ποτε θα σου φύγει το 1 fb.. 3
PsyGreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Επιμένεις να διαφωνείς συμφωνόντας με αυτά που έχω γράψει. Αυξήθηκαν οι παροχές χωρίς να μειωθούν οι τιμές. Αυτό σημαίνει πως από την τσέπη σου βγαίνουν τα ίδια χρήματα με την διαφορά πως αυξήθηκε ο δείκτης παροχής προς το κόστος. Και επαναλαμβάνω πως ελάχιστοι είναι εκείνοι που κάνουν hardcore χρήση mobile internet αλλά η προώθηση των smartphones από τους παρόχους αυτό φυσικά το σκοπό έχει. Δεν θα το αναλύσω άλλο γιατί ήδη από τα προηγούμενα ποστς με έχει ξεπεράσει. Ωστόσο το edit έγινε με διαφορά δευτερολέπτων για να μην νομίζεις πως στην λέω με μια ξερή ανούσια ατάκα κλπ. Peace, heaven and my ½ cent... ζούμε στην εποχή των Smartphones κι όχι Feature Phones. εξού και η αυξημένη κατανάλωση του Internet. με αποδείξεις παράθεσα πως πλέον είμαστε καλύτερα από πλευρά κόστους σε σχέση με το παρελθόν (σε σχέση με το ποστ που έκανες edit-κι έβαλες στοιχεία). Hardcore χρήση δεν είναι το 1 Giga ... μην τα ισωπεδώνεις όλα, κι επίσης μην βάζεις σαν πανελλαδικό κριτήριο τον εαυτό σου. μέχρι να επιχειρηματολογήσεις πάνω στην χρέωση των 5 ευρώ αλλά και 3 ευρώ που έκανα παραπάνω, καταλαβαίνεις πως πέρα από γενικεύσεις, είσαι λάθος. γιατί δεν μιλάμε για απόψεις, αλλά για απλές πράξεις. το αν μου την λες ή όχι δεν με νοιάζει, αρκεί να τεκμηριώνεις τα λεγόμενα. πριν το έκανες με την αναφορά (στο edit), τώρα όμως πάλι το γενικεύεις και δεν το τεκμηριώνεις μαθηματικά γιατί μόνο έτσι θα αποδείξεις ότι έχεις δίκιο.
nikoskon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν έχεις καταλάβει τί έχω γράψει PsyGreg. Στο εξηγώ. Πέρυσι έδινα 5€ για 100ΜΒ. Φέτος μου λέει ο πάροχος τα 100ΜΒ στα κάνω 500ΜΒ. Δηλαδή με 5€ θα έχει 500ΜΒ. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα 500ΜΒ όμως, χρησιμοποιώ μόνο τα 100ΜΒ. Αντί να μου πει, τα 100ΜΒ στα δίνω με 1€ (ίδια αναλογία με το 5€/500ΜΒ), δηλαδή να πληρώνω λιγότερα στον πάροχο, μου παίρνει τα ίδια χρήματα (5€) για παροχές (+400ΜΒ) που δεν χρησιμοποιώ. Αυτό. Παράδειγμα παρόχου που είναι σε ισχύ εδώ και μήνες για Καρτοκινητό. Μπορείς να συνεχίσεις να φαντάζεσαι πως λέω αερολογίες. Επειδή το πράγμα εξελίσσεται σε προσωπική αντιπαράθεση, δεν μεταδίδω άλλο. Αν θεωρείς πως από την τσέπη των περισσότερων κατόχων καρτοκινητού, βγαίνουν λιγότερα χρήματα, δηλαδή πως οι πάροχοι έχουν μειωμένα έσοδα από τα καρτοκινητά, απλά δεν ισχύει. Επίσης το 1GB αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι hardcore. Προφανώς για να είσαι μέλος σε τεχνολογικό φόρουμ το θεωρείς ελάχιστο όγκο. Η εικόνα εκεί έξω διαφέρει όμως. Αυτά από εμένα. Καλημέρα και καλή συνέχεια. Sent from my iPhone using Insomnia
PsyGreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 έκανες edit σε προηγούμενο post, και το είδα επειδή το έκανε quote o arrianaki... τεσπά καταρχάς πλέον με 5 ευρώ έχεις 1000MB κι όχι 500MB επιπλέον αν χρησιμοποιείς λίγα MB (ελάχιστοι από αυτούς που έχουν Smartphone χρησιμοποιούν λίγα MB) μπορείς να πας στην Q που με 3 ευρώ έχεις 240MB. άρα και για τα δικά σου μέτρα και σταθμά, που είναι σπάνια, κερδίζεις στην παρούσα φάση. (http://www.wind.com.gr/gr/q/paketa-q/proteinomena-online-paketa/) άρα τώρα για 1000MB δίνω 5 ευρώ, ενώ για 1000MB πέρσυ θα έδινα 50 ευρώ. και πες δεν το πάμε αναλογικά και σκαλώνουμε σόνι και καλά ότι είναι πολλά τα MB και θέλουμε λιγότερα , τότε πάμε όπως είπα στην Q με τα 3 ευρώ. πιο κάτω δεν υπάρχει έχω απαντήσει ήδη.. το παράδειγμά σου πάντως δεν είναι της WIND μιας και στα 5ευρώ έχει πλέον 1 Giga.. άρα θέλεις και μένεις εκεί, ενώ κάπου αλλού μπορείς να πληρώσεις λιγότερα. ε σε αυτό δεν φταίω εγώ ή κάποιος άλλος αλλά εσύ που μένεις εκεί που πληρώνεις περισσότερα. κι επειδή γίνεται κάτι τέτοιο εκεί, δεν σημαίνει πως γίνεται και στους υπόλοιπους. δεν είπα ελάχιστο όγκο το 1 Giga, αλλά δεν είναι και Hardcore. εχεις πιάσει το άλλο άκρο εσύ, ενώ εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανένα άκρο. δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση, αλλά διαφορετικές απόψεις όπως και να το πάρεις όμως, για το Internet, ΤΩΡΑ, δίνουμε λιγότερα για περισσότερο όγκο, σε σχέση με το παρελθόν. αποδεδειγμένα. για το αν είσαι σε εταιρεία που θεωρείς ότι πληρώνεις τα ίδια με παλιότερα, είναι δικό σου σφάλμα.
Chrisigia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Να πω κι εγώ κάτι; Εμένα μου δίνει η Wind 1GB με 5€ οκ; Πάω στο σπίτι των γονιών μου που δεν έχουν ίντερνετ και θέλω να δω κάτι στο διαδίκτυο. Βγάζω το κινητάκι μου (που είναι παλιό και συνδέεται με τον υπολογιστή με καλώδιο), το συνδέω και επιλέγω να μπει ο υπολογιστής στο ίντερνετ μέσω κινητού. Ξοδεύω ΟΣΑ GB ΘΕΛΩ και πληρώνω 5€. Κοινώς, μπορώ να έχω ίντερνετ μέσω κινητού οπουδήποτε - χωρίς στικάκι και ιστορίες, μόνο με το καλωδιάκι μου. Δε με χάλασε!
humanoid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Να πω κι εγώ κάτι; Εμένα μου δίνει η Wind 1GB με 5€ οκ; Πάω στο σπίτι των γονιών μου που δεν έχουν ίντερνετ και θέλω να δω κάτι στο διαδίκτυο. Βγάζω το κινητάκι μου (που είναι παλιό και συνδέεται με τον υπολογιστή με καλώδιο), το συνδέω και επιλέγω να μπει ο υπολογιστής στο ίντερνετ μέσω κινητού. Ξοδεύω ΟΣΑ GB ΘΕΛΩ και πληρώνω 5€. Κοινώς, μπορώ να έχω ίντερνετ μέσω κινητού οπουδήποτε - χωρίς στικάκι και ιστορίες, μόνο με το καλωδιάκι μου. Δε με χάλασε! Κανέναν δεν τον χαλάει το συγκεκριμένο πακέτο Ότι και να λέμε, όσες αναλύσεις και αν αραδιάσουμε, όσα χτυπήματα στο πληκτρολόγιο και αν κάνουμε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η συγκεκριμένη προσφορά παίζει χωρίς αντίπαλο. Απλά πράγματα. 1
PsyGreg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Κανέναν δεν τον χαλάει το συγκεκριμένο πακέτο Ότι και να λέμε, όσες αναλύσεις και αν αραδιάσουμε, όσα χτυπήματα στο πληκτρολόγιο και αν κάνουμε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η συγκεκριμένη προσφορά παίζει χωρίς αντίπαλο. Απλά πράγματα. χαλάει έναν κι εννοείτε είναι απλά τα πράγματα, δεν είναι δα πυρηνική φυσική!
iznodur Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Οντως χωρίς αντίπαλο, όσο και αν έχω ψάξει σε όλα τα δίκτυα το πιο συμφέρον πακέτο για Ίντερνετ σε καρτοκινητο ειναι της WIND 2
platinum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Οντως χωρίς αντίπαλο, όσο και αν έχω ψάξει σε όλα τα δίκτυα το πιο συμφέρον πακέτο για Ίντερνετ σε καρτοκινητο ειναι της WIND Και όχι μόνο σε καρτοκινητό Νομίζω είναι ότι πιο συμφέρον και σε σχέση με τα συμβόλαια... 1
PsyGreg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Και όχι μόνο σε καρτοκινητό Νομίζω είναι ότι πιο συμφέρον και σε σχέση με τα συμβόλαια... εννοείτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα