nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 μέχρι τώρα είχα internet απο το whats up (που έδινε με κάθε ανανέωση 10 euro κωδικό reload it με επιλογή για 500mb για ένα μήνα) αλλα σήμερα είδα οτι το άλλαξαν και πλεον δίνει 100mb για 7 μέρες. για smartphone δεν φτάνουν και ιδικά το οτι είναι για 7 ημέρες το κάνει χειρότερο. υπάρχει καποια εταιρία με φθηνότερο πρόγραμμα για καρτοκινητό ?
iznodur Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μια καλή προσφορά είναι του F2G που με 5 ευρώ σου δίνει 500mb ή επιλέγεις με 10 ευρώ ανανέωση (και τα δέκα μένουν στην κάρτα) να σου δώ΄σει 1GB δωρεάν το μήνα. Νομίζω είναι ότι οικονομικότερο υπάρχει 3
mphxths Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ναι με καθε ανανεωση 10 ευρω το f2g δινει δωρεαν χρονο ομιλιας (σε wind/q ή/και σε αλλα δικτυα) αυτοματα αναλογως τα ενεργοποιημενα πακετα. και μπορεις να ενεργοποιησεις το surf unlimited με 5 ευρω για 500ΜΒ το μηνα. Αν το ενεργοποιησεις απο το σαιτ , δηλαδη κανεις εγγραφη κλπ , τοτε δινει και online bonus + 500ΜΒ , δηλαδη συνολο 1GB/μηνα. Υπεραρκετο και σε καλη τιμη κατα την γνωμη μου.
platinum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 με 5 ευρώ στο F2G έχεις 1Giga Ακριβώς 500 MB με 5 ευρώ & άλλα 500 online bonus...
Chrisigia Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως αν είχα 1GB με 5€, θα αγχωνόμουν, δεν θα ήξερα τι να το κάνω...!
mphxths Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως αν είχα 1GB με 5€, θα αγχωνόμουν, δεν θα ήξερα τι να το κάνω...! τον τελευταιο μηνα απο το 1 γιγα , ξοδεψα μετα βιας 300ΜΒ. Δηλ οκ σερφαρεις...τραβανε και τα android υποπρογραμματα λιγα δεδομενα στο background για ανανεωσεις κλπ...θα κατεβασεις και κανα εμαιλ...θα στειλεις και συ κανενα....εεε πραγματικα 1γιγα δεν μαζευονται... θα πρεπει να ασχολεισαι με ογκωδη δεδομενα για να "μαζεψεις" ΜΒs.Δηλ εικονες , βιντεος , mp3s ,αρχεια που αγγιζουν το Mbyte και ανω για να πεις οτι θα αρχισεις να "τρως" mbytes.Και οταν λεω "ασχολεισαι" εννοω να κατεβαζεις απο το ιντερνετ. Και 30 μερες συνεχομενα να πεις οτι θα σερφαρεις και θα στελνεις εμαιλς ή θα μιλας με καποιο messenger (π.χ. msn , skype) ισα που θα αγγιξει η χρηση τα 500ΜΒ...και πολλα λεω... Για αυτο σε τελικη αναλυση το 5ευρω για 500+500 MB ειναι υπερβολικα πολλα (mbytes εννοω)...αρα και συμφερουσα προσφορα... Και να σου περισσεψουν λοιπον..δεν αγχωνεσαι..ετσι και αλλιως..5 ευρω ηταν...μονο . Καλυτερα να υπαρχουν διαθεσιμα για μια ωρα αναγκης που λεει ο λογος ..παρα να αγχωνεσαι να μην μπορεις να μπεις ονλαιν για τον χ,ψ λογο με τον φοβο μην αρχιζει και ρουφαει ευρω απο το υπολοιπο 1
platinum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Και να σου περισσεψουν λοιπον..δεν αγχωνεσαι..ετσι και αλλιως..5 ευρω ηταν...μονο . Καλυτερα να υπαρχουν διαθεσιμα για μια ωρα αναγκης που λεει ο λογος ..παρα να αγχωνεσαι να μην μπορεις να μπεις ονλαιν για τον χ,ψ λογο με τον φοβο μην αρχιζει και ρουφαει ευρω απο το υπολοιπο Ακριβώς έτσι! Τόσο καιρό δεν έχω κάνει ανανέωση να βάλω λεπτά ομιλίας ή σμς και χρησιμοποιώ τα πραγματικά ατελείωτα MB μου για να μιλήσω και να στείλω μνμ με viber και voxer...Κανένα άγχος και τρελή οικονομία
PsyGreg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 προς το παρόν κάτι καλύτερο για Internet σε καρτοκινητό δεν υπάρχει
Gigamestin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 μέχρι τώρα είχα internet απο το whats up (που έδινε με κάθε ανανέωση 10 euro κωδικό reload it με επιλογή για 500mb για ένα μήνα) αλλα σήμερα είδα οτι το άλλαξαν και πλεον δίνει 100mb για 7 μέρες. για smartphone δεν φτάνουν και ιδικά το οτι είναι για 7 ημέρες το κάνει χειρότερο. υπάρχει καποια εταιρία με φθηνότερο πρόγραμμα για καρτοκινητό ? φιλε μου γενικα ειναι απραδεκτοι στις κινητες.βλεπουν οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα και αντι να αυξησουν τις προσφορες συνεχως τις μειωνουν.και εγω what up εχω αλλα ειναι απογοητευμενος.σε 10 ευρω καρτα μονο 0,90-1,00 ευρω ειναι ο φορος.και κατι αλλο μην κανεις το λαθος και χρησιμοποιησεις την υπηρεσια internet day.
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Βασικά παίζει να συμβαίνει και το εξής. Σου παίρνουν τα ίδια χρήματα που σου έπαιρναν και τον προηγούμενο καιρό, αλλά σου δίνουν περισσότερες παροχές. Αντί δηλαδή να σου παρέχουν τα ίδια που σου παρείχαν αλλά με λιγότερα χρήματα. Έτσι διατηρούν τα κέρδη παρέχοντας παραπάνω υπηρεσίες που στην τελική μπορεί να είναι και άχρηστες για την μεγαλύτερη μερίδα συνδρομητών. 1
PsyGreg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 αν κάποια υπηρεσία δεν την χρειάζεσαι δεν βάζεις και το ανάλογο πακέτο!
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δεν έχεις καταλάβει τί έχω γράψει PsyGreg. Στο εξηγώ. Πέρυσι έδινα 5€ για 100ΜΒ. Φέτος μου λέει ο πάροχος τα 100ΜΒ στα κάνω 500ΜΒ. Δηλαδή με 5€ θα έχει 500ΜΒ. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα 500ΜΒ όμως, χρησιμοποιώ μόνο τα 100ΜΒ. Αντί να μου πει, τα 100ΜΒ στα δίνω με 1€ (ίδια αναλογία με το 5€/500ΜΒ), δηλαδή να πληρώνω λιγότερα στον πάροχο, μου παίρνει τα ίδια χρήματα (5€) για παροχές (+400ΜΒ) που δεν χρησιμοποιώ.
PsyGreg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 για καρτοκινητή δεν μιλάμε? γιατί στην καρτοκινητή δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχει πέσει πλέον το μηνιαίο κόστος του καταναλωτή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα