valekgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Όπως είδατε και τον τίτλο , ψάχνω αν μπορεί κάποιος να μου συνχρονίσει υπότιτλους σε ενα 4λεπτο βιντεάκι απο utube, αφιερωμένο σε μια ράτσα σκύλου. Ειναι για να το βάλουμε σε ένα site, έχω την μετάφραση, αλλα δυσκολευόμαστε πάρα πολύ να τα συνγχρονίσουμε! Thanks
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ε, δώσε λινκ από το βίντεο και ανέβασε και τος υπότιτλους σε zip για να το δει όποιος ενδιαφερθεί.
valekgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αυτό είναι το βιντεάκι , όποιος έχει την καλοσύνη, ας μου πει και θα του στείλω pm με υπότιτλους, δεν είναι μεγάλο
tipestwra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 υπαρχουν αλλα δεν ειναι συνχονισμενοι ? ειναι δλδ λιγο μπροστα η λιγο πισω ?
valekgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δεν μπορούμε να το κάνουμε... έχουμε κάνει την μετάφραση και δε ξέρουμε πως γίνεται το θέμα !
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Άρα έχετε μόνο την μετάφραση και θέλετε κάποιος να κάνει τον υποτιτλισμό από την αρχή, δηλαδή να ορίσει τους χρόνους και την διάρκεια για κάθε σημείο που μιλάει κάποιος. Δοκιμάστε με το visual sub sync το οποίο εμφανίζει τον ήχο σε κυματομορφή και μπορείτε να πατήσετε τα λόγια στην εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα