Dj tiesto007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εχει παρατιρησει κανεις πως η εφαρμογη insomnia για το. ΙπαD δεν λητουργη ολοι η οθονη? Sent from my iPad using Insomnia
jimisvog Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Θεέ μου... Κάηκαν τα μάτια μου απο την ορθογραφία.. 7
evoracing Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Είμαι κατά όταν κράζετε τους άλλους για την ορθογραφία... Αλλά ακόμα γελάω
spirosd2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ρυθμίσεις --> γενικά --> πληκτρολόγιο --> Αυτόματη διόρθωση, Έλεγχος ορθογραφίας, τα ανοίγεις και τα δυο.... για να μην λειτουργεί όλη η οθόνη σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν είναι για ipad αλλά για iphone φτιαγμένη άρα παίζει μόνο με το 2x edit: από ότι είδα έχει φτιαχτεί και για ipad η εφαρμογή οπότε άκυρο... 2
iMarilina Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Λαθος κανεις, μια χαρα δουλευει ολη η οθονη. Ειμαι στο ιπαντ αυτη τη στιγμη και ειναι full screen Sent from my iPad using Insomnia
atheatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Και εμενα δεν μου δουλευει καλα στο ipad 4. iMarilina ποιό ipad εχεις?
iMarilina Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 <p>Και εμενα δεν μου δουλευει καλα στο ipad 4. iMarilina ποιό ipad εχεις?</p> Ipad 3 Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
atheatos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εμένα έχει πολλά κολλήματα στα soft keys και την παρατησα...χρησιμοποιώ τον browser.
iMarilina Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εμένα έχει πολλά κολλήματα στα soft keys και την παρατησα...χρησιμοποιώ τον browser. Δοκίμασες να κανεις απεγκατάσταση επανεγκατάσταση; Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
atheatos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δοκίμασες να κανεις απεγκατάσταση επανεγκατάσταση; Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Ναί δοκίμασα. Τζίφος...
Dj tiesto007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγω εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα τιποτα αναγκαστικα διαγραφω την εφαρμογη Sent from my iPad using Insomnia Διαγραψω * Sent from my iPad using Insomnia
shodan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κατά πρώτον υπάρχει ειδικό θέμα ΕΔΩ. Στο παραπάνω θέμα έχει αναφερθεί ένα προβληματάκι με την εφαρμογή για ipad. Συγκεκριμένα αν κρατάτε το ipad όρθιο (portrait mode) και ανοίξετε την εφαρμογή λειτουργεί κανονικά ακόμη και αν περιστρέψετε το ipad. Αν όμως ανοίξετε την εφαρμογή έχοντας το ipad στα πλάγια τότε το αριστερό μέρος της οθόνης παραμένει νεκρό. Η ομάδα που ασχολείται με την ανάπτυξη της εφαρμογής γνωρίζει για το πρόβλημα.
iMarilina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 <p>Κατά πρώτον υπάρχει ειδικό θέμα ΕΔΩ.</p> <p>Στο παραπάνω θέμα έχει αναφερθεί ένα προβληματάκι με την εφαρμογή για ipad. Συγκεκριμένα αν κρατάτε το ipad όρθιο (portrait mode) και ανοίξετε την εφαρμογή λειτουργεί κανονικά ακόμη και αν περιστρέψετε το ipad. Αν όμως ανοίξετε την εφαρμογή έχοντας το ipad στα πλάγια τότε το αριστερό μέρος της οθόνης παραμένει νεκρό.</p> <p>Η ομάδα που ασχολείται με την ανάπτυξη της εφαρμογής γνωρίζει για το πρόβλημα.</p> Για το πρόβλημα όπου δε βλέπουμε κάποια μηνύματα και πρεπει να κανουμε quote για να τα δούμε, και επισης στα πμ αμα μας κανουνε quote αντι σκετο reply δε φαινεται το μηνυμά τους ξέρουν; Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
shodan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Υποθέτω ότι τα γνωρίζουν όλα αυτά μιας και έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στο άλλο θέμα.
iMarilina Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Υποθέτω ότι τα γνωρίζουν όλα αυτά μιας και έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στο άλλο θέμα. Aπλά δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση στο άλλο θέμα γι'αυτό ρωτάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις