Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα με το pc μου..εκει που παιζω σταθερα στα ~80fps ξαφνικα πεφτουν στα 30..μετα ξανανεβαινουν παλι..τι μπορει να φτεει;

Δημοσ.

Σε ολα τα games στο κανει αυτο?

Ποια ειναι τα specs του υπολογιστη, και με ποιο προγραμα ελεγχεις τα fps?

Δημοσ.

Δεν το εχω παρατηρισει σε αλλα παιχνιδια αλλα στο LoL που παιζω..μετα απο πολλες εγκαταστασεις/απεγκαταστασεις το ιδιο...nvidia 9400gt intel E5300 2gb ram

Δημοσ.

Δεν εννοω αυτο..πεφτουν για μερικα δευτερολεπτα και μετα ξαναναιβενουν..αν ηταν σε team fight η οτιδιποτε θα ελεγα νταξει απλα ετσι ξαφνικα πεφτουν κ μετα απο λιγο ξανανεβενουν

Δημοσ.

AMA πεφτουν μονο σε μαχες με αρκετους χαρακτηρες και πολλα spells,aoe,fogs και τα λοιπα τοτε πιθανον η καρτα να μην αντεχει να σηκωσει το βαρος του παιχνιδιου και αυτο εχει ως αποτελεσμα την μειωση των frames.

Δημοσ.

Οπως σου εγραψα και ποιο πανω , δοκιμασε games στο pc σου που δεν ειναι online , για να δεις αν εχεις το ιδιο προβλημα . Σε online game για να εχει δουλεια η καρτα γραφικων σου και να βγαζει fps πρεπει να μην λαγγαρει ο server , να μην εχει προβλημα ο isp με γραμμες εξωτερικου , να δουλευει σωστα το router σου ktl . Αν το κανει και σε offline games τοτε το προβλημα ειναι στο pc σου . Τωρα δεν ξερεις που ειναι το προβλημα . Το lol ειναι ενα κακοσχεδιασμενο game , με update της πλακας , με γραφικα της πλακας κτλ .

Δημοσ.

Βαλτο στο τερμα low γραφικα και επισης στο frames βαλε stable.

Αυτο το τσεκαρες αν ειναι ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...