knox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Το συστημα μου: AMD Athlon II X4 60 MSI 770 - C45 4 GB RAM RADEON HD 5770 HDD 600GB Τελευταια το PC κλεινει μονο του ή βγαζει μπλε οθονη και αναγκαστικα το κανω restart. Πιο συχνα το κανει οταν παιζω καποιο παιχνιδι (συνηθως το Football Manager 13, δεν παιζω κ πολλα games) και υπεθεσα οτι ειναι λογοι θερμοκρασιας. Ολα τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα, το τσεκαρα. Τωρα εχω το κουτι ανοιχτο και το Speedfan (σε idle) μου δειχνει: Temp 1: 55 Temp 3: 36 HDD: 30 Core: 52 Τις θεωρειτε φυσιολογικες αυτες τις θερμοκρασιες? Αν ναι τι αλλο μπορει να φταιει?
Millennium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δες και με κανά άλλο πρόγραμμα.Ποιός είναι ο επεξεργαστής τελικά?
knox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 AMD Athlon II X4 620 2.6 GHz Εχεις κανενα αλλο προγραμμα να προτεινεις?
eSATA Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Τσέκαρε τις θερμοκρασίες με HWmonitor και διάβασε αυτόν τον οδηγό για να αναλύσεις τα αποτελέσματα της BSOD. 1
Millennium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Διάβασε τον οδηγό.Ξεκίνα με memtest αλλά επιβεβαίωσε και τις θερμοκρασίες σου.
knox Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 To HWMonitor με ανοιχτο το Football Manager 2013 μου βγαζει 92 βαθμους κελσιου στην CPU. Δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο αυτο ε?
WalkerSW Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 To HWMonitor με ανοιχτο το Football Manager 2013 μου βγαζει 92 βαθμους κελσιου στην CPU. Δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο αυτο ε? Ε μαλλον όχι.... Βγαζεις ψύκτρα την καθαριζεις απο σκόνες καλα , αλλαζεις και θερμοαγώγιμη παστα επανοτοποθετείς με προσοχή ώστε να κανει καλη επαφή και μας λές τι έγινε,.... Μεχρι τότε μην λειτουργείς καθόλου τον υπολογιστή!
knox Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Λοιπον τα εκανα ολα αυτα που ειπες και νομιζω οτι διορθωθηκε το προβλημα. Πλεον με το FM2013 σε λειτουργια η θερμοκρασια παει max στους 55. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα