ma3stros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Σημερα επαιζα ενα γκαμε κ σε καποια φαση εκανε κατι περιεργα μπλε τριγωνα η οθονη(εικονα),για καποια δευτερικεπτα μαυρισε κ μετα ξανα επανηλθε μηπως ειναι σημαδι οτι η καρτα μ εχει καει η ειναι στα τελευταια της?
conkal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ναι ειναι σημαδι οτι ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες ή οτι πεθαινει... προσπαθησε να την καθαρισεις απο σκονες, αν ξερεις αλλαξε και την παστα της και αν το ξανακανει ετοιμασε την τσεπη σου
Millennium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δώσε περισσότερες πληροφορίες.Ποιά είναι η κάρτα?Το υπόλοιπό σύστημα?Ποιό τροφοδοτικό ακριβώς?Σε ποιό παιχνίδι?
ma3stros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 8800 gtx ειναι η καρτα τροφοδοτικο 600watt ειναι η πρωτη φορα που μ το κανει. ειμαι 99% σιγουρος οτι πεθαινει η καρτα απλα ρωταω εδω μηπως συμβαινει κατι αλλο π δν το γνωριζω κ μπορειτε να με βοηθησετε. ευχαριστω για τις απαντησεις
Millennium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Απάντησε και στα υπόλοιπα.Ποιό τροφοδοτικό ακριβώς. Από θερμοκρασίες είναι εντάξει η gpu? Ίσως ετοιμάζεσαι για εδώ http://www.insomnia.gr/topic/464783-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-88009800gtx-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/page-8
ma3stros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 οχι δν εχω δοκιμασει το θεμα οτι ετσι οπως εχω το συστημα τρεχει κανονικα για καιρο
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Συμφωνω και εγω οτι παιρνεις διαζυγιο σιγα σιγα φιλεμ.
WalkerSW Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Πες μας ντε και θερμοκρασίες!! Μην στα βγάζουμε με το τσιγκέλι!!
ma3stros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 σορρυ που αργησα να απαντησω και ευχαριστω πλ για το ενδιαφερον! οι θερμοκρασιες ειναι χαμηλες απ οτι βλεπω δλδ σε νορμαλ κατασταση ειναι 55-60. και ιν γκαμε μια χαρα ειναι απο θερμοκρασιες δλδ 71 μ επιασε μαχ
8anos94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 καλα για την 8800 οντως ειναι μια χαρα αλλα δοκιμασε να βαλεις καινουργιους οδηγους στην καρτα σου και επισης καθαρισε τη λιγο μπας και πεσει 3-5 βαθμους Παντος ετοιμασε λευτα σιγα σιγα
savakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μπορεί να έχουν αποσυνδεθεί κάποια τσιπάκια λόγω ηλικίας. Πιθανή Λύση. Την βγάζεις έξω και την θερμαίνεις για κάποια ώρα με πολύ ζεστό πιστολάκι για τα μαλλιά, από την πίσω μεριά που δεν έχει κάλυμα. ΑΝ βγάλεις το κάλυμα και την ζεστάνεις και απο μπροστά καλύτερα. Πρέπει να ζεσταθεί πολύ όμως σε σημείο να μην πιάνεται. άλλοι τις βάζουν στο φούρνο χωρίς την ψύκτρα για 10 λεπτά (180 βαθμούς νομίζω) αλλά το να φας μετά φαγητό από τον ίδιο φούρνο είναι φουλ επικίνδυνο για την υγεία σου!!!! Υ.Γ. δεν κάνω πλάκα!
rfc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μπορεί να έχουν αποσυνδεθεί κάποια τσιπάκια λόγω ηλικίας. Πιθανή Λύση. Την βγάζεις έξω και την θερμαίνεις για κάποια ώρα με πολύ ζεστό πιστολάκι για τα μαλλιά, από την πίσω μεριά που δεν έχει κάλυμα. ΑΝ βγάλεις το κάλυμα και την ζεστάνεις και απο μπροστά καλύτερα. Πρέπει να ζεσταθεί πολύ όμως σε σημείο να μην πιάνεται. άλλοι τις βάζουν στο φούρνο χωρίς την ψύκτρα για 10 λεπτά (180 βαθμούς νομίζω) αλλά το να φας μετά φαγητό από τον ίδιο φούρνο είναι φουλ επικίνδυνο για την υγεία σου!!!! Υ.Γ. δεν κάνω πλάκα! Πιθανον να του ζησει απο 2 ωρες εως..... κανα μηνα το πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα