weirdo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 μετα απο φορματ ο υπολογιστης αρνητε να χρησιμοποιήσει ολόκληρο τον επεξεργαστή, δοκίμασα και με seven και με τα 8, το αποτέλσμα το ίδιο, τρέχω το orthos για να στρεσάρω τον επεξεργαστή αλλα αυτός μένει στο 50 % . καμια ιδέα ?
conkal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 μια ιδεα θα ηταν οτι εχεις βαλει να δημιουργει δυο νηματα εκτελεσης στα προγραμματα αυτα και ετσι οι αλλοι δυο πυρηνες καθονται
grouspen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 αν και δεν έχω amd, στον 2500κ μου στα bios έχει επιλογή πόσους πυρήνες θα χρησιμοποιεί/έχει ανοιχτούς από τα bios. μήπως έχει κάτι παρόμοιο και εσένα ? δεν χάνεις τπτ να το κοιτάξεις
conkal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ναι αλλα σε αυτην την περιπτωση θα εδειχνε τον επεξεργαστη ως διπύρηνο και δεν θα εβγαζε αυτο το πραγμα...
weirdo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 μια ιδεα θα ηταν οτι εχεις βαλει να δημιουργει δυο νηματα εκτελεσης στα προγραμματα αυτα και ετσι οι αλλοι δυο πυρηνες καθονται και πως το εκανα αυτο ? το μηχανημα ειναι εντελος φρεσκο μετα απο φορματ απο untouched δισκακι @grouspen εψαξα στο bios, δεν βρηκα κατι edit: μάλλον το βρήκα, πρέπει το ορθός να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει 4 πυρήνες, δοκίμασα άλλο πρόγραμμα [το heavyload] και μου τερματίζει τον επεξεργαστή 1
grouspen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ναι αλλα σε αυτην την περιπτωση θα εδειχνε τον επεξεργαστη ως διπύρηνο και δεν θα εβγαζε αυτο το πραγμα... μια ιδέα πέταξα . δεν έχω δοκιμάσει την επιλογή , απλά την έχω δει κοιτώντας τα bios και λέω μήπως....
nikos1982 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 δοκίμασε να κανεις stress test με το occt η το prime που ειναι για πολλούς core προγραμματα και δες αν εχει σε χρηση και τους 4ρης πυρηνες.το orthos ειναι για διπύρηνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα