Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο φορματ ο υπολογιστης αρνητε να χρησιμοποιήσει ολόκληρο τον επεξεργαστή, δοκίμασα και με seven και με τα 8, το αποτέλσμα το ίδιο, τρέχω το orthos για να στρεσάρω τον επεξεργαστή αλλα αυτός μένει στο 50 % . καμια ιδέα ?

2nb9bgx.jpg

Δημοσ.

μια ιδεα θα ηταν οτι εχεις βαλει να δημιουργει δυο νηματα εκτελεσης στα προγραμματα αυτα και ετσι οι αλλοι δυο πυρηνες καθονται

Δημοσ.

αν και δεν έχω amd, στον 2500κ μου στα bios έχει επιλογή πόσους πυρήνες θα χρησιμοποιεί/έχει ανοιχτούς από τα bios.

μήπως έχει κάτι παρόμοιο και εσένα ? δεν χάνεις τπτ να το κοιτάξεις

Δημοσ.

ναι αλλα σε αυτην την περιπτωση θα εδειχνε τον επεξεργαστη ως διπύρηνο και δεν θα εβγαζε αυτο το πραγμα...

Δημοσ.

μια ιδεα θα ηταν οτι εχεις βαλει να δημιουργει δυο νηματα εκτελεσης στα προγραμματα αυτα και ετσι οι αλλοι δυο πυρηνες καθονται

και πως το εκανα αυτο ? το μηχανημα ειναι εντελος φρεσκο μετα απο φορματ απο untouched δισκακι

@grouspen εψαξα στο bios, δεν βρηκα κατι

edit:

μάλλον το βρήκα, πρέπει το ορθός να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει 4 πυρήνες, δοκίμασα άλλο πρόγραμμα [το heavyload] και μου τερματίζει τον επεξεργαστή

2hrie09.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα σε αυτην την περιπτωση θα εδειχνε τον επεξεργαστη ως διπύρηνο και δεν θα εβγαζε αυτο το πραγμα...

μια ιδέα πέταξα . δεν έχω δοκιμάσει την επιλογή , απλά την έχω δει κοιτώντας τα bios και λέω μήπως....

Δημοσ.

δοκίμασε  να κανεις stress test με το occt η το prime που ειναι για πολλούς core προγραμματα και δες αν εχει σε χρηση και τους 4ρης πυρηνες.το orthos ειναι για διπύρηνους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...