nike1600 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μια γρηγορη ερωτηση... Πιο αξιοτπιστο ειναι το visionstudio ή το pc1?
spirosd2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Το pc1 είναι μαγαζάκι του eshop αν αυτό σου λέει κάτι...
kostask91 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Απο το vision εχω αγορασει πολλες φορες. Και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα, πλεον οτι αγοραζω παντα το παιρνω απο εκει αν συμφερει στη τιμη βεβαια. Απο Pc1 δεν εχω ιδεα
george kesoglu Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 εχω φτιαξει και απο δυο νεο pc και στα δυο περιμενα 10μερες για τα κομματια οποτε για μενα ειναι το ιδιο εφοσον ολα αυτα τα μαγαζια δεν εχουν πολλα ετοιμοπαραδοτα πραγματα ενα τεμ απο την συνθεση να τους λειπει περιμενεις να τους το πανε 1
kostastnt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Vision χαλαρα.. Κανω παρα πολλες παραγγελιες και δεν με κρεμασαν ποτε.. Και το καλυτερο ειναι που οταν πας για rma δεν αε πρηζουν.. Το δεχονται, το ελεγχουν και αν οντως εχει θεμα σε καλυπτουν.. Sent from my iPhone using Insomnia
NikosPanorama Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 VisionStudio, αξιόπιστοι και καλοί άνθρωποι.
darkheretic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εγω παντως εχω παρει και αποτα δυο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αν και για καποιο αγνωστο λογο hardware πηρα μονο απο vision
nikos_alfa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 pc1 με χιλια ειναι αρκετα φθηνο και παντα εξυπηρετικοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα