Giannis Ch. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εγω για τον dinak το προοριζα, μιας και απ'οτι εχω καταλαβει, δεν εχει καταληξει οριστικα στο τι θα παρει.
magdalhnh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δεν απευθυνόμουν αποκλειστικα σε σένα Γιάννη. Το είπα εντελώς ενημερωτικά, για να μην γίνει μπέρδεμα.
Panos.Powers Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Προς ενημερωση και μονο , το πηρα το Lenovo , ειμαι σε γενικες γραμμες μεχρι στιγμης ευχαριστημενος , το μονο που με προβλημάτισε είναι ένα freeze που μου έκανε η οθόνη αλλά έκανα update την κάρτα γραφικών και δεν μου το εχει ξανακάνει μέχρι τώρα. Επίσης έμαθα από καποιον γνωστό μου ότι κανονικά δικαιούμαστε έτσι και αλλιως 2 χρόνια εγγύηση για το λάπτοπ και πως υπάρχει σχετική νομοθεσία(θα το κοιτάξω) . Στα πολυ + για μενα το πολυ ανετο πληκτρολογιο του .
nikolakisteo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Καλορίζικο. Πρίν 5 μήνες πήρα και εγώ Lenovo μετά από αρκετά Toshiba και HP που είχα. Μπορώ να πω πως είναι πολύ καλά μηχανήματα. Πήρα το G580 με 15'' ι5-3210Μ/4GB/750GB και GeForce GT 630M 2048 MB. Μου έρεσε που έχει και την HD 4000 και δουλεύουν ανεξάρτητα και το αλουμινένιο καπάκι στο πληκρτολόγιο. Το μόνο που με χαλάει τα προγραματάκια της Lenovo που το καθηστερούν αρκετά και θα τα βγάλω όλλα. Εκανα και επέκατση στα 3 χρόνια. Το μετάνιωσα που για 100,00 € παραπάνω δεν πήρα το 17΄΄. Τώρα μάλον θα το πουλήσω για να χτυπήσω το 17''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα