Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop γιατί θα φύγω εξωτερικό.Η χρήση του είναι γενική για σχολή skype και λοιπά προγράμματα αλλά θέλω και μια καλούτσικη κάρτα γραφικών για να παίζω και κανένα παιχνίδι όπως dota,nba,manager.από'τι έχω παρατηρήσει προτείνετε πολύ το Dell Inspiron 5520 και 5521.Η διαφορά τους είναι στους επεξεργαστές (ποιο καινούργιος ο 5521?) Και δν θέλω windows 8 καλύτερα χωρίς λειτουργικό να βάλω εγώ παρά windows8. Περιμένω προτάσεις!

Δημοσ.

καλύτερες επιδόσεις έχει το 5520 παρόλο που το 5521 είναι λίγο νεώτερο , οπότε η πρόταση μου είναι το κλασσικό https://www.skroutz.gr/s/2524217/Dell-Inspiron-15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB-W8.html το οποίο το έχουν πάρει πολλά παιδιά από εδώ και κανένας δεν είχε πρόβλημα, με win 7 δεν νομίζω να βρεις δυστηχώς !

Δημοσ.
Δημοσ.

θα ηθελα και λιγο μεγαλυτερη οθονουλα αλλα για 50 ευρω παραπανω π ειναι ολα τα υπολοιπα δν εχω προβλημα να τα δωσω αν αξιζει περισσοτερο απο το κλασικο της dell 15r 5520 και γενικα η καρτα γραφικων 7730 η GT630 η 8730 7730 ειναι καλυτερες απο την 7670 π εχει το κλασικο 15r5520.

και ο 3210 ειναι καλυτερος απο τν 3337 επεξεργαστη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...