Luciddream Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 χμμ τι σποντα ειναι αυτη?;/ δεν ηταν σποντα απλα ειναι οθονάρα (tear == δακρυ)
Σταύρος321 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 χεχε ! σωστος :Ρ με τι την έχεις συνδέσει???? DVI-D/DVI-D
Gigamestin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 μπορει να ειναι λιγο βλακεια αυτοι που θα σουπω αλλα ενας γνωστος ειχε το ιδιο προβλημα επειδη διπλα στον υπολογιστη ειχε συσκευες τυπου φωτοτυπικα κινητα.οταν τα απομακρυνε εφευγαν τα νερα.επισης δοκιμασε με το driver της οθονης σου να δεις τις προτεινομενες ρυθμισεις και να μεγαλωσεις το refresh rate.
Σταύρος321 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ολα ενταξει τωρα που πηρα στα χερια μου την Dell u2312hm!
Gigamestin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ολα ενταξει τωρα που πηρα στα χερια μου την Dell u2312hm! οκ φιλε μου καλοδουλευτη
eprototype Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 χεχε ! σωστος :Ρ DVI-D/DVI-D = ψηφιακό για αυτό έλυσες το problem... παίδες και εγώ ψαχνομαι για καμία καλή οθονούλα για gaming γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα α και μην ξεχνάω καλοριζικη μαν!!!
Foker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μην πατε ολοι και αγοραζεται οθονες , πρωτα δοκιμαζουμε με dvi-d καλωδιο σε μια οθονη και αφου δουμε οτι το προβλημα μας λυθηκε , τοτε αγοραζουμε οθονη . Απλα σε γενικα προβληματα με τιτλους πχ screen tearing , ειναι και πως το αντιλαμβανεται ο καθενας το προβλημα , και σε τι βαθμο εχει το προβλημα , με ποια καρτα - drivers , με τι ram - vram κτλ . Αρα παντα δοκιμη και μετα αγορα . Για οσους εχουν διαθεσει αρκετα χρηματα για gamming και παιζουν ακομα με vga (d-sub) εκει ειναι μονοδρομος η αλλαγη οθονης , εφοσον υπαρχουν τα χρηματα και καλυπτουμε πρωτα τις βασικες μας αναγκες λογω κρισης .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα