Millennium Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 δηλαδη οντως φτεει το VGA σε DVI μεσω ανταπτορα? οσους ρωτησα οι περισσοτεροι μου ειπαν ενα 80 % οτι ειναι αυτο που δημιουργει τα "κυματα" στην οθονη. Παίζει το ρόλο του.
Prospector8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Να ρωτησω κατι εγω,εχεις εγκατεστημενο και ενεργοποιημενο το MSI afterburner?? Απορια..
Σταύρος321 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 msi afterburner?..:S Καντο λιγο πιο λιανο :Ρ
Tribal21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Και εγώ με την 7770,σε όλα τα παιχνίδια έχω tearing! Απλά σε άλλα λιγότερο...σε άλλα περισσότερο και επειδή δεν το μπορώ,παίζω πάντα με vsync on! Επίσης δοκίμασα να ρίξω τα fps κάτω από 60(πχ με όλα τέρμα,φίλτρα κτλπ) και με vsyn off να δω τι γίνετε...αλλά και πάλι είχα tearing(πολύ λιγότερο όμως). Πχ. ενώ έχω vsync οn και 40fps, βγάζοντας το έχω πάλι 40fps αλλά με tearing,ελάχιστο αλλά υπάρχει!!
Σταύρος321 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 με τι συνδεση εχεις το μονιτορ σου? vga η dvi?
eprototype Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 με τι συνδεση εχεις το μονιτορ σου? vga η dvi? man είχα το ίδιο πρόβλημα εδώ και 5 μήνες με το που έβαλα nvidia από ati επειδη είχα κάτι άλλα προβλήματα....Λοιπον με την οθόνη της υπογραφής μου και γενικά το σύστημα της υπογραφείς μου....Και εγώ με vga σε dvi την έχω συνδεδεμένοι αλλά άκου κάτι σημαντικό δοκίμασε να συνδέσεις το pc με μια όπια δήποτε οθόνη που να βγάζει hdmi έξοδος εμένα μόνο oταν το συνδέω στην tv μου και η στης αδελφής μου με hdmi δεν κάνει κύματα στα σκοτινα εφέ ενός game με όσα frame και αν τρέχει το game ενώ με dvi κάνει κύματα σε οποιαδήποτε οθόνη δοκιμάσω οπότε η μόνο λύση είναι να πάρουμε μια οθόνη με hdmi... εγώ το λέω τόσο καιρό να πάρω αλλά ακόμα!!!!! ΔΟΚΊΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ!!! αυτο που λες με το vsync το έχω και εγώ με το που το ενεργοποιώ μειώνονται αρκετά αλλά και παλι μπορείς να τα διακρίνεις!!!
Foker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 man είχα το ίδιο πρόβλημα εδώ και 5 μήνες με το που έβαλα nvidia από ati επειδη είχα κάτι άλλα προβλήματα....λοιπον με την οθόνη της υπογραφής μου και γενικά το σύστημα της υπογραφείς μου....Και εγώ από vga σε dvi την έχω συνδεδεμένοι αλλά άκου κάτι σημαντικό δοκίμασε να συνδέσεις το pc με μια όπια δήποτε οθόνη που να βγάζει hdmi έξοδος εμένα μόνο oταν το συνδέω στην tv μου με hdmi δεν το κάνει κύματα στα σκοτινα εφέ ενός game με όσα frame και αν τρέχει το game ενώ με dvi κάνει κύματα σε οποιαδήποτε οθόνη δοκιμάσω οπότε η μόνο λύση είναι να πάρουμε μια οθόνη με hdmi... εγώ το λέω τόσο καιρό να πάρω αλλά ακόμα!!!!! ΔΟΚΊΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ!!! Εχεις adaptor dvi σε vga , και καλωδιο vga σε vga (d-sub) . Δεν ειναι αναγκη να εχεις monitor με εισοδο hdmi . Πρεπει να εχει εισοδο dvi-d . H διαφορα του hdmi με dvi-d , ειναι οτι το hdmi μεταφερει και ηχο (και ethernet) , και τα 2 μεταφερουν ψηφιακο σημα .
eprototype Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εχεις adaptor dvi σε vga ναι , και καλωδιο vga σε vga (d-sub)ναι . Δεν ειναι αναγκη να εχεις monitor με εισοδο hdmi . Πρεπει να εχει εισοδο dvi-d . H διαφορα του hdmi με dvi-d , ειναι οτι το hdmi μεταφερει και ηχο (και ethernet) , και τα 2 μεταφερουν ψηφιακο σημα . Nαι το έχω δοκιμάσει με όλα τα παρά πάνω. Το monitor μου δεν εχει dvi-d εχει μόνο (dvi-i)... οπότε φταίει το αναλογικό στην ουσία έτσι ???
Foker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Nαι το έχω δοκιμάσει με όλα τα παρά πάνω. Το monitor μου δεν εχει dvi-d εχει μόνο (dvi-i)... οπότε φταίει το αναλογικό στην ουσία έτσι ??? Το dvi-i εχει αναλογικο και ψηφιακο σημα , δες απο το menu - manual της οθονης αν εχει καποια επιλογη . Δοκιμασε με ενα καλωδιο dvi-d σε dvi-d να δωσεις στην οθονη , αν δουλευει δεχεται ψηφιακο αν δεν δουλευει δεχετε μονο αναλογικο σημα .
Σταύρος321 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια! ΟΛΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ (παρελαβα την DELL u2312hm) NO MORE TEAR 1
Luciddream Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια! ΟΛΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ (παρελαβα την DELL u2312hm) NO MORE TEAR νομίζεις, σύντομα θα κλαίς... ... απτην χαρά σου.
eprototype Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια! ΟΛΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ (παρελαβα την DELL u2312hm) NO MORE TEAR με τι την έχεις συνδέσει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα