Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα. η οθονη ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169668
Foker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Το Pc ειναι στημενο προσφατα (1 βδομαδα +) πριν ειχα λαπτοπ! Drivers εχω δοκιμασει παλαιοτερες εκδοσεις μεχρι και τοις τελευτεες αλλα τιποτα!.. αυτη τη στιγμη ειναι VGA με ανταπτορα σε DVI ( η καρτα γραφικων ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513571 ) Η οθονη τι εισοδους εχει ? τι αναλυση ? Για gaming - hd ταινιες θελεις καλωδιο dvι-d σε dvi-d ή hdmi σε hdmi αναλογως τι υποστηριζει η καρτα γραφικων - οθονη , σε αναλογικο σημα εχεις προβληματα (vga) .
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 η οθονη εχει μονο VGA. του αδερφου μου η 560 ti εχει 2 εισοδους DVI και μια hdmi . Eμενα εχει μια DVI-D και μια απλη DVI και hdmi
Foker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 η οθονη εχει μονο VGA. του αδερφου μου η 560 ti εχει 2 εισοδους DVI και μια hdmi . Eμενα εχει μια DVI-D και μια απλη DVI και hdmi Δες αν του αδερφου σου η οθονη εχει dvi-d εισοδο αλλιως βρες μια οθονη που να εχει . Απο την στιγμη που ειναι οθονη και θελουμε μονο εικονα η καλυτερη συνδεση ειναι dvi-d σε dvi-d , συνδεσε με τετοιο καλωδιο το pc σου με την οθονη του αδερφου σου (αν εχει dvi-d) να δεις . Δεν ειπες τι αναλυση εχουν οι οθονες και σε τι αναλυση παιζεις τα games . Απο την στιγμη που εχεις 2 pc με "λογικους συνδιασμους" μπορεις να καταλαβεις αν φταιει η καρτα γραφικων .
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Κοιτα.. η οθονη μου εχει FHD 1920χ1080 και ολα τα γκαμες τα τρεχω σε max αναλυση! το ιδιο πραγμα εκανα οταν συνδεσα την οθονη μου στο pc του αδερφου μου! max και σε αυτο! Η οθονη μου εχει εισοδο ΜΟΝΟ VGA. Με ανταπτορα DVI παιζω...
Foker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Κοιτα.. η οθονη μου εχει FHD 1920χ1080 και ολα τα γκαμες τα τρεχω σε max αναλυση! το ιδιο πραγμα εκανα οταν συνδεσα την οθονη μου στο pc του αδερφου μου! max και σε αυτο! Η οθονη μου εχει εισοδο ΜΟΝΟ VGA. Με ανταπτορα DVI παιζω... Το προβλημα ειναι οτι δινεις αναλογικο σημα στην οθονη και το κανει ψηφιακο , εχεις delay και χανεις ποιοτητα , απο την στιγμη που εχεις προβλημα πρεπει να βρεις οθονη με dvi-d εισοδο για να δεις .
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 και εμενα αυτο μου περασε απο το μυαλο αλλα Στην 560 ΤΙ γιατι δεν το κανει? :/
Foker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 και εμενα αυτο μου περασε απο το μυαλο αλλα Στην 560 ΤΙ γιατι δεν το κανει? :/ Γιατι ειναι nvidia H nvidia ειναι σε αλλο pc με αλλους drivers . Γιαυτο πριν σου ειπα να κανεις "λογικους συνδιασμους" . Αν πας πισω την καρτα σου θα την δοκιμασουν σε dvi-d , εκει παιζουν ολες οι gamming καρτες σε 1080 p .
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Αυτο ακριβως. Αντε βγαλε ακρη μετα! Αντε εξηγισε του και στο τελος θα σου πει δεν υπαρχει κανενα προβλημα.. Με βλεπω για αλλη οθονη Με DVI-D συνδεσεις...
Foker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Αυτο ακριβως. Αντε βγαλε ακρη μετα! Αντε εξηγισε του και στο τελος θα σου πει δεν υπαρχει κανενα προβλημα.. Με βλεπω για αλλη οθονη Με DVI-D συνδεσεις... Αλλη οθονη θα αγορασεις οταν δεις οτι η καρτα σου ειναι ενταξει . Κανε αυτα που σου ειπα και βαλε στο pc του αδερφου σου την 6850 να την δοκιμασεις .
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 7850 * συνδεσα την οθονη του αδερφου μου 1280χ1024 στο δικο μου συστημα και ξανα κανει το ιδιο...θα τρελαθω δεν παιζει....
WalkerSW Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Η καρτα πρόβλημα δεν έχει.... ειναι το κλασσικο φαινόμενο του tearing ... σαρεσει δεν σαρέσει λύνεται συνήθως με ενεργοποιηση του vsync. Δυστυχώς το φαινόμενο ειναι πιο συχνό σε AMD καρτες και αρκετά πιο σπάνιο σε nvidia. Δοκίμασε την δική σου καρτα στον υπολογιστή του αδερφού σου να δεις αν το κανει και εκει!
Luciddream Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 για πιο παιχνίδι μιλάμε? δεν έχουν όλα τα παιχνίδια το ίδιο θέμα... 200 fps ειναι παρα πολλά όταν η οθόνη σου μπορεί να δείχνει μόνο τα 60... αλλα και πάλι δεν ειναι κάτι που γίνεται συνέχεια. εγώ στο WoW με 250+ fps ηταν το μόνο game που είχα παρατηρήσει σπασίματα. στα άλλα απο 80-100fps απλα σου δίνει την αίσθηση μιας πιο Smooth κίνησης..μπορώ να σου εξηγήσω και το γιατι αν χρειαστεί. αλλα σου ξαναλέω φταίει το game, η αυτο που αναφέρεις δεν ειναι λόγω των fps. btw nvidia fan boys... χαλαρώστε λίγο
WalkerSW Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 αλλα σου ξαναλέω φταίει το game, η αυτο που αναφέρεις δεν ειναι λόγω των fps. btw nvidia fan boys... χαλαρώστε λίγο I hope you are not talking to me!! Με 5870CF ειμαι!! Αλλα κακα τα ψέματα το tearing και το stuttering στις amd δεν παλεύται..... δεν είναι τυχαιο οτι επιτέλους τα τζιμανια εκει στην amd προσπαθουν να βελτιώσουν το latency στους τελευταίους drivers!
Luciddream Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 εγώ δεν εχω κανένα tearing ούτε με την 4890 είχα ούτε σε Crossfire ούτε τώρα με την 6870 έχω... v-sync πάντα off. αντιθέτως είχα 3 nvidia χαλασμένες κάρτες μέσα σε διαστημα 3 χρόνων οπότε.. δεν μπορώ να πώ και τα καλυτερα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα