Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια αντιμετοπιζω το παραπανω προβλημα.. Οταν σε καποιο παιχνιδι τρεχω πανω απο 60 FPS αρχιζει η οθονη μου και κανει κατι σαν κυματα (ειναι αρκετα ενοχλητικο για εμενα που ειμαι Gamer! Δεν ειναι σιγουρα θεμα οθονης! Την τεσταρα στου αδερφου μου (GTX 560 TI ) σε πανω απο 100-200 fps και σε πολλα ανω των 60 και δεν εκανε καμοια αλοιωση η οθονη. Εγω εχω Radeon 7850 2GB OC. Καποια βοηθεια? αν καποιος αντιμετοπιζε το προβλημα και μπορεσε να το λυσει (χορις να ενεργοποιησει V-sync) ας με ενημερωσει! ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παιζει να χανεις και τη καρτα σου. αυτο οπως τολες πρεπει ναναι προβλημα με το refresh rate. Ποιος ο λογος να μη θες να ενεργοποιησεις το v-sync ειπες φιλεμ? Γραφεις οτι ειναι OC, για δοκιμασε να την πας default.
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Και OC και με Stock Clocks παλι τα ιδια... Με το V sync Δεν σταματαει τελιος απλα βελτιωνετε... Επισεις οταν περνεις μια καρτα 200 ευρω + δεν την περνεις για να παιζεις κατι σε 60 frames.. Εγω προσωπικα πες με τρελο πες με οτι θες, δεν γουσταρω το παραμικρο οταν παιζω παιχνιδια!!!!! (οταν λες παιζει να χεις την καρτα σου) τι ενοεις..;
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δεν εγραψα παιζει να χεις αλλα, παιζει να χανεις. Αν μετα απο λιγο καιρο δεις και παγωνει η οθονη σου..... ξερεις τωρα.
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ναι συγνωμη δικο μου λαθος... Δηλαδη Καινουρια καρτα ελατωματικη? Αυριο με βλεπω να πηγαινω e-shop.. Αν καποιος ξερει παραπανω ας μου πει την γνωμη του,,,
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Αν δεν θες να έχεις το παραμικρό όταν παίζεις παιχνίδια, παράτα το τελείως το άθλημα. Ούτε οι κονσόλες με τα 15FPS θα σε ικανοποιήσουν, ούτε το PC.
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δοκιμασε τη σε αλλο pc πρωτα αν μπορεις στρεσαρησε την και με κανα soft καλου κακου.
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Απαντηση ειναι αυτη τωρα? Φυσικα δεν με ικανοποιουν τα 15 fps ουτε εμενα ουτε κανεναν.. εγω θελω μια απαντηση ξεκαθαρη γι αυτο το προβλημα που εχω!
manosnik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εχεις ενεργοποιημενο το Triple Buffering; Αν οχι, ανοιξε το και δες αν εχει διαφορα...
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 τα ιδια Και με ανοιχτο και κλειστο το Triple buffering...
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Και OC και με Stock Clocks παλι τα ιδια... Με το V sync Δεν σταματαει τελιος απλα βελτιωνετε... Επισεις οταν περνεις μια καρτα 200 ευρω + δεν την περνεις για να παιζεις κατι σε 60 frames.. Εγω προσωπικα πες με τρελο πες με οτι θες, δεν γουσταρω το παραμικρο οταν παιζω παιχνιδια!!!!! (οταν λες παιζει να χεις την καρτα σου) τι ενοεις..; εχεις οθονη που μπορει να δειξει πανω απο 60 fps?
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Και ξαναλεω.. Οταν Τεσταρα την οθονη μου στου αδερφου μου το PC (GTX 560 TI 1gb) κανενα απολυτως προβλημα σε 80 100 200 frames και χωρις V sync.!
Foker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Πριν βαλεις την 7850 ειχες επανω nvidia ? Αν ναι εκανες uninstall τους drivers ? Κανε unistall τους drivers της 7850 απο προσθαφαιρεση προγραματων και μετα με driver sweeper σε safe mode . Περασε τους τελευταιους drivers και δες αν εχεις προβλημα , δοκιμασε παλαιοτερους drivers . Αν παλι εχεις προβλημα δοκιμασε την 7850 στο pc του αδερφου σου με τα δικα του καλωδια ακολοθοντας την ιδια διαδικασια (αυτη τη φορα κανεις unistall τους nvidia drivers) . Με τι καλωδιο εχεις συνδεσει στο δικο σου pc την οθονη ?
Σταύρος321 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Το Pc ειναι στημενο προσφατα (1 βδομαδα +) πριν ειχα λαπτοπ! Drivers εχω δοκιμασει παλαιοτερες εκδοσεις μεχρι και τοις τελευτεες αλλα τιποτα!.. αυτη τη στιγμη ειναι VGA με ανταπτορα σε DVI ( η καρτα γραφικων ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513571 )
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Και ξαναλεω.. Οταν Τεσταρα την οθονη μου στου αδερφου μου το PC (GTX 560 TI 1gb) κανενα απολυτως προβλημα σε 80 100 200 frames και χωρις V sync.! δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα