Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εκανα και εβγαλε μπλε οθονη με την εξης καταληξη:

0x0000007e (0xC0000005, 0xF665A57C, 0xF7C44FCC, 0xF7C44CC8)

Δημοσ.

Σου βγαζει και καποιο αρχειο... μαλλον ****.sys.  ποιο ειναι αυτο? bios update εχεις κανει? κανε.

Δημοσ.

Κοιτα τωρα τι γινεται φιλε....δεν εχω τον υπολογιστη μου μπροστά μου...αυριο θα το ξαναδω και επιπλεον σημερα δεν μπαινει ουτε σε safe mode....αρα πως θα κανω update το bios?

Mε καποιο cd windows live γινεται δουλεια?

Δημοσ.

To bios update δεν θα το κάνεις μέσα απο τα windows, αλλά από το bios.

Εγώ θα λεγα, άστο καλύτερα, μην το κάνεις λάθος και σου μείνει ο υπολογιστής στα χέρια.

Τράβηξε αύριο μια φωτό του μηνύματος λάθους.

• Like 1
Δημοσ.

Σου ζηταει admin pass γιατι στην πρωτη οθονη πατας "R" και μπαινεις στη recovery console .

Κανε boot απο το cd win xp sp3 , στην πρωτη οθονη πατα enter , στην δευτερη οθονη πατα "F8" , στην τριτη οθονη θα δεις την εγκατασταση των win και εκει θα πατησεις "R" (repair)

Αν εχει και δευτερη εγκατασταση στην τριτη οθονη (λογικα δεν εχει) , με τα βελακια πανω - κατω , επελεξε την εγκατασταση που λεει windows xp professional και μετα πατα "R"

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί προσπαθείς εσύ, με την βοήθεια μας, να φτιάξεις έναν υπολογιστή που ανήκει σε δημόσια υπηρεσία, αντί να ζητήσεις να έρθει η τεχνική υποστήρiξη της υπηρεσίας σου.

Τόσα λεφτά πληρώνουμε οι Ελληνες φορολογούμενοι, ούτε τεχνικούς δεν σας έχουν?

Ούτε Backup στα αρχεία σας και είσοδος με enter σαν admin σε υπολογιστή του δημοσίου??

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως δημοσια υπηρεσια...μια κοινοφελης επιχειρηση ειναι και εγω απασχολουμε με 5μηνη συμβαση (εσπα ).

Φορματ θα εκανα κανονικα αλλα δεν υπαρχει back-up και ειπα να ρωτησω για καμια ιδεα...τωρα αν δεν μπορεσω να βοηθησω δεν πειραζει.

Σου ζηταει admin pass γιατι στην πρωτη οθονη πατας "R" και μπαινεις στη recovery console .

Κανε boot απο το cd win xp sp3 , στην πρωτη οθονη πατα enter , στην δευτερη οθονη πατα "F8" , στην τριτη οθονη θα δεις την εγκατασταση των win και εκει θα πατησεις "R" (repair)

Αν εχει και δευτερη εγκατασταση στην τριτη οθονη (λογικα δεν εχει) , με τα βελακια πανω - κατω , επελεξε την εγκατασταση που λεει windows xp professional και μετα πατα "R"

να εχω κανει τετοια πατατα με το repair...θα το δοκιμασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...