antwnic4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Σήμερα πήγα να απεγκαταστήσω τους drivers της κάρτας γραφικών, για να βάλω νεότερη έκδοση και μετά τη διαδικασία, γίνεται αυτό που λέω στον τίτλο. Για να τους απεγκαταστήσω, πήγα στον πίνακα ελέγχου και απεγκατέστησα το Catalyst της AMD. Μετά έβαλα τον καθαριστή και έκανα εκκαθάριση μητρώου με το ccleaner. Μετά bootara σε safe mode και με το drivesweeper ξαναεπέλεξα τους amd drivers και το PhysX της Nvidia που εγκαταστήθηκε από το Mafia 2, τους διέγραψε και έκανα επανεκκίνηση και δεν έμπαινε. Μπαίνει σε όλα τα safe modes, μπορώ να μπω στον 2ο σκληρό που έχει windows 7 κανονικά, αλλά όχι στον ssd που χρησιμοποιώ ως κύριο και σε αυτόν έκανα τις αλλαγές. Αν βάλω το cd των windows εκτός του ότι κάνει μέχρι αύριο να εμφανίσει το setup screen που επιλέγεις γλώσσα χώρα κλπ, όταν πατάω repair μου βγάζει μόνο τον 2o σκληρό και όχι τον ssd. Έχει μια επιλογή να προσθέσεις κι άλλο σκληρό, αλλά θέλει ένα αρχείο με system information, το οποίο δεν ξέρω που να βρω στον ssd. Δοκίμασα να εγκαταστήσω τους drivers της AMD από το cd, και τους καινούργιους κατεβασμένους, αλλά μου λέει απέτυχε η φόρτωση του προγράμματος οδήγησης λογισμικού. Διάβασα κάπου να βγάλω ό,τι νεότερο έχω βάλει και να κάνω boot. Το νεότερο που έχω βάλει είναι μια κάρτα δικτύου και η κάρτα γραφικών που είναι μια βδομάδα περίπου. Αξίζει ο κόπος να το δοκιμάσω; Ευχαριστώ
LOVExVOTKA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εγώ δεν είμαι και τόσο υπέρ στον καθαρισμό μητρώου που έκανες... Σε έναν γνωστό μου μετά από αυτό δεν μπορούσε να κάνει μπούτ το πισι
cabdik Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 αν μπορεις, κανε μια επαναφορα συστηματος, καποια μερα πριν την διαδικασια καθαρισμου των drivers.
antwnic4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δοκίμασα με το selective restart και απενεργοποίησα τα πάντα στα services και startup και μου εμφάνιζε για 1-2 δευτερόλεπτα την επιφάνεια εργασίας σε xp style και μετά επανεκκίνηση κατευθείαν. Μετά από πολλές προσπάθειες, μου ξαναμφάνισε το startup repair, έκανα system restore και με πήγε σε σημείο που δεν είχαν διαγραφεί οι drivers της amd. Τους διέγραψα από τον πίνακα ελέγχου, έκανα restart, μετά από το driversweeper, έκανα καθαρισμό μητρώου(χωρίς boot σε safe mode για το driversweeper) και πέρασα τους καινούργιους και όλα περίπου καλά μέχρι τώρα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στο system restore, όταν μου ζήτησε την τελευταία επανεκκίνηση, κόλλησε ο κέρσορας και έπρεπε να τον επανεκκινήσω από το κουμπί. Μετά που μπήκα στην επιφάνεια εργασίας, στο πρώτο restart κόλλησε το κυκλάκι που φορτώνει και έκανα πάλι επανεκκίνηση από το κουμπί. Όμως χθες το βράδυ που τον έκλεισα, άργησε λίγο, αλλά έκλεισε κανονικά. Δεν ξέρω αν έφτιαξε οριστικά, αλλά προς το παρών είναι όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα