Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολουσ ,εχω εναν intel ssd 330 180gb,απο την αρχη της σχεσης μας τα πραγματα δεν πηγαν καλα.Τον εγκατεστησα σε hackintosh με μητρικη gigabyte x58 ud3r,

ολα δουλεβαν μια χαρα με εξαιρεση τυχαια κολληματα του δισκου,οπου χρειαζοταν να γινει επνεκκινηση,για να λειτουγησει το συστημα.

καποια στιγμη ψαχνοντας να δω τι γινεται ειδα οτι πολυς κοσμος ειχε προβλημα και με τα παραπονα στο site της intel να γινεται χαμος.

τωρα τον εγκατεστησα με μητρικη gigabyte 880gm-ud2h με windows 7 και βγαζει smart error στην εκκινηση(ορισμενες φορες ) και δεν φορτωνει το λειτουργικο(achi mode).

εχει αλλος τετοια προβληματα ?τι κανουμε?

εχουν δοκιμαστει ολες οι παρατηρησεις απο το site της intel και ολες οι ρυθμισεις του bios....

με hd sentinel ,ολα δειχνουν μια χαρα και με hd tune ολα καλα τι να κανω?

Δημοσ.

τι τροφοδοτικο εχεις ??

τι οπτικα μεσα χρησιμοποιεις ?

ποιο ειναι το κουτι σου?

καρτα ηχου ?  tv tuner ???

χααχαχαα πλακα κανω φιλε μου ! B)  λοιπον πες μου κατι .. του εχεις περασει το τελευταιο Firmware ?

smart error στην εκκινηση  (ορισμενες φορες ) οπως λες σου βγαζει με achi mode? και με Ide mode δουλευει κανονικα?

Δημοσ.

firmware εχει το τελευταιο,με ide δεν δοκιμασα,παιζει καποιο ρολο,αμα δουλευει κανονικα σε ide?δεν θα εχει χαμηλη αποδοση?

Δημοσ.

εμενα ο ssd μου εβγαζε smart error οταν τον πρωτοεβαλα με achi mode . τον μπουκαρα με ide , του εκανα τις ρυθμισεις που ηθελε μετα τον γυρισα σε achi και ολα οκ .. δε ξερω αν θα κανει κατι .. δοκιμασε ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...