bill@ki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Ο ξάδερφος μου έχει ένα λάπτοπ (acer aspire 7520 series) το οποίο όπως μου είπε χθες πατάει το κουμπί να ανοίξει αλλά είναι νεκρό, δεν δείχνει τίποτα. Απλά αναβοσβήνει το φωτάκι στο κουμπί power και τίποτα άλλο. Ούτε ξεκινάει το φόρτωμα των windows, ούτε δείχνει κάτι στην οθόνη, τίποτα παραμένει μαύρη. Αυτό που επίσης μου είπε είναι ότι πριν κάτι μήνες άλλαξε μητρική γιατί η άλλη είχε χαλάσει, και του βάλανε μια μεταχειρισμένη (γιατί του ζητούσαν 200 ευρώ για καινούργια) για να του βγει πιο οικονομικά. Τώρα υπάρχει περίπτωση να χάλασε πάλι η μητρική; Υπάρχει περίπτωση να χτύπησε ο δίσκος; Δεν μου έχει τύχη κάτι αντίστοιχο με αποτέλεσμα να μην ξέρω τα συμπτώματα. Οποιαδήποτε ιδέα/πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ Υ.Γ και για να βοηθήσω βρήκα το παρακάτω βίντεο στο youtube που νομίζω πως είναι και το ίδιο πρόβλημα. Τα σχόλια όμως δεν βοηθάνε ιδιαίτερα μιας και άλλος αναφέρετε σε πρόβλημα κάρτας γραφικών, άλλος σε μητρική, άλλος ότι κόλλησε το κουμπί. Πραγματικά τι μπορεί να φταίει; http://www.youtube.com/watch?v=S7VfAXQFla4
kSiS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 καλησπερα. τα συμπτωματα σου δεν φανερωνουν προβλημα με τον δισκο, παρ ολ αυτα για να εισαι 100% σιγουρος μπορεις να τον συνδεσεις σε καποιο αλλο συστημα να δεις αμα ειναι λειτουργικος και να τρεξεις καποιο προγραμμα διαγνωσης δισκων για να σιγουρευτεις. για αρχη πρεπει να συνδεσεις σε καποια εξωτερικη οθονη το λαπτοπ σου για να δεις μηπως εχεις προβλημα με την οθονη σου και τα βλεπεις ολα μαυρα. εαν δεν δεις ασπρη μερα συνεχιζεις. επειδη δεν σου δινει περισσοτερα στοιχεια το λαπτοπ σου πρεπει να ξεκινησεις απο τα βασικα οπως ελεγχος μνημων ραμ-dimms και αμα μπορεις και επεξεργαστη. οι πιθανοτητες να φταιει η μητρικη πλακετα ειναι πολυυυ μεγαλες επειδη και μονο την αλλαξες με καποια μεταχειρισμενη και οχι καινουρια. πολλα καταστηματα πλεον εξαπατουν πελατες τους ΕΙΤΕ επισκευαζοντας την παλια τους μητρικη και κοστολογοντας τους μια καινουρια ή μεταχειρισμενη, ΕΙΤΕ αγοραζοντας απο το εξωτερικο μεταχειρισμενες πλακετες οι οποιες στην πλειοψηφια ειναι επισκευασμενες χωρις ομως να αναφερεται πουθενα. καλη επιτυχια και καλο κουραγιο!
Chris92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 10000000% μητρικη,ειχα παρομοιο μοντελο,με ακριβως ιδιο συπτωμα .Ακομα το κλαιω.Βεβαια μπορεις να το λυσεις και να δοκιμασεις το λεγομενο reflow(υπαρχουν σχετικα θεματα στο φορουμ)το δικο μου το λειτουργουσα ετσι αρκετο καιρο μεχρι που τα τιναξε επειδη το ζεστανα παραπανω απο οσο επρεπε με heat gun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα