katsoulis_st Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, παιδια εχω ενα προβλημα με τον εξωτερικο σκληρο μου. Εκανα αντιγραφη κατι αρχεια στν εξωτερικο σκληρο μου και κολλησε το pc και εκανε επανεκινηση μονο του και μετα απο τοτε μου ανοιγει τν σκληρο αλλα μου λεει για διαμορφωση δισκου υπαρχει καποιος τροπος να ανοιξει και να βγαλω τα αρχεια μου χωρις να τα χασω???
Xristaras12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 το πρωτο και καλυτερο δοκιμασε με αλλο καλωδιο και να ευχεσαι να ειναι αυτο
katsoulis_st Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 σε ευχαριστω φιλε αλλα το δοκιμασα και με αλλο ανταπτορα που συνδεει ολους τους σκληρουσ δισκους αλλα παλι τα ιδια,..... Να κανω μια ερωτηση διαβασα καπου για να τν βαλω στν καταψυξη υπαρχει περιπτωση να υσχυει αυτο και να μου ανοιξει εστω και μια ωρα???
washcloud Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Η "κατάψυξη" είναι συγκεκριμένη διαδικασία, με συγκεκριμένο τρόπο, και γίνεται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και σαν τελευταία λύση γιατί ενδέχόμενα όχι μόνο μπορεί να μην κάνει καλό, αλλά να κάνει και κακό. Διάβασε πρώτα αυτή τη σελίδα http://www.insomnia.gr/topic/243211-τα-έχασα-όλα-hard-disk-data-recovery/?st=30 , κάνε ό,τι λέγεται εκεί, και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα