Simos805 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Επιβαιβεώνω πως πολλά belkin δυστυχώς διαθέτουν μόνο ένα λαμπάκι σε πολλούς χρωματισμούς :P Eμένα παίζει στο πορτοκαλί-πράσινο!! Κατά τα άλλα συνεργάζεται μια χαρά με την γραμμή μου χωρίς αποσυνδέσεις και τα σχετικά και απο εμβέλεια τούμπανο. . . Παίζουν μόνιμα 2 pc lan ,media player wifi και τα κινητά φυσικά. . . Πάει σφαίρα. . . βέβαια μετά από αρκετές δοκιμές για να βρω το ιδανικό wirelles channel γιατί σε κάποια μάλλον μπούκωνε, κολλαγε και μόνο με αποσυνδεση του ρευματος έστρωνε. . . @Simos805 δοκίμασες να παίξεις με τα wireless channel,extension channel,bandwidth κτλ που υπάρχουν στην καρτέλλα Channel and SSID ? ? ? Editttt Just for the record Belkin N300 Surf+n (εν αναμονή του netgear . . . ) Ναι δοκίμασα και ήταν φρικτή ιστορία... Δεν εμφανιζόταν καν στα wifi το router, αναγκάστηκα να του κάνω reset και μου βγήκε η ψυχή να βρω κάτι αριθμούς (8 και 35) που θέλει ο ΟΤΕ για τη γραμμή ασε... Αλλά αυτό που λες είναι για την ταχύτητα δεν παίζει ρόλο στις διακοπές..
rastafari Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Να στο πω ξανά γιατί μαλλον δεν με καταλαβες. . . Όταν είχα συνδεδεμενο αρκετή ώρα το media player με wifi στο ρουτερ .... Ξαφνικά κολαγε-κοβόταν το wifi και κόλαγε-έκανε disconnect το ρουτερ(άλλαζε χρώμα το λαμπάκι ) Έστρωνε μόνο όταν το έβγαζα από το ρευμα . . . Το wirelless channel που σου λέω να κοιτάξεις δεν έχει καμιά σχέση με τα vpi/vci(8/35) που έψαχνες εσύ. . . Με απλά λόγια σου λεω να παίξεις με τον "αριθμό καναλιού" που επικοινωνούν οι wifi συσκευές σου. . . Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν είναι καλό να είναι στο auto αλλά ούτε στο default που έχουν όλα τα router που αν θυμάμαι καλά είναι το 7 . . .
Simos805 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Να στο πω ξανά γιατί μαλλον δεν με καταλαβες. . . Όταν είχα συνδεδεμενο αρκετή ώρα το media player με wifi στο ρουτερ .... Ξαφνικά κολαγε-κοβόταν το wifi και κόλαγε-έκανε disconnect το ρουτερ(άλλαζε χρώμα το λαμπάκι ) Έστρωνε μόνο όταν το έβγαζα από το ρευμα . . . Το wirelless channel που σου λέω να κοιτάξεις δεν έχει καμιά σχέση με τα vpi/vci(8/35) που έψαχνες εσύ. . . Με απλά λόγια σου λεω να παίξεις με τον "αριθμό καναλιού" που επικοινωνούν οι wifi συσκευές σου. . . Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν είναι καλό να είναι στο auto αλλά ούτε στο default που έχουν όλα τα router που αν θυμάμαι καλά είναι το 7 . . . Ναι αυτό είχα κάνει και μετά δεν το έβρισκαν οι συσκευές. Άλλαξα channel.
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Τους έστειλα mail και δεν απαντάνε και επειδή μου το εμφανίζει όλο και ποιο συχνά το πρόβλημα λέβ να πάρω άλλο router.. Ποιο είναι το καλήτερο? θέλω να πιάνει καλές ταχύτητες για local wifi streaming διότι κάνω share βίντεο από τον υπολογιστή στην τηλεόρασή μου και δεν θέλω να κολάνε και επίσης να πιάνει σχετικά μακριά διοτι το παλιο δεν επιανε σε ολο το σπιτι. Sent from my iPhone using Insomnia καποιο netgear η καποιο vigor.γενικα τα belkin δεν ειναι να τα αγοραζει καποιος για ρουτερ.εχουν καλο wireless σαν σημα αλλα αμα εχεις προβλημα ως δια μαγειας δεν υπαρχει ποτε firmware δεν απανταει κανεις και ολα τα συναφη.μονο κανα beta firmware καμια φορα. Επιβαιβεώνω πως πολλά belkin δυστυχώς διαθέτουν μόνο ένα λαμπάκι σε πολλούς χρωματισμούς :P Eμένα παίζει στο πορτοκαλί-πράσινο!! Κατά τα άλλα συνεργάζεται μια χαρά με την γραμμή μου χωρίς αποσυνδέσεις και τα σχετικά και απο εμβέλεια τούμπανο. . . Παίζουν μόνιμα 2 pc lan ,media player wifi και τα κινητά φυσικά. . . Πάει σφαίρα. . . βέβαια μετά από αρκετές δοκιμές για να βρω το ιδανικό wirelles channel γιατί σε κάποια μάλλον μπούκωνε, κολλαγε και μόνο με αποσυνδεση του ρευματος έστρωνε. . . @Simos805 δοκίμασες να παίξεις με τα wireless channel,extension channel,bandwidth κτλ που υπάρχουν στην καρτέλλα Channel and SSID ? ? ? Editttt Just for the record Belkin N300 Surf+n (εν αναμονή του netgear . . . ) μπορει να σου εκατσε εσενα καλα αλλα γενικα τα belkin δεν ειναι οτι καλυτερο.ειναι μια εταιρεια που βγαζει απο θηκες κινητων μεχρι ρουτερς πολυπριζα ασφαλειας σε λιγο καιρο και κανα club sandwich belkin στα goodys. Ναι δοκίμασα και ήταν φρικτή ιστορία... Δεν εμφανιζόταν καν στα wifi το router, αναγκάστηκα να του κάνω reset και μου βγήκε η ψυχή να βρω κάτι αριθμούς (8 και 35) που θέλει ο ΟΤΕ για τη γραμμή ασε... Αλλά αυτό που λες είναι για την ταχύτητα δεν παίζει ρόλο στις διακοπές.. 8/35 ειναι το vpi/vci για ολους τους ελληνικους Isp.αν δεν το βαλεις αυτο δεν θα συνδεθεις ποτε στο ιντερνετ.θα πρεπε να το ξερεις αυτο. Να στο πω ξανά γιατί μαλλον δεν με καταλαβες. . . Όταν είχα συνδεδεμενο αρκετή ώρα το media player με wifi στο ρουτερ .... Ξαφνικά κολαγε-κοβόταν το wifi και κόλαγε-έκανε disconnect το ρουτερ(άλλαζε χρώμα το λαμπάκι ) Έστρωνε μόνο όταν το έβγαζα από το ρευμα . . . Το wirelless channel που σου λέω να κοιτάξεις δεν έχει καμιά σχέση με τα vpi/vci(8/35) που έψαχνες εσύ. . . Με απλά λόγια σου λεω να παίξεις με τον "αριθμό καναλιού" που επικοινωνούν οι wifi συσκευές σου. . . Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν είναι καλό να είναι στο auto αλλά ούτε στο default που έχουν όλα τα router που αν θυμάμαι καλά είναι το 7 . . . το default συνηθως ειναι 1,6,11 και οχι τα ενδιαμεσα τους οχι οτι παιζει καποιο ρολο. Ναι αυτό είχα κάνει και μετά δεν το έβρισκαν οι συσκευές. Άλλαξα channel. α.μην βαλεις channell 12,13.δεν το πιανουν ολες οι συσκευες.
rastafari Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δοκίμασε να αλλάξεις . . . Σε κάποιο από τα 13 θα κλειδώσει και πιθανόν να σου λυθούν όλα τα προβλήματα. . . Τουλάχιστον στο δικό μου belkin έτσι ήσυχασα. . . Βέβαια πρέπει να δοκιμάσεις να δουλέψεις και μια μέρα μόνο ethernet όπως έχει προτείνει ο poulinos από την αρχή . . . (όχι οτι δεν είπε αυτό περι channel . . . .)
Simos805 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 καποιο netgear η καποιο vigor.γενικα τα belkin δεν ειναι να τα αγοραζει καποιος για ρουτερ.εχουν καλο wireless σαν σημα αλλα αμα εχεις προβλημα ως δια μαγειας δεν υπαρχει ποτε firmware δεν απανταει κανεις και ολα τα συναφη.μονο κανα beta firmware καμια φορα. μπορει να σου εκατσε εσενα καλα αλλα γενικα τα belkin δεν ειναι οτι καλυτερο.ειναι μια εταιρεια που βγαζει απο θηκες κινητων μεχρι ρουτερς πολυπριζα ασφαλειας σε λιγο καιρο και κανα club sandwich belkin στα goodys. 8/35 ειναι το vpi/vci για ολους τους ελληνικους Isp.αν δεν το βαλεις αυτο δεν θα συνδεθεις ποτε στο ιντερνετ.θα πρεπε να το ξερεις αυτο. το default συνηθως ειναι 1,6,11 και οχι τα ενδιαμεσα τους οχι οτι παιζει καποιο ρολο. α.μην βαλεις channell 12,13.δεν το πιανουν ολες οι συσκευες. Ναι 12 είχα βάλει νομίζω επειδή ήταν το πιο άδειο.
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δοκίμασε να αλλάξεις . . . Σε κάποιο από τα 13 θα κλειδώσει και πιθανόν να σου λυθούν όλα τα προβλήματα. . . Τουλάχιστον στο δικό μου belkin έτσι ήσυχασα. . . Βέβαια πρέπει να δοκιμάσεις να δουλέψεις και μια μέρα μόνο ethernet όπως έχει προτείνει ο poulinos από την αρχή . . . (όχι οτι δεν είπε αυτό περι channel . . . .) απλα το 12 και το 13 με υποψια οτι μπορει καποια συσκευη του να μην τα πιανει.μην αναρωτιεται μετα τι εγινε.παντως να παιζει το ρουτερ μονο σε ενα καναλι μονο εγω θα το ειχα σπασει τελειως.ειδικα σε σπιτι που δεν υπαρχουν τρελες παρεμβολες.να μου λεγες στο the mall που ειναι 100 δικτυα μεσα στον ιδιο χωρο να πω οκ.επισης ο φιλος δεν μας ειπε αν δοκιμασε με καλωδιο η οχι.λογικα αμα αλλαζει χρωμα το λαμπακι δεν πεφτει το ασυρματο αλλα το ιντερνετ αλλα για να ειμαστε σιγουροι αν μπορει ας δοκιμασει με καλωδιο. Ναι 12 είχα βάλει νομίζω επειδή ήταν το πιο άδειο. ναι πολλα ατομα βλεπουν το 12 και 13 αδεια και οτι δεν παιζει κανεις εκει και πανε και το βαζουν.και μετα απλα δεν πιανουν καν το δικτυο επειδη η καρτα δεν πιανει 12 κα 13.σε μερικες χωρες παιζουν τα 12 /13 οποτε μια καρτα μπορει να μην τα πιανει η οι drivers που εχει να ειναι για μεχρι 11.η να εχει ρυθμιστει η καρτα οτι παιζει στην ταδε χωρα που ειναι απο 1 μεχρι 11 και τα 12 και 13 δεν υπαρχουν οποτε να μην τα πιανει καν 1
Simos805 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Βρήκα αυτό είναι καλό? http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/Netgear-N750-Wifi-ADSL-Modem-Router-DGND4000-100PES.htm
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να βρεις κατι αλλο.για να πας σε κατι αντιστοιχο σε vigor θα φυγεις παρα πολυ μακρυα σε λεφτα.απο την αλλη αν αργοτερα βαλεις adsl θα ειναι αχρηστο αυτο οποτε εσυ ξερεις.κατα τα αλλα netgear ειναι και δινει τα παντα πανω.
Simos805 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 <p>σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να βρεις κατι αλλο.για να πας σε κατι αντιστοιχο σε vigor θα φυγεις παρα πολυ μακρυα σε λεφτα.απο την αλλη αν αργοτερα βαλεις adsl θα ειναι αχρηστο αυτο οποτε εσυ ξερεις.κατα τα αλλα netgear ειναι και δινει τα παντα πανω.</p> Τι εννοείς όταν βάλω adsl? αφού adsl έχω. Επίσης αργότερα σκοπεύω να βάλω vdsl δεν θα δουλεύει? Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τι εννοείς όταν βάλω adsl? αφού adsl έχω. Επίσης αργότερα σκοπεύω να βάλω vdsl δεν θα δουλεύει? Sent from my iPhone using Insomnia σορρυ τυπογραφικο λαθος απο ταχυτητα.αν αργοτερα βαλεις vdsl δεν θα παιζει εκτος αν παρεις απο την αρχη ρουτερ που να παιζει και vdsl και adsl.εκτος αν παρεις κατι απο τωρα για vdsl που σιγουρα μεχρι να βαλεις και οι τιμες θα εχουν πεσει και ο provider θα σου δωσει αλλο ρουτερ vdsl και παιζει να εχουν βγει και πιο νεα μοντελα.
Simos805 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τι εννοείς όταν βάλω adsl? αφού adsl έχω. Επίσης αργότερα σκοπεύω να βάλω vdsl δεν θα δουλεύει? Sent from my iPhone using Insomnia σορρυ τυπογραφικο λαθος απο ταχυτητα.αν αργοτερα βαλεις vdsl δεν θα παιζει εκτος αν παρεις απο την αρχη ρουτερ που να παιζει και vdsl και adsl.εκτος αν παρεις κατι απο τωρα για vdsl που σιγουρα μεχρι να βαλεις και οι τιμες θα εχουν πεσει και ο provider θα σου δωσει αλλο ρουτερ vdsl και παιζει να εχουν βγει και πιο νεα μοντελα.Πρώτον θα αργήσω γύρο στους 3-4 μίνες να βάλω vdsl διότι δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιό μου. Αλλά άμα είναι να φτινήνουν θα περιμένω. Επίσης τι να το κάνω το ρούτερ που θα μου δώσουν με το vdsl αφού αυτά απ' όσο ξέρω είναι ίσια ίσια να κάνεις τη δουλειά σου ενώ εγώ θέλω να κάνει full hd streaming κλπ οπότε πρέπει να είναι καλό...Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Πρώτον θα αργήσω γύρο στους 3-4 μίνες να βάλω vdsl διότι δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιό μου. Αλλά άμα είναι να φτινήνουν θα περιμένω. Επίσης τι να το κάνω το ρούτερ που θα μου δώσουν με το vdsl αφού αυτά απ' όσο ξέρω είναι ίσια ίσια να κάνεις τη δουλειά σου ενώ εγώ θέλω να κάνει full hd streaming κλπ οπότε πρέπει να είναι καλό...Sent from my iPhone using Insomnia αν ειναι να βαλεις σε 3-4 μηνες περιμενε τον παροχο να σου δωσει ρουτερ.αν δεν σου κανει τοτε πηγαινε παρε κατι που να ειναι για vdsl και οχι να παρεις τωρα κατι ακριβο για adsl και μετα παλι απο την αρχη αλλα τοσα λεφτα.και σιγουρα και οι τιμες θα ειναι λιγο καλυτερες.αλλα το βασικο ειναι να μην παρεις 2 ρουτερ για τοσο μικρο χρονικο διαστημα 3-4 μηνων.
Simos805 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Πρώτον θα αργήσω γύρο στους 3-4 μίνες να βάλω vdsl διότι δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιό μου. Αλλά άμα είναι να φτινήνουν θα περιμένω. Επίσης τι να το κάνω το ρούτερ που θα μου δώσουν με το vdsl αφού αυτά απ' όσο ξέρω είναι ίσια ίσια να κάνεις τη δουλειά σου ενώ εγώ θέλω να κάνει full hd streaming κλπ οπότε πρέπει να είναι καλό...Sent from my iPhone using Insomnia αν ειναι να βαλεις σε 3-4 μηνες περιμενε τον παροχο να σου δωσει ρουτερ.αν δεν σου κανει τοτε πηγαινε παρε κατι που να ειναι για vdsl και οχι να παρεις τωρα κατι ακριβο για adsl και μετα παλι απο την αρχη αλλα τοσα λεφτα.και σιγουρα και οι τιμες θα ειναι λιγο καλυτερες.αλλα το βασικο ειναι να μην παρεις 2 ρουτερ για τοσο μικρο χρονικο διαστημα 3-4 μηνων.Καλά αυτό εννοείτε φυσικά δεν είχα σκοπό να πάρω δυο. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι που να κάνει και για adsl και για vdsl ή όχι?Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Καλά αυτό εννοείτε φυσικά δεν είχα σκοπό να πάρω δυο. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι που να κάνει και για adsl και για vdsl ή όχι?Sent from my iPhone using Insomnia οσα ειναι για vdsl κανουν και για adsl.vigor 2850 2860 και διαφορα τετοια.ολα παιζουν και vdsl και adsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα