Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ σωστη σκεψη αλλα για την belking το beta παραμενει beta εφορου ζωης.σπανια βρισκεις firmware.στο ειπα this company sucks.Μονο τσιχλες δεν εχει βγαλει ακομα.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχα πάντως θήκες για iPhone έχει καλές..

βγαζε τα παντα αυτη η εταιρεια.μονο οδοντοβουρτσες δεν εχει βγαλει.οποτε μην περιμενεις πολλα.τα router της παιζουν καλυτερα.στο adsl κομματι ομως δεν τ απαει καλα.

Δημοσ.

<p>email νομιζω εχει αντε και κανα Live support.δενξερω αν μπορεις να τηλεφωνησεις.</p>

Αα καλααα.... Εε εε θα τους μπω στο site τοτε να βρω το email τους.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αα καλααα.... Εε εε θα τους μπω στο site τοτε να βρω το email τους.

good luck.θα την χρειαστεις.

Δημοσ.

δύσκολο διότι η πρίζα είναι μακριά από το μέρος που έχω το laptop και το καλώδιο που έχω δεν είναι και πολύ μακρύ οπότε άντε να παίρνω άλλο ολόκληρη φασαρία.. κρίμα πάντως...

Ρε φίλε, συγνώμη που επεμβαινω αλλά ο poulinos ξεστραβώθηκε να σου γράφει οδηγίες και εσύ βαριέσαι να σηκώσεις το λαπτοπ σου να πας δίπλα στον ρούτερ να δοκιμάσεις την οδηγία;;;

• Like 1
Δημοσ.

απλα το πιο πιθανο δεν ειναι να φταιει το wireless οπως λεει ο φιλος αλλα ναι για να ειναι σιγουρος για αυτο ειπα να δοκιμασει με καλωδιο .αυτο επειδη μου ειπε ο φιλος οτι εχει μονο ενα λαμπακι πανω το belkin αρα δεν καταλαβαινεις τι φταιει.απλα χαλια ρουτερ δυστυχως ειδικα σε adsl routers.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε, συγνώμη που επεμβαινω αλλά ο poulinos ξεστραβώθηκε να σου γράφει οδηγίες και εσύ βαριέσαι να σηκώσεις το λαπτοπ σου να πας δίπλα στον ρούτερ να δοκιμάσεις την οδηγία;;;

Μα ειδες? Και μετα σου λενε δε με βοηθανε.  Ουτε πιο λαμπακι αναβοσβηνει δε λεει. τεσπα ας μη το συνεχισω.

• Like 1
Δημοσ.

h αφασια ειναι οτι μας ειπε οτι υπαρχει ενα λαμπακι μονο.πολυ παραξενο.ισως αμα βρουμε η μας πει το μοντελο θα βγαλουμε ακρη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τους έστειλα mail και δεν απαντάνε και επειδή μου το εμφανίζει όλο και ποιο συχνά το πρόβλημα λέβ να πάρω άλλο router.. Ποιο είναι το καλήτερο? θέλω να πιάνει καλές ταχύτητες για local wifi streaming διότι κάνω share βίντεο από τον υπολογιστή στην τηλεόρασή μου και δεν θέλω να κολάνε και επίσης να πιάνει σχετικά μακριά διοτι το παλιο δεν επιανε σε ολο το σπιτι.

Δημοσ.

Επιβαιβεώνω πως πολλά belkin δυστυχώς διαθέτουν μόνο ένα λαμπάκι σε πολλούς χρωματισμούς :P :P

Eμένα παίζει στο πορτοκαλί-πράσινο!!

Κατά τα άλλα συνεργάζεται μια χαρά με την γραμμή μου χωρίς αποσυνδέσεις και τα σχετικά και απο εμβέλεια τούμπανο. . .

Παίζουν μόνιμα 2 pc lan ,media player wifi και τα κινητά φυσικά. . .

Πάει σφαίρα. . . βέβαια μετά από αρκετές δοκιμές για να βρω το ιδανικό wirelles channel γιατί σε κάποια μάλλον μπούκωνε,

κολλαγε και μόνο με αποσυνδεση του ρευματος έστρωνε. . .

@Simos805 δοκίμασες να παίξεις με τα wireless channel,extension channel,bandwidth κτλ που υπάρχουν στην καρτέλλα

Channel and SSID ? ? ?

Editttt

Just for the record Belkin N300 Surf+n (εν αναμονή του netgear . . . :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...