Simos805 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό: Έχω σύνδεση connex ADSL αλλά επειδή στην αρχή το είχα ενσύρματο μετά αποφάσισα να βάλω wifi οπότε αγόρασα ένα router της Belkin. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές στα καλά του καθουμένου το φωτάκι του router από μπλε που είναι κανονικά γίνεται κόκκινο και ενώ οι συσκευές δείχνουν να είναι συνδεδεμένες στο wifi, στην πραγματικότητα δεν φορτώνει τίποτα και πρέπει να βγάλω το router από την πρίζα και να το ξαναβάλω. Άλλες πάλι φορές πάλι δεν φορτώνει τίποτα όμως το φωτάκι παραμένει μπλε και πρέπει να βγάλω το router από την πρίζα και να το ξαναβάλω. Σκέφτομαι μήπως φταίει το ότι δεν το απενεργοποιώ ποτέ διότι 24 ώρες το 24ωρο δουλεύει και ακόμα και τη νύχτα το iPhone θα παραμένει συνδεδεμένο. δεν ξέρω εσείς τι λέτε να κάνω??
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 belkin.κακη επιλογη.β.ελπιζω το belkin να μην εχει την ιδια Ip με το router Του οτε.β.δες για firmware update για το ρουτερ επισης.
Simos805 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση στο firmware update. αλλά γιατί γίνεται αυτό? δεν είναι καλή μάρκα?
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ναι δεν ειναι οτι καλυτερο δυστυχως.αν δεν αλλαζε χρωμα το λαμπακι θα σου λεγα να αλλαξεις καναλι στο ασυρματο η και κλειδωμα.επισης τι Ip εχει το ενα τι Ip εχει το δευτερο?
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 το ρουτερ του οτε για να μπεις μεσα στο μενου του ειχε μια Ip Πχ 192.168.1.1 το belkin επισης το ιδιο.ελπιζω να μην ειναι τιποτα ιδιες.
Simos805 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 του οτε ήταν ενσύρματο και δεν το έχω πια οπότε δεν ξέρω... του belkin είναι 192.168.2.1 αλλά γιατί να μην είναι ίδιες??
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 αρα πηρες adsl router belkin και το εχεις βγαλει το παλιο.?? εγω νομιζα οτι πηρες belkin ρουτερ και το εχεις συνδεσει πανω στου οτε επειδη δεν ειχε ασυρματο του οτε. το φωτακι του ρουτερ ποιο απο ολα?του συγχρονισμου του ιντερνετ κτλ?δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις πολλα με αυτο δυστυχως.
Simos805 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ναι πήρα άλλο. ένα φωτάκι έχει όλο κι όλο δεν είναι σαν αυτά που έχουν 10 φωτάκια που αναβοσβήνουν ένα είναι κανονικά πρέπει να είναι μόνιμα μπλε αλλιώς είναι μόνιμα κόκκινο..
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 δοκιμασε και αλλο κλειδωμα μηπως ειναι θεμα wireless αν δεν αλλαξει κατι τοτε .....μιλα με belkin μπας και εχουν κανα beta firmware.Πολυ κακη επιλογη
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 για να μην σε μπλεκω.αν μπορεις να το δοκιμασεις μια μερα με καλωδιο αντι ασυρματο να δεις τι θα κανει θα ειναι μια καλη λυση.αλλα οπως μου το λες δεν ειναι θεμα ασυρματου αλλα το ρουτερ χανει το ιντερνετ ειτε λογω συγχρονισμου ειτε χανει το Ppp
Simos805 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 δύσκολο διότι η πρίζα είναι μακριά από το μέρος που έχω το laptop και το καλώδιο που έχω δεν είναι και πολύ μακρύ οπότε άντε να παίρνω άλλο ολόκληρη φασαρία.. κρίμα πάντως...
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 με belkin Η αληθεια ειναιοτι εχω ακουσει πολλα ατομα να εχουν θεμα και οι περισσοτεροι δεν βρηκαν firmware.καποιοι μιλησαν με belkin και τουυς εδωσαν beta firmware.
Simos805 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ναι αλλά εγώ αυτό το πρόβλημα το έχω πάνω από 6 μίνες τώρα άμα ήταν δεν θα είχε βγει διαθέσιμο το beta τόσο καιρό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα