giorgisasites Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Γεια σας παιδια....εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου δεν παταω το κουμπι για να ανοιξει και μολις ανοιξει κλεινει....δλδ περνανε δυο τρεια δευτερολεπτα και μετα κλεινει....δοκιμασα να τον ανοιξω 4 5 φορες και μια απο αυτες μου εβγαλε στην αρχη cpu tepmeratur error (σορυ τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια) και πητησα f1 για να συνεχησει αλλα παλι μετα απο λιγο εκλεισε μονος του..?τι φταει η ψυκτα του επεξεργαστη? Η ειναι καποιο αλλο προβλημα...( ελπιζω να μην εχει καει ο επεξεργαστης)
Foker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Γεια σας παιδια....εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου δεν παταω το κουμπι για να ανοιξει και μολις ανοιξει κλεινει....δλδ περνανε δυο τρεια δευτερολεπτα και μετα κλεινει....δοκιμασα να τον ανοιξω 4 5 φορες και μια απο αυτες μου εβγαλε στην αρχη cpu tepmeratur error (σορυ τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια) και πητησα f1 για να συνεχησει αλλα παλι μετα απο λιγο εκλεισε μονος του..?τι φταει η ψυκτα του επεξεργαστη? Η ειναι καποιο αλλο προβλημα...( ελπιζω να μην εχει καει ο επεξεργαστης) Ειχες κανει overclock τον επεξεργαστη ? Αν ναι κανε clear cmos . Αν δεν ειχες κανει ανοιξε το κουτι και δες αν παταει καλα η ψυκτρα στον επεξεργαστη . Το pc κλεινει για να μην καει ο επεξεργαστης .
giorgisasites Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Απο οτι ειδα παταει καλα....αν την βγαλω δε θα πρεπει να βαλω και κολα πανω της? Και πως θα κανω τον υπερχρονισμο και το το clear cmos αφου δεν προλαβανει να αναξει το bios....
Foker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Απο οτι ειδα παταει καλα....αν την βγαλω δε θα πρεπει να βαλω και κολα πανω της? Και πως θα κανω τον υπερχρονισμο και το το clear cmos αφου δεν προλαβανει να αναξει το bios.... Ρωτησα αν ειχες κανει overclock πριν παρουσιασει το προβλημα . Κανονικα αν την βγαλεις πρεπει να βαλεις ειδικη παστα επανω , αλλα για να κλεινει το pc (εφοσον δεν ειχες κανει overclock) παει να πει οτι δεν παταει καλα η ψυκτρα . Κανε πρωτα clear cmos και αν δεν γινει δουλεια ασχολησαι με την ψυκτρα . Κλεισε απο πισω (τροφοδοτικο) το pc , βγαλε την μπαταρια της μητρικης , πατα 5-6 φορες το κουμπι για να ξεκινησει το pc (για να κανεις απο φορτιση) για να κανεις clear cmos .
STRS1992 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Απο οτι ειδα παταει καλα....αν την βγαλω δε θα πρεπει να βαλω και κολα πανω της? Και πως θα κανω τον υπερχρονισμο και το το clear cmos αφου δεν προλαβανει να αναξει το bios.... Θερμοαγώγιμη ...κρεμούλα είναι. Αν βάλεις κόλα την έκανες.
giorgisasites Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Θερμοαγωγιμη δλδ αν βαλω σιλικονη θα νε ενταξει ....οχι δεν εχω κανει υπερχρονισμο τπτ....απλα ανοιξα τον υπολογιστη και ελενξα την ψυκτρα...θα τα κανω αυτα κ θα δω...ευχαριστω για την βοηθεια...
STRS1992 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Διάλεξε: http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=150&Itemid=62
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Θερμοαγωγιμη δλδ αν βαλω σιλικονη θα νε ενταξει ....οχι δεν εχω κανει υπερχρονισμο τπτ....απλα ανοιξα τον υπολογιστη και ελενξα την ψυκτρα...θα τα κανω αυτα κ θα δω...ευχαριστω για την βοηθεια... Πιστευω να κανεις οντως πλακα......
bilakos10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Θερμοαγωγιμη δλδ αν βαλω σιλικονη θα νε ενταξει ....οχι δεν εχω κανει υπερχρονισμο τπτ....απλα ανοιξα τον υπολογιστη και ελενξα την ψυκτρα...θα τα κανω αυτα κ θα δω...ευχαριστω για την βοηθεια...Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να δοκιμάσεις και ακρυλικό στόκο... Για κάτι τέτοια Posts αξίζουν τα φόρουμ... 1
NOPSTRIM Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Αν προλαβαίνεις να μπεις bios, μπορείς να δεις και από εκεί θερμοκρασίες αν είναι φυσιολογικές δεν νομίζω πως η θερμοκρασία είναι το πρόβλημα...
giorgisasites Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Εβαλα λιγη σιληκονη και ενταξει δουλευει μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα