Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 1ο site που παραπέμπεις οι θερμοκρασιες του ξεκινούν απο τους

55-60C + το οτι έχει καί βάση,εμένα σε θερμοκρασια δωματίου 18C και με

τον firefox + κανα δύο ακόμα προγράμματα κυμαίνεται μεταξύ 33-50 οπότε

δεν θεωρώ οτι το δικό μου εχει θέμα αλλά εκείνο πιθανόν.

Και στο 2ο δεν αναφέρει θερμοκρασίες,απλώς οτι θέλει να ρυθμίσει χειροκίνητα τις στροφές του ανεμιστήρα χωρίς να ξέρουμε κατά πόσο είναι αναγκαίο.

Έχω διαβάσει οτι οι τελευταίοι επεξεργαστές αρκετά εύκολα φτάνουν τους 70 βαθμούς (όχι gaming)...

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί  εάν στους 94C Gaming είναι

ασφαλές ή θα "τηγανιστεί" η πάστα και μετά να τα ενενηνταρια σε idle σε

λίγους μήνες ? 

Αυτό με καίει κυρίως τώρα,εάν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα θα το εκτιμούσα πολύ. :unsure:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πατησες στο link του 2ου post του 2ου site? Θα σε οδηγουσε εδω http://forum.notebookreview.com/samsung/693289-samsung-np355-does-your-fan-have-mind-s-own.html, οπου λεει καποια ακομα πραγματα.

Τωρα για gaming στους 94 βαθμους, θεωρητικα ειναι ασφαλες, αλλα κανεις δεν θα σου συνιστουσε να το κανεις.

Επεξ/σία από Giannis Ch.
Δημοσ.

Πατησες στο link του 2ου post του 2ου site? Θα σε οδηγουσε εδω http://forum.notebookreview.com/samsung/693289-samsung-np355-does-your-fan-have-mind-s-own.html, οπου λεει καποια ακομα πραγματα.

Τωρα για gaming στους 94 βαθμους, θεωρητικα ειναι ασφαλες, αλλα κανεις δεν θα σου συνιστουσε να το κανεις.

Ναι,όκ τώρα το είδα οτι το έστειλε πίσω σαν ελαττωματικό ,θα επικοινωνήσω και γω με σαμσουν να δώ τι θα μου πούνε,και πως τους φαίνονται οι 97C(in game) ...

Απο Παρασκευή θα έχω και την βάση και θα δούμε πόσους βαθμούς θα κερδίσει :mrgreen: ...

Δημοσ.

Σε τοσιμπα satellite επισης ειχα παρομοιο θεμα και το λαπτοπ ηταν μιας εβδομαδας.

Το ιδιο ακριβως και με dell inspiron.

Μολις πηρα ενα dell alienware εκει καταλαβα τι σημαινει καλο συστημα ψυξης.

3 ωρες παιχνιδιου με τα παντα στο μαξ και ανωτατη θερμοκρασια οι 55 βαθμοι.

Κοινως, ο,τι πληρωνεις παιρνεις.

Ποιο αλιενγουερ ειχες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...