Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 3/3/2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο είναι, πάσχει απο RAM. Tην διπλάσια θες. Για κανα πιστιρίκι που θα το διαλύσει καλό είναι

η ραμ του δεν αναβαθμηζεται?

εγω για καμια ταινιουλα το θελω βασικα λες να κανει δουλεια η υπαρχει κανενα αλλο σε αυτην την τιμη?

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906054&sid=1

η ΤΑΒΛΕΤΑ SAMSUNG GALAXY TAB 2,

αξιζει? ειμαι ασχετος απο ταμπλετες, αλλα πριν 2 μηνες το εν λογω ταμπλετ ειχε 499 ευρω

Τέλη Δεκεμβρίου το tablet υπήρχε σαν προσφορά στα 249 από ηλεκτρονική Αθηνών και ένα ακόμα κατάστημα που δεν  θυμάμαι.Πάνω από 220 δεν θα έδινα για αυτό ...Κι ας έχει υποστήριξη από Samsung...Μας ξυρίζει εντελώς!!!

Δημοσ.

Τέλη Δεκεμβρίου το tablet υπήρχε σαν προσφορά στα 249 από ηλεκτρονική Αθηνών και ένα ακόμα κατάστημα που δεν  θυμάμαι.Πάνω από 220 δεν θα έδινα για αυτό ...Κι ας έχει υποστήριξη από Samsung...Μας ξυρίζει εντελώς!!!

στο pc magazine toy ian 2013 , ελεγε 499 ευρω....

τελος παντων , παντως ρε γαμωτο θελω να αγορασω ενα ταμπλετ, αλλα τα καλα ειναι πανακριβα

Δημοσ.

στο pc magazine toy ian 2013 , ελεγε 499 ευρω....

τελος παντων , παντως ρε γαμωτο θελω να αγορασω ενα ταμπλετ, αλλα τα καλα ειναι πανακριβα

Πριν τα Χριστούγεννα είχε παντού 249€ και πούλησε τρελά.

Και εμένα πολλά μου φαίνονται το 329€

Δημοσ.

Συμφορίτες αγόρασε κανείς το TECHNAXX SPEEDYHUB 4-PORT USB3.0 .....?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660524&sid=1

Το παρέλαβα εγώ και έχει κινέζικο no name power adapter. Ασε που έχω την εντύπωση οτι ξανά χρησιμοποιημένο.

Τα φώτα σας όποιος παρέλαβε για να μου φύγει η ιδέα.

Thanks!

Δημοσ.

παντως αυτη η θηκη για το Galaxy S2 απο το CS της προηγουμενης βδομαδας, CARRYING CASE SAMSUNG GALAXY S II EF-C1A2LBEC BLACK ενω λεει "αυθεντική" στην περιγραφή, δεν μου φαινεται να ειναι..

βασικα, ηρθε μεσα σε απλο διαφανο φακελλακι απο αυτα που σφραγιζουν στο πανω μερος και εκτος αυτου, μια αυθεντικη που εχω δει εχει αλλη μια θηκη εκτος της μεγαλης για το κινητο (μπορεις να βαλεις κανα χαρτονομισμα εκει) ενω αυτη που μου ηρθε ειχε μονο την μεγαλη θεση για το κινητο.. Απ'εξω βεβαια γραφει SAMSUNG και επισης μεσα "Designed by Samsung".

Την εχει δει κανεις αλλος; σας φαινεται αυθεντικη;

Δημοσ.

Συμφορίτες αγόρασε κανείς το TECHNAXX SPEEDYHUB 4-PORT USB3.0 .....?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660524&sid=1

Ως ευσυνείδητος συμφορουμίτης οφείλω να σε συμβουλέψω να μην ξαναγοράσεις technaxx για να μην είσαι...συμφορίτης της συμφοράς ;)

Μία φορά αγόρασα ένα docking station technaxx από το eshop και σε δέκα μέρες έσπασε το πορτάκι.Βέβαια δουλεύει κανονικά και χωρίς το πορτάκι αλλά συγκριτικά με ένα raidsonic που του έχω αλλάξει τα φώτα με το βάλε-βγάλε δίσκους το technaxx είναι ψεύτικο και το έχω βάλει στην άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...