Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 3/3/2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ok, τα άμαζον είχα κοιτάξει εγώ και είδα ότι ακόμα και στο .com ήταν πιο ακριβό.

Πως θα το μάθαινα όμως εγώ για το mymemory άμα δεν άνοιγε το θέμα? :P

Μα ειδικα τωρα τελευταια ανοιγουν πολλα και διαφορα θεματα για το mymemory, που οπως λεει και το ονομα του εξειδικευεται στην μνημη και δεν μιλαω για σκληρους δισκους... ουτε για ram. Σε αλλα θεματα περι usb απο αμαζον επισης εγιναν 10αδες αναφορες στο mymemory. Δεν νομιζω οτι "χρειαζοταν" ενα ακομα (απο τα 10αδες-100αδες) θεματα-διαφημισης του eshop για να το ανακαλυψεις, αν ετσι εγινε ειναι καθαρα συμπτωματικο (ή δεν διαβαζεις το φορουμ αν δεν δεις "eshop" στον τιτλο ξερω γω).

Δηλαδη με αυτο τον τροπο το e-shop σου βαζει την ιδεα παρεχει ας πουμε καλες τιμες και μπορεις να το παραγγελεις απο εξω αν τυχον δεν βιαζεσαι.

Δεν το πιασα αυτο, δηλαδη τι λες, οτι ειναι καλο να ανοιγει καθε κυριακη το θεμα για να κανουν καποιοι απο εδω την δουλεια να ψαχνουν για ολες τις βλακειες που πουλαει το eshop καλυτερες τιμες απο εξω, για καποιους που δεν θα επαιρναν τιποτα ετσι κι αλλιως (και ουτε καν εψαχναν) αλλα 'τσιμπησαν' επειδη το eshop τα βαφτισε ως προσφορα; Προωθηση δηλαδη μιας καταναλωτικης μανιας; Οριστε, 9 στα 10 ποστς εδω ειναι copy paste oι 2 λεξεις "Λεει τιποτα?"! Ναι, αυτη η επαναληψη τουλαχιστον λεει πολλα!!

Το μονο στο οποιο μπορει να συνεισφερουν αυτα τα θεματα εδω ειναι να μην εχουμε "θυματα", κατι που γινεται και πολυ πιο απλα: Με το που ανοιγει το θεμα, αναφορα -> κλειδωνει -> τελος. Λογικα ειναι ευκολο να καταλαβει καποιος οτι το κλειδωμενο θεμα δεν εχει να του προσφερει τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι δε βρήκες εσύ κάτι ή το ότι δεν υπάρχει η προσφορά της δεκαετίας δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανέβει το θέμα. Έστω μόνο για συζήτηση για το αν είναι προσφορές ή όχι, κι αυτό βοηθάει.

το θεμα δεν ειναι αν βρήκα εγω κατι η οχι, εγω ενα μελος μιας μεγαλης μεγαλης κοινότητας ειμαι κ σαν στοχο εχουμε να βελτιωθούμε σαν συνολο!

Τα CS βγαινουν καθε κυριακη κ ολοι μας το ξερουμε-μπορούμε να μπουμε να δουμε-πάρουμε κατι που θελουμε, αν ομως καποιος βρει κατι, που αξιζει παρα πολυ, στόχος ειναι να ανοιχτεί νεο ξεχωριστώ τοπικ για να ενημερωθούν-επωφεληθούν οσοι περισσότεροι μπορουν!

Οι παλιοι του φορουμ θα ξερουν οτι το CS θα κανει το κυκλο του κ θα ξαναχαθει καποια στιγμη οταν βαρεθει ο κοσμος να ανοιγει τοπικς με προσφορες σε παρενθεση! Εχει ξαναγινει πριν λιγο καιρω η ολη ιστορια!

• Like 3
Δημοσ.

Μα ειδικα τωρα τελευταια ανοιγουν πολλα και διαφορα θεματα για το mymemory, που οπως λεει και το ονομα του εξειδικευεται στην μνημη και δεν μιλαω για σκληρους δισκους... ουτε για ram. Σε αλλα θεματα περι usb απο αμαζον επισης εγιναν 10αδες αναφορες στο mymemory. Δεν νομιζω οτι "χρειαζοταν" ενα ακομα (απο τα 10αδες-100αδες) θεματα-διαφημισης του eshop για να το ανακαλυψεις, αν ετσι εγινε ειναι καθαρα συμπτωματικο (ή δεν διαβαζεις το φορουμ αν δεν δεις "eshop" στον τιτλο ξερω γω).

Μα δε μιλάω για το mymemory γενικά, το ήξερα το μαγαζί, μιλάω για τη συγκεκριμένη προσφορά του Corsair GT που δεν ήξερα ότι παίζει τώρα, και μάλιστα μόνο μέσω ebay αφου στο site του το έχει ίδια τιμή με το CS και μάλιστα προσφορά από 50€!

Για κάποιον που έχει σταμπάρει το συγκεκριμένο στικ έχει χρησιμότητα το θρεντ.

το θεμα δεν ειναι αν βρήκα εγω κατι η οχι, εγω ενα μελος μιας μεγαλης μεγαλης κοινότητας ειμαι κ σαν στοχο εχουμε να βελτιωθούμε σαν συνολο!

Τα CS βγαινουν καθε κυριακη κ ολοι μας το ξερουμε-μπορούμε να μπουμε να δουμε-πάρουμε κατι που θελουμε, αν ομως καποιος βρει κατι, που αξιζει παρα πολυ, στόχος ειναι να ανοιχτεί νεο ξεχωριστώ τοπικ για να ενημερωθούν-επωφεληθούν οσοι περισσότεροι μπορουν!

Οι παλιοι του φορουμ θα ξερουν οτι το CS θα κανει το κυκλο του κ θα ξαναχαθει καποια στιγμη οταν βαρεθει ο κοσμος να ανοιγει τοπικς με προσφορες σε παρενθεση! Εχει ξαναγινει πριν λιγο καιρω η ολη ιστορια!

Είμαι αρκετά παλιός στο φόρουμ.

Όταν άρχισαν τα CS είχαν καλές προσφορές και τράβαγαν το ενδιαφέρον δικαιολογημένα.

Σε κάποια φάση άρχισαν να ανεβάζουν βλακείες και σταμάτησα να τα κοιτάω. Νομίζω ότι ούτε εδώ δεν πολυανέβαιναν θέματα.

Εδώ και κανα-δυο μήνες όμως, βλέπω μια αλλαγή προς το καλύτερο και εκεί που είχα να πατήσω κανα χρόνο και βάλε στο κιτρινομάγαζο ξαναέγινα πελάτης.

Κανένα μαγαζί δεν έχει πάντα μόνο καλές ή μόνο κακές τιμές.

• Like 2
Δημοσ.

Πλακα πλακα, το κιτρινομαγαζο καλως ή κακως, ειναι το μονο που βαζει σταθερα πολλες προσφορες κ απευθυνεται σε μεγαλο κοινο με τα προιοντα που εβαλε συμπληρωματικα. Συνηθως ολο και καποιο προιον ενδιαφερει αρκετο κοσμο.

Τα λοιπα Ελληνικα μαγαζια, βγαζουν καλες προσφορες του αγιου ....

Μακαρι να τα καταφερει και να μην κλεισει, ξερω πολλοι εχουν παιδευτει μαζι του, αλλα αν κλεισει, θα λειψει σε πιο πολλους.

• Like 5
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα σκέφτομαι τα κατσαβίδια να τα έχω μήπως χρειαστεί τίποτα στο pc ή στο laptop, αξίζουν ή είναι για άλλη δουλειά ;

Δημοσ.

Εχει 2 προσφορές με κατσαβίδια. Ποιά λες αυτά με τα 2 ευρώ; http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.140283&sid=1 λογικά κάνει.

Τα άλλα με τα 5 ευρώ είναι γενικής χρήσης, το πιο μικρό ίσως να ξεβιδώνει λαπτοπ όχι σίγουρα.

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.240009 αυτό ταιριάζει σίγουρα για laptop. To πήρα

@giorginho Τις απομιμίσεις του ebay μην τις σιγκρίνεις με προϊόντα καταστημάτων, για αυτά τα 2 ευρα που κάνεις οικονομία.

Το έχεις κουράσει λίγο. Κάθε Κυριακή-Δευτέρα εδώ είσαι και χρυπιέσαι σαν τον ποντικό. Κάνε καμιά άλλη δουλειά

Δημοσ.

Οι κινεζοι λενε "οταν κατι λειτουργει, μην το φτιαχνεις" (κατι ξερουν).

Τοσα χρονια, μια χαρα λειτουργει στο συστηματακι, ενα θεμα, ανα κυριακη, με τις προσφορες, καλες η κακες, της εβδομαδας. Οτιδηποτε αλλο θα ηταν καταστροφη. Ειτε θα ανοιγε ο καθε ενας μας, απο ενα θεμα με ερωτηση "το ταδε ειναι καλο;" (οπως ηδη εχουν μπει, 2-3 ερωτησεις), διοτι για τον καθενα ειναι αλλα τα κριτηρια, οπως και ειναι αλλες οι γνωσεις του, για το καθε αντικειμενο και την τιμη του. Ειτε θα κανεις ενα ενιαιο θεμα sticky η οχι, οπου ομως ο καθενας μας θα ρωτα οτι ναναι, απο οποια κυριακη ναναι.

Δε βρισκω το λογο να ενοχλει η κατασταση. ενα ακομη θεμα ειναι, την επομενη κυριακη, βγαινει το νεο, και το τωρινο το τρωει η δευτερη σελιδα.

Δημοσ.

Εγω παντως χτυπησα δυο θηκουλες για Galaxy SIII...Δεν ειναι κατι φοβερο αλλα με 5ε μην ειμαστε και απληστοι :)

Δημοσ.

@giorginho Τις απομιμίσεις του ebay μην τις σιγκρίνεις με προϊόντα καταστημάτων, για αυτά τα 2 ευρα που κάνεις οικονομία.

Το έχεις κουράσει λίγο. Κάθε Κυριακή-Δευτέρα εδώ είσαι και χρυπιέσαι σαν τον ποντικό. Κάνε καμιά άλλη δουλειά

Mymemory = AΠΟΜΙΜΙΣΕΙΣ??? ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...