Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 3/3/2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο σκρουτζ εχει πιο φθηνα kingston και με εγγυηση εφ' ορου ζωης

γ ποιο φθηνη στο σκρουτζ κανει 9.70 και επισης δεν βαζεις εναν ακομα παραγοντα! μεταφορικα και αντικαταβολη?αρα? ειμαι αρκετα κερδισμενος σε ολα! τωρα αν καταφερει να χαλασει στα 5 χρονια που εγω θα εχω αλλαξει σιγουρα αλλα 2 φορες κινητο τι να πω? 

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml εχει καλες προσφορουλες γενικα αποτι βλεπω!

εγω τσιμπησα ηδη μια Micro sd 16gb+ adapter

ειναι class 4. Με τα ιδια λεφτα εβρισκες στο ebay class 10 (μεγαλυτερη ταχυτητα, ειδικα αν ειναι για κινητο, η ταχυτητα ειναι βασικο στοιχειο).

http://www.ebay.com/itm/Gigastone-Micro-SD-SDHC-16GB-16G-MicroSD-Memory-Card-Class-10-TF-C10-Ultra-Spped-/140891585625?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item20cdcafc59

• Like 1
Δημοσ.

η κλαση 10,αν δεν διευκρινιζει ταχυτητες,μποΡει να ειμαι επιπεδου 10mb/sec,δλδ ιδια με μια μνημη κλασης 4.η καρτα που δινεις στο ebay μαλλον ειναι τετοιου τυπου.

Δημοσ.

η κλαση 10,αν δεν διευκρινιζει ταχυτητες,μποΡει να ειμαι επιπεδου 10mb/sec,δλδ ιδια με μια μνημη κλασης 4.η καρτα που δινεις στο ebay μαλλον ειναι τετοιου τυπου.

Εγω η class 4 που είχα έπιανε 4 mb/s και τωρα η class 10 πιάνει 10 mb/s . Τώρα τί λες εσύ δεν ξέρω.. .

• Like 1
Δημοσ.

δεν ισχυει όπως το λες. ανάποδα ισως ισχύει,

μια class 10 παντα κρατάει ρυθμό εγγραφής 10mb/sec ειτε γραφει μικρα ειτε μεγάλα αρχεια.

μια class 4 το ίδιο για 4mb/sec, απλά μπορεί να είναι πιο γρήγορη για μεγάλα αρχεία για παράδειγμα (6 mb/sec) 

Το full hd video θέλει class 6 και πάνω για να μην εχεις θέμα. Το hd ready συνηθως αρκει το class 4 αλλα εξαρτάτε από την συμπίεση του format που χρησιμοποιεί η συσκευή σου. Ισως σε κάποια formats και bitrates και κάποιες κάρτες το class 4 να αρκεί για full hd, αλλά ίσως.

• Like 1
Δημοσ.

Τη θα γινει ρε παιδια θα ανοίγουμε πάλη καθε κυριακη τοπικ χωρις να ξερουμε πια ειναι η καλη η προσφορά?  

Αν εχει κάποιο συγκεκριμένο σε πολύ καλη τιμη που αξίζει, ανοίξτε τοπικ για το συγκεκριμένο ΜΟΝΟ κ τελος!

Γενικο τοπικ Crazy Sundays ......2013 δεν εχει ουσια κ δεν βοηθάει κ πολους αν υπάρχει π.χ μεσα μια πολυ καλη προσφορά γιατι χανεται μεσα στις σελιδες!

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...