Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αν καποιος εχει το παραπανω λαπτοπ παρακαλω ας δωσει τα φωτα του γιατι αν ειμαι newbie στο ΙΟS

Δημοσ.

10.5 Leopard.

Mac OS οχι iOS :) (iOS ειναι για iphone/ipad/ipod touch :)

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Δημοσ.

Σωστα, ευχαριστω για την πληροφορια σχετικα με το leopard. Βρηκα το αρχειο αλλα πρεπει να γραφτει σε dl dvd και αυτη τη στιγμη δεν εχω. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να τα περασω καπως αλλιως?

Δημοσ.

Σωστα, ευχαριστω για την πληροφορια σχετικα με το leopard. Βρηκα το αρχειο αλλα πρεπει να γραφτει σε dl dvd και αυτη τη στιγμη δεν εχω. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να τα περασω καπως αλλιως?

Tι είναι το αρχείο για πες μου. 

Δημοσ.

(***)Αυτο ειναι το αρχειο και ειναι ISO. Yπαρχει καποιος τροπος να γινει mount στο Disk Utility και να ξεκινησει απο κει? Μηπως για να το κανω αυτο να ψαξω παλι το ιδιο αρχειο αλλα οχι σε ISO? Ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

((...)) Αυτο ειναι το αρχειο και ειναι ISO. Yπαρχει καποιος τροπος να γινει mount στο Disk Utility και να ξεκινησει απο κει? Μηπως για να το κανω αυτο να ψαξω παλι το ιδιο αρχειο αλλα οχι σε ISO? Ευχαριστω και παλι

Για δες εδω. 

http://hints.macworld.com/article.php?story=20071203051319476

(ΥΓ. Καλό είναι να μη γίνεται αναφορά σε πειρατικό υλικό, σύμφωνα με τους κανόνες του φορουμ)

Δημοσ.

Οκ,το εσβησα..Θα το τσεκαρω τωρα αλλιως θα παω να αγορασω dl dvd μπας και τα καταφερω ετσι

Nαι για δοκίμασέ το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...